Tävling :

Hej allihopa ! Nu drar jag igång en ny tävling ! För att ha en chans att vinna ska du skriva en kommentar under detta inlägg om vad du tkr om mig och min blogg osv. Personen som skrivit den bästa kommentaren med massa fina gulliga långa ord vinner och får överraskning + fet länk. Hörs sen med ett annat inlägg , hoppas ni kommenterar, kram på er ! Lycka till. Vinnaren dras på fredag.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag skickar på mailen (:

2012-08-14 @ 15:32:22
URL: http://annabovefor.blogg.se
Postat av: Ellen

Jag har itne börjat följt dig sen du skapade bloggen, men du verkar haft gått väldigt långt! Fast jag tror att först ar du bara en sån som ville ha en blogg och skriva i och bli känd, sen har du kommit halv vägs :) <3

Bloglovin byte?

2012-08-14 @ 16:20:13
URL: http://www.elliiisolsson.blogg.se
Postat av: nadia lundgren :)

Gillar dej SKARPT. :') sjukt grym e due <3 vi båda gillar nellieb´s blg. DU kommer gå långt! kom ihåg det bruden. Du e grym :)<3

2012-08-14 @ 18:26:42
URL: http://nadialundgrens.blogg.se
Postat av: Jessica

Oh, vet inte vart jag ska börja. Att hylla en tjej som du - thats kind of special! Från att inte veta vem du är, till att direkt ha blixt koll. Därav bloggen, jag följer den. Varje steg! Änfast om den bara är saker om din vardag spelar det ingen roll. Du gör så att det finns nåt speciellt i den. Du skriver som en Gud, kanske omedvetet ;) Men jag gillar det. Jag känner inte dig, men genom den grymma blogg du driver kan jag säga ett & annat - BRA!

Varför går jag in varje dag på din blogg?? JO, för att läsa om dig & ditt liv. Känns som det händer saker där du är. Jag kan säga att jag ser upp till dig. Du har power Asså, en som ingen annan har... MelissaPOWER!

Måste lägga till som ett plus i kanten, du ser väldigt snäll & söt ut! Lära känna dig, skulle va det coolaste Asså. Vi leder till att jag nu sitter här och skriver till dig som en fan. Ett blogg-fan :)

Bloggare, vänlig & snygg vad kan man mer begära?? INGET!! För du har allt!

Hoppas att jag fick ner liiiite om hur du verkar...i mina ögon.
Kramar till dig, kör hårt med bloggen. Du är bättre än du anar <3

XOXO/ Jessica

2012-08-14 @ 19:45:08
URL: http://jessicakurzeja.blogg.se
Postat av: Hannah

Okej, jag vet inte vem du är så detta ska bli fett svårt. Kommer inte göra ett LÅÅNNGGTT inlägg. För svårt. Vet inte vad jc ska skriva..
Men kan börja med att: du är snygg, fiin, verkar vara en as go tjej att vara med.. Cool, lugn? Vet inte.. Första gången jag läser din blogg nu. Och Melissa är ett grymt fint namn!
Men du skriver så bra! Jätte bra asså!
Liten nellie berntsson tycker jag!
Kommer fortsätta läsa din blogg, verkligen. Du har nog ett till bloggfan.
Haha
Emm.. Jag gör lite på varje rad så ser det väl ut som att det är rättså långt, haha ;)
Ne, finns inte mycket mer jag kan säga men jag vill att du ska veta att jag tycker att du en GRYM tjej. Du verkar vara en sån underbe tjej som man kan lita på, som ser upp till andra, inte sjunker till "deras" nivå, om det skulle vara nåt då asså, egna tankar, och bara,.. Fett Bäst!
Haha hoppas att detta blev lite bra i alla fall :)
Kraam fina du!

2012-08-14 @ 21:21:12
URL: http://Hannaheb.bloggplatsen.se
Postat av: IdaN

Hejsan sötnos,alltså jag har inte läst din blogg så mycket men den är sjukt bra och jätte fin! Du är en sjukt stark person som jobbar för livet,Jag tycker du är super snäll och jätte fin! Kolla gärna in min blogg fler gången, just nu kollar jag din blogg 24/7! Pussar//Idaaaan<3 Btw:Min mejl har pajjat så du får kontakta mig på bloggen eller facebook:D

2012-08-14 @ 22:00:18
URL: http://alittlegiirl.bloggplatsen.se
Postat av: Selma

Eee jag har inte så mycket att säga... Du skrev en kommentar på min blogg och jag kollar din. Den är ju helt awsome jag fattar inte hyr det kan bli så intressant att läsa om någon bara sådär lixom!.<3 helt otroligt! Du lever ditt liv och you rock it girl! Vi jag älskar att läsa bloggar men när jag såg din så vara *•* shiiit vad hon måste ha jobbat för att få den så bra och jag vet själv hur svårt det är.... Men jag har inte så mycket mer att säga utan you go girl! ;) you rock!!<3

2012-08-14 @ 22:15:43
URL: http://selma-abrahamsson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0