KÄNSLAN !

Känslan när en urgullig blogg läsare chattar med en på fb och säger att jag är hennes idol , mäktigt ! Hon fråga en massa frågor och vart jätte trevlig , kul ! Är det ngt ni vill fråga så kan ni alltid skriva till mig på min Facebook : Melissa Dagestam älskar att chatta med läsare ! Kollat på en grym polis film och nu ska jag sova ! Ps :Glöm Inte att scrolla ner och rösta fram vilken hårfärg jag ska ha ...


Brownie ?

Vilken färg av dessa under ska jah ha ? Kolla noga på bilderna och scrolla ner och rösta på det ni Tkr passar mig bäst , tack för din röst ses imon !


Rösta fram min hårfärg !

Bilder på mig i båda färgerna kmr i nästa inlägg , så kolla på bilderna och tänk på vad jag passar mest i och rösta ! Tack så mkt ! Hörs imon !

Plans

Just nu kollar jag på ngn polis film på 6:an riktigt spännande . Vid filmens slut blir det att sova och imon åka till landet , kul! Hoppas få träffa Nellie Berntsson på Hööks imon då hon skulle dit jag skulle och så hoppas man på fint väder ! Hörs imon '


Planering med bloggen !

Vad kmr hända med bloggen ? Jo har tänkt , och kommit överens om att jag behåller namnet jag har nu , är ju ändå originalet . Och sen när min blogg blir större kmr jag byta namn och till .se . Jag vet seriöst inte om min blogg kmr bli stor ? Statistiken går upp och ner , ibland 100 och ibland 50? Tråkigt men men ... Har inte Bloggat i ens 1 år ? Så kanske förklarar en del , kan inte så mkt om blogg världen men lär mig . Och jag hoppas att min blogg en dag kmr va med som en av alla kända bloggar . Känslan att vara känd, känslan att få Fans som kmr fram och vill ta en bild , mäktigt ! Fast måste seriöst erkänna att det är 7kt skönt att kunna äta vart som helst utan att det blir kalla balik ! Så finns ju för och - nack delar med att vara känd . Men självklart är det en dröm för mig och sen kan det ju kännas som man är känd när folk hela tiden glor på en som att man är ngn kändis ? Och t.ex när jag står och kollar på ngt är det helt tomt och sen BAM är det fullt med Folk ? Samma som om det är tomt i en butik så blir det fullt när jag är där ? Haha det är lustigt . Fast oxå jobbigt , men men är man känd så (haha). Nu blir det teve , hörs sen ;)


Veckans planer

Tisdag : Åka ut , chilla , hämta syrran . Onsdag : Åka till landet , kolla på Hööks i Borås , bada (om det är fint väder) Torsdag : Åka hem ifrån landet men bada på rosenlundsbadet innan , kul ! Fredag : Kolla om en kompis kan göra ngt. Lördag & Söndag : Hitta på ngt med familjen elr ngn kompis , inget bestämt !


Framtiden

Jag föddes 25 Februari 1998 . Jag föddes med segelhuva vilket är väldigt ovanligt (Einstein , vampyrer och kungligheter föddes förr med segelhuva) i dagens läge är det väldigt ovanligt . Jag växte upp med världens bästa familj ! Min morfar som alltid visade mig saker i skåpen fastän jag inte var intresserad. Mamma som alltid stod upp för mig och min snälla men skrikiga syrra . Hittade min hand och upptäckte den första gången när jag var 3 år , Einstein haha . Jag lärde mig att gå i ett jordgubbsland på landet . På landet var jag väldigt ofta och det är jag än idag 14 år senare . Jag kommer väl ihåg när mamma satte mig på en stol utanför IKEA för att jag skulle vila , så kom det fram ett par och undra om man fick mig på köpet när man köpte en stol , haha . Har vart med om så mkt .. Så mkt roliga saker som har gjort mig till den personen jag är idag , och jag är glad över vem jag är . Har massa roliga minnen från förr , men vad händer i framtiden ? Jag har alltid gillat djur och det kmr jag alltid göra ! Så i framtiden vill jag ha en egen häst och kunna tävla SM och vanliga basic tävlingar . Älskar hoppning så det är de jag kmr satsa på . Så i framtiden vill jag satsa på ridningen och jobba med djur elr som polis . Vi snackar ju om framtiden ? Och ingen kan se in i framtiden ? Så jag måste själv skapa min framtid även om det är långt kvar kmr jag nå dit . För jag har förmågan , jag kan , jag är stark och jag står upp och är stolt över mig själv ! Älskar mig själv , hur jag ser ut och hur jag är på insidan. Önska att fler kunde tycka så om sig själva . Men alla är vi bra på ngt kom ihåg det ! Det där lilla som att få sin första mountain horse jacka kanske är stort och får en själv att må bra ! Det är de som räknas ,små grejer kan göra än mer självsäker . Glöm inte det och var er själva . Jag är alltid mig själv och bjuder på det ;) och jag ska lyckas jag ska bli det jag vill bli och satsa hårdare i skolan ! Jag börjar 8:an så nu får jag börja ta det här på allvar ! Jag är Melissa Dagestam och ska nå mitt mål och vara STARK ! The End . Funderar även på att byta blogg namn ? Alltså allt kmr se exakt likadant ut bara med nya inlägg och ett annat namn . Vad Tkr ni ? Ska jag ha kvar detta tills jag får en större blogg och får blogga på .se elr ska jag byta? Hoppas ni "orkar" kommentera för bloggens bästa , love 2 u !


Melissa

Ute och åker i bilen .. Vi har lämnat syrran , skrattat , åkt till Hööks hitta inget där då Hööks i Kållered är upside Down ? Jätte konstig kläd avdelning där så ska åka till Hööks i Borås imon istället och ta med mig 500 lappen och köpa en väst och en brun piké tröja , mums ! Visar sakerna när dem är mina . Skönt med lite sol nu huh ? Skönt . Nu rullar iaf bilen mot syrrans stall , så ska vi hämta henne sedan äta . Haha jag och mamma köpte lite godis och då kostade det 39 :- Så mamma gav tjejen i kassan en 40 lapp och fick tillbaks 39 :- haha ! Så vi betalade bara 1 kr ? Synd för tjejen som inte kunde kassan ? Hon trodde väll att vi skulle ha tillbaks 39 ? Hah aja bra för oss, hörs sen!


God morgon

God morgon. Ja vad händer idag ? Inte mkt , för vi ska åka till landet imon i stället ... Så nu ska man vakna typ och sen äta ? Framtida inlägget kmr på inställt sen så håll utkik , kram ! <3 Bilden : Känslan när Nellie Berntsson gillar ens kommentar på fb !! :D


5 sanningar om Melissa:

5 sanningar om Melissa : • Jag vill bli polis när jag blir stor elr jobba med djur. • hatar falska människor. • älskar musik ! • Älskar att sova och äta chips. • Älskar djur och kmr alltid göra. Finns massor av sanningar , men kmr inte på så mkt mer just nu . Men är det ngt särskilt ni vill veta / få svar på kan ni ba kommentera en fråga ? Precis som alltid kan ni fråga , svarar alltid på mina läsares frågor även om det inte är frågestund . Tack alla som rösta , äntligen blev det ett vinnande resultat . Men ett inlägg om min framtid kmr imon oxå så håll utkik . Kollat på Wallander och den va 7kt bra som vanligt . Lite tråkigt slut men annars va de Perfa , älskar polis filmer och deckare också (haha en till sanning) men nu ska jag iaf sov. Men vill ni Veta ngt speciellt fråga på. Nu ska jag sova ses imon !


Jao

Nyss kommit hem efter att ha hämtat syrran ... Nu blir det att kolla Wallander , tagga tagga ! Älskar deckare och polis filmer . Har bestämt att bli polis när jag blir stor ! Coolt och ett viktigt jobb. Skippar i att ta ett önske inlägg tyvärr . Men ingen av de vann ? Så kör på att skriva ett framtida inlägg imon ? Kul va? Dvs från barndomsben och vad jag vill bli när jag blir stor. Hela Melissa Dagestams history.. Kmr bli stort och intressant att läsa så håll ögonen öppna för ngn tid under dagen imon kmr det ...


RÖSTA !

SCROLLA NER OCH RÖSTA FRAM ÖNSKE INLÄGGET ! JUST NU LIGGER ALLA GANSKA LIKA ! SÅ RÖSTA FRAM DIN FAVORIT ! KLOCKAN 20.00 SKRIVER JAG INLÄGGET SOM TOPPAT ALLT OCH FICK FLEST RÖSTER ! Ngt bidrag måste vinna och alla ligger typ lika så rösta ! Blir alla lika blir det tyvärr inget önske inlägg så se till att rösta !


Min dag

Min dag : Vaknade klockan halv 12 . Steg upp , bloggade och åt frukost . Sedan tog Jag på mig och vi åkte till mormor . Där mätte mormor och mamma bilen för ngt ? Sedan drog vi ut till hisingen ( en finare del av Hisingen asså) . Så vi gick där och svängde in på en mysig italiensk restaurang / café , jätte mysigt . Sedan gick vi till bilen och körde hem mormor , sedan åkte vi till stallet och lämnade syrran . Då hon skulle till ngn tävling med hennes kompis . Nu är jah hemma och är helt slut ? Först va det regn och kallt och sen blev det jätte varmt ? Aja gott det . Nu blir det vila sen ska jag kolla på film med mami . En skön dag med à la famila . Ska upp till landet imon elr på onsdag . Och då ska vi åka in till Hööks i Borås på vägen ... Ska Lixom köpa en ny väst , me like ! Visar hur den ser ut när den är min ... Hörs sen ! Bilder från dagen !


Seriös

In tha car och på väg någonstans ? Haha :) hörs sen !


God morgon

God morgon . Solen skiner än så länge och vi ska dra ut nu , venne vad som händer , haha ? Känns så 7kt drygt att inte ha ngt att skriva Om ? Så avvaktar ett tag och sen kmr önske inlägget just nu leder utmaning så scrolla ner och rösta på er favorit ! Jag undrar också va det är för utmaning jag ska göra ? ( inget som har med höjder) att göra då jag är höjd rädd så ngn enkel liten sak sak bara. Men kommentera en massa förslag här under så väljer jag ett sen . Vissa "orkar" ju inte kommentera så då gör jag en sån här röstnings grej igen på massa olika förslag så får ni välja ? Bra va ;) Som sagt ska vi ut idag , åka runt och chilla typ . Men skriver mer sen nu vakna , äta och Gö iordning sig .


Rösta

God natt och glöm inte att scrolla ner och rösta fram önske inlägget gör det imon .


Rösta


I form (haha).

Haha har pratat lite väl mkt om Chips och dipp . Men vart tre veckor sedan sist så nu är man äntligen i form igen (haha). Tänkte köra ett önske inlägg som ni får rösta fram . Känns lite b att bara skriva om nada . Så tänkte skriva om ngt ni vill läsa om ,kul va ? ;) lägger ut en röst sak inom kort, hörs !


Love

Nu drar jag in i badet med nrj i lurarna , ljus och ansiktsmask , mys !


Få chansen att få din blogg länkad!

Hej alla vänner. Jag behöver hjälp jag vill nämligen ha en annan stil på t.ex senaste inlägget : Tkr det är så tråkigt med denna text ? Så vet du ngn som kan fixa det ? Maila till [email protected] elr kommentera här . Elr om du sj kan kommentera också . Behöver kontakt info så jag kan få prata med personen dvs inget anonymt behöver blogg adress elr Email . Personen som hjälper mig belönas med en länk . Söker i skriv stil istället för denna tråkiga stil , lycka till !


Händer inte mkt nu ...

Just nu kollar jag på Simpson . Skulle vart jätte fint väder med sol och allt ? Men det är varmt ute men ingen sol , tråkigt . Så stanna hemma för jag kolla på en jätte rolig film . Nyss ätit och senare blir det mys . Ska även kolla om vi kan kolla på film ikväll . Känner mig lite hängig så vart lika bra att stanna hemma . Kmr nog bli tråkig update idag .. Så skriver ngt sen när jag har ngt att skriva om, händer inte så mkt nu ...


Wie !

God morgon . Vaknade av att solen lyste på mig ! Gud va gött ! Äntligen lite sol ? Mobilen ska laddas , jag ska äta , fixa iordning mig och sen åker vi ut . Kul dag med mys ikväll ! Me like ! Hörs sen nu ska jag bara vakna ...


God natt

God natt kollat på en film och vart mätt så orkade inte äta mys tar det imon . Hoppas det blir fint väder imon så man kan bada och sola . God natt nu ska jag sova , hörs imon .


Konstigt ?

Det är så konstigt ? Varför äter man när man egentligen är mätt ? Åh har så 7kt ont i magen och är för mätt ... Hoppas det lägger sig ... Maten va ju så go så kunde inte sluta äta , vart nog drf man åt så mkt? Haha . Nu blir det iaf att kolla på teve , och sen blir det kanske chips (om ja orkar) för mamma och syrran handlade mina favvo chips grill chips , haha helt in love med dem . Hörs sen !


Sova

Har lite huvud värk så ligger i mitt rum och kollar på teve . Mamma ska beställa pizza , mys . Ikväll blir det inget mys då vi ej har några chips . Men hörs sen ska sova vidare ...


The typical Jag

Haha seriöst allt detta stämmer in på mig . Är ni också likadana som mig ? Kommentera gärna vad ni gör likadant . Följ gärna denna roliga sidan på Facebook vid namn : the typical jag . Haha så Goa asså , hörs.


Mys dag med à la famila

Idag blir det en mys dag hemma . Tråkigt , grått och dimmigt väder . Hade ju kunnat gå på bio men känner mig 7kt lat idag så blir en mys dag med bloggning och chips , dipp och teve med à la famila , mys . Skönt att inte göra någonting . Hörs sen ! Så räkna med mkt update !


Vad händer ?

God morgon allihopa. Vakna med regn , tråkigt . Idag ska det tydligen vara Dåligt väder hela dagen . Men imon ska det bli bättre väder . Hoppas på det iaf . Inga planer som sagt idag . Skulle vart skönt med en dag då man inte behövde göra ngt och ba få vila och kolla på film ? Är ju ändå Piss väder och alla vänner är utomlands (lyx) . Så finns ju ingen att va med ? Men får se vad som händer sen , nu ska jag äta . Annars skulle det ju vart mysigt med bio ? Hm .. Få se .


Hörs imon


!

Nu blir det mys med à la famila och teve . Hörs sen ;)


Nytt pannband

Vad låg i Hööks påsen? ... Jo ett pannband som jag ville ha ifrån deras nya kollektion . Ska även köpa en väst som jag prova och gilla den mutcho . So Melissa style . Lätt att jag kmr använda den både till vardags och till ridningen då den är enkel , lyxig och mega snygg! Till ett bra pris , visar bild på den när jag har den . Nu handlar mamma och sen ska vi hem . Hörs sen .


Subway

Handlat på Hööks , gått runt på stan och ätit subway. Livet rullar . Och det gör även bilen . Nu ska vi till stallet sedan ska vi kolla efter en häst tidning . Hörs sen bye .


Rubrik

Handlat på Hööks . Nyfikna på vad jag handlat ... ?


Svar på kommentar

Svar på kommentar: Fråga : Vart ligger Hööks butiken? Sv ; beror på vart du bor . Själv åker jag till Hööks butiken i kållered som ligger i ett köp center vid namn Eken . Bor du inte där kan du söka på Hööks i (och vart du bor) på Google så borde det komma fram . Tack för din kommentar ! Har ni ngn fråga ? Kommentera på massa frågor . Svarar alltid på mina läsares frågor då det är mina läsare jag sätter främst . Svarar även på frågor när det inte är frågestund ) hörs sen .


Melissa today

Nu drar vi ut till Hööks , ses vi där ? Sen kmr ett inlägg live från bilen om vad som händer efter ... Bye !


Inlägg om Hööks Kollektion 2012

I början hade Hööks bara tråkiga saker . Dvs naturella enfärgade kläder . Men dem har utvecklats under dessa år och måste bara klappa chefen för Hööks på axeln och säga att denna gången har de lyckats . Deras nya kollektion är så underbar med massa fina färger . Mest brunt, marin blå och svart . So classy . Det bästa är att det ser så lyxigt ut till ett bra pris . Så himla fina grejer de har i denna kollektionen asså , sjukt . På varenda sida jag bläddrade igenom av deras Katalog föll jag för något . So Classy , elegant , snyggt , lyxigt och så min stil . Lätt att om jag hade haft en häst hade jag satsat på brunt schabrak och massa brunt . Då det är så min färg . Brunt är så rent , snyggt och elegant . Bara av något tråkigt plagg förhöjer brunt plagget . Jag bläddrade och bläddrade och föll för några saker som jag ska köpa . En jacka , ett pannband och så va det ngt mer . Glömmer av allt för det va så sjukt många fina grejer . Bra jobbat säger jag till er på Hööks . Ja tycker att ni också borde kolla in på hooks.se är säker att ni alla kmr hitta ngt i er smak om inte fler saker . Haha det kmr bli dyrt för era föräldrar för ni kmr vilja ha allt . Jag ska iaf åka in till Hööks senare och kolla lite saker jag blev intresserad av och kolla hur de sitter / ser ut i verkligheten . Tack för en underbar kollektion Hööks !


Hööks Kollektion 2012

Ska vakna och äta lite ... Sedan kmr ett plus inlägg på bloggen om Hööks nya kollektion så håll utkik !


Appen hackar

God morgon :) Appen funkade inte så ska prova att skriva ett nu . Somnade sent igår och nu är man uppe 10:40 . Skönt . Idag blir det att åka och bada med mamma då det skulle bli fint väder . Och absolut sola ! Måste vakna sedan kmr ett till inlägg .


Min dag

Skrivit massa inlägg som inte kommit upp , tråkigt . Men haft en jätte rolig dag med shopping , bad och paddling . Längtar tillbaks Har haft det GRYMT med massa skratt ! Haha. Men som man säger "borta bra men hemma bäst" right ? Hörs sen ! Nu teve .


Nytt !

Min nya jacka .


Ny jacka !

Köpt en ny jacka kostade 499 kr från början och nu *** kr . Billigt ! Och så vart den jätte snygg ! Bild kmr när jag åker hem . Badade aldrig vart för mkt folk . Badar i stråken sen elr hemma i Göteborg ! <3 saknar min bästa stad . Men nu blir det att gå runt ett tag till på stan , vi åker hem ikväll .


Sola !

Nu drar vi ut i det fina vädret , blir att bada och sola mm . Hörs !


À la famila .

Igår blev det att mysa med à la famila ? Vi hade det bäst med massa skratt . Idag har jag ingen aning om vad som händer ? Men Som alltid hittar vi alltid på ngt . Fint väder ute , så blir nog att bada och sola . Vi åker ju som sagt hem idag , senare . Hemma hoppas jag att det väntar sol ? :) hörs sen!


Dip dye

Såhär ser jag ut i dip dye ? Ska jag skaffa ? Kommentera ja elr nej . LOVE 2 U ! <3


Bada

Nu åker jag och badar , sedan sola lite . Hörs sen !


BLIVIT BRUN !

Helt slut . Gått runt i stan i över 2 timmar . Massa reor , sjukt kul men hitta inget som fann mig i smaken . Vet redan en klänning jag ska köpa + MASSA saker från Hööks kollektionen . WIIIEE !! Blivit brun ? Men det är ju 27 grader så man borde få färg ? Haha har fått en brun klick på hela näsan ? Haha men är inte brun ngn annanstans i ansiktet . Men har blivit brun på armar och ben , me like . Äntligen sommar ! Nyss kommit hem till landet och vi ska äta . Sedan drar jag och morfar ut och bada / solar med min sol kräm . Behöver bli lite brunare på magen och benen . Sen är jag nöjd . Vill ju oxå skydda mig från solen så man inte bränner sig . Men nu blir det att vila sig innan vi åker ut igen . Hörs later ;)


Live inlägg direkt från stranden

Helt slut men vi har haft galet kul . Och MASSA skratt och go mat . Jag och morfar satt i en kanot och mormor och mamma i den andra . Jag lärde dem lite hur man använde årorna mm. Sedan åkte vi runt hela ån för att dem inte kunde styra . Och sedan la vi ankar i en liten sten vik . Och åt pasta sallad och melon . Mormor och morfar ville bada så fick hålla i dem så de inte ramlade . Vart nära på det flera gånger då de va hala och vassa . Men allt gick bra . Och sedan paddla vi iland då mormor sa att hon inte orkade paddla mer . Men tydligen så orkade hon sedan så mamma och hon åkte ut igen medans jag och morfar redan hade åkt i land . Sedan när dem kom tillbaks efter en halv timme åkte jag och mamma ut . Det va jätte jobbigt då de va massa vågor ? Men skönt att träna musklerna . Nu sitter vi iaf på en bro och myser i det goa vädret. Sedan ska vi åka och handla och sen bär det av hem till landet . Mer update sen .


Paddla kanot

Nu drar vi ut på sjön . Hörs sen om jag överlever haha ;)


Dagens outfit :

Dagens outfit : Sköna/ bekväma jeans shorts Svart t-shirt med tryck . Okej snygg look / mys look Vi ska ju som sagt ba upp till landet ? Hade tänkt ha på mig ett par mjukis . Men det är för varmt så får ta shorts som inte är så mysigt i att åka i ? Men som sagt nu är jag klar och har packat ner allt . Mamma är inte klar så vi åker om 15 min . Hörs i bilen ;)


T R Ö T T!

God morgon . Är så sjukt trött ... Skulle upp halv men vakna inte så aa nu är jag vaken en halv timme senare så får skynda mig ska ju packa och allt ? Vi kom hem sent igår så hann inte göra det då) men vi ska ju ba stanna en natt så inte så mkt packning behövs? Skönt . Nu blir det att äta frukost sedan göra iordning sig och packa väskan . Ni kmr få ett inlägg live från plats i bilen och på vägen kanske ? Samt när vi är framme , så räkna med bra update . Och MASSA bilder från när vi paddlar kanot , haha . Har faktisk gjort det två gånger tidigare så kan det nog nu ;) TAGGA TAGGA !


Dålig kvalité H&M !

Blev inte mitt lakan jätte fint på ? Jag Tkr det iaf så stor hiss till det ! Har ju fått min månads peng för några dar sen (500) och allt kmr gå till Hööks nya kollektion :) Har hittat 4 saker (änsålänge) som jag ska ha. Men ska spara , för kmr säker hitta mkt mer ! Mitt favorit skal i rosa har tyvärr tappat en pärla :( så ska mecka lite med den och fixa de . Men så länge får jag ha det svarta . Dålig kvalité av H&M som inte klistrar på riktigt ? Det är ju ändå stjärnan som är snygg ? Så Diss till det . Nu ska jag sova för ska upp halv 9 imon . Skriver ett inlägg då . God natt .


Planer inför imorgon...

Idag blir det natti natti tidigt då vi ska åka tidigt till landet imon och paddla och umgås a la famila, mys . Sover över där en natt och åker hem dagen efter ? Hörs imon med nya inlägg och glöm inte att kommentera massa this or that frågor bye bye .


Ett annat inlägg

Appen har dampat så nu efter en halv timme om inte mer kom mitt inlägg upp . Blev många fina foton . Iaf sjukt trött efter att ha varit ute i över 7 timmar . Men gött med shopping , skratt och sol ! Fick iaf med mig en snygg annorlunda ring som fall mig i smaken (bild på ringen under inlägget) stor hiss till den ! me gusta ! Nu blir det iaf teve och sen bada / duscha . Svarar på this or that frågorna imon , kul att redan 3 har frågat ? Men hoppas lite fler har ngt att fråga ? Så kommentera massa this or that frågor !! (scrolla ner) . Kommer även upp en frågestund på bloggen inom några dagar och ett plus inlägg om Hööks nya kollektion (skriver det när kollektionen kommit). Av sneak peak jag har sätt vill jag ha allt ! Så hiss till Hööks , de har verkligen lyckas ! Fick även höra att en tjej hade vart på samma bad strand för att prata med mig. Naw värmer, synd att hon inte hitta mig ? Men vi ses nog ngn annan gång ;) imon blir det att åka till landet och paddla kanot, kul kul ! Händer massa saker nu innan skolan börjar . Och det = bra ! Nu blir det teve bye bye!


Min långa dag !

Min dag : Vaknade klockan 12. Mamma väckte mig och jag steg upp och bloggade. Sedan åt frukost. Vid kvart över 13 va vi ute och hämtade mormor . Sedan bar det ut mot Varberg . Vi blev hungriga och bestämde att vi skulle äta på restaurang. Vi gick runt hela staden och det tog en timme . På Alla restauranger vi hade vart inne i hade alla likadana menyer ? Hm .. Tråkigt ... Så till slut efter att ha gått runt i den konstiga stan med cyklister som vart helt galna ?? Så vi åt på en mysig restaurang . Seriöst ALLA var galna i den stan och Antar att det var för att folk visste att jag var där och letade efter mig så de kunde prata med mig (haha).Sedan gick vi till ett hav i närheten och det var jätte konstigt vatten? Så vi gick tillbaks ? Och åkte till ett annat hav. Mormor ville inte bada och jag ville inte bada själv. Så vi gick bara i vattnet och började gå där och fota . Och nu har vi nyss fikat och åt en jätte go choklad ! Plopp - Kärlek. MUMS ! Nu är vi på väg hem efter en hel dag ute i det Goa varma vädret och alla folk som glor (Yey) , svarar på this or that frågorna imon Bye bye !


Bye bye Frölunda , Hej Varberg!

Har man några blogg läsare i Varberg ? Är iaf på väg dit nu och ska kolla runt lite och sen bada . Så ser ni mig får ni gärna komma fram och prata elr fråga ngt osv osv ... Glöm inte att kommentera MASSA this or that frågor . (scrolla ner) svarar på dem senare när jag kmr hem . Bye bye !


God morgon

God morgon ! Nyss vaknat , haha vaknar 7kt sent nu för tiden ? Får bättra mig ? Annars sover man ju bort hela dagarna? Idag blir det iaf att åka ut . Vi ska typ gå lite och sen bada . Kan uppdatera om vart vi är senare om ni har tur och är i närheten ? Nu blir det frukost och vakna . Sedan göra iordning sig och åka ut . Ps : Glöm inte att kommentera en massa this or that frågor under detta inlägg ! Svarar på dem senare ;) bild : på en sak sak mamma köpte åt mig igår .


This or that

Kör en this or that . Kommentera massa this or that frågor så svarar jag på dem senare .


Words

Roliga och sanna texter . Har massa fler som kan komma upp om ni Tkr det är kul ? Har även vart efterfrågad en video och en frågestund så ska fixa det om ni vill inom kort ? God natt ses imon och kommentera gärna om ni vill ha frågestund . Så ska jah svara i video denna gången .


Skön känsla .. Nu när "hon" är borta ur mitt liv

Skönt med en till falsk "vän" raderad från sitt liv ! Känner mig fri och kmr bli så skönt utan henne , hon är borta nu . Historia . Men nog om henne hon är borta nu ur mitt liv och ska aldrig kolla tillbaka utan glömma henne och blicka framåt . Som tur är har jah alla mina riktiga vänner ! <3 nu ska jag sova natti natti !


Wallander -

Nu kollar jag på Wallander . Sedan blir det natti natti . Hoppas på fint väder imon - och att den nya Hööks kollektionen kmr ! Taggad till 100 ! Längtar jätte mkt vet redan 4 saker jag ska köpa , säger en sak so Melissa style ! Kram !


Tjörn

Nu blir det att äta sen drar man till stallet och ska hämta syrran. Vilken dag som helst nu åker vi till Tjörn tagga tagga ! Men mer om det ngn annan dag ! Hörs later On , woopa ! KOLLA IN SKÄRPET , dör så fint ! Nu vill man bara ha en skjorta och massa grejer från Hööks kollektion , mums fick lite sneak Peak och i år är det mkt brunt till höst , vill ha allt + Nellies smaskiga skärp ! <3


Mode

Mitt snygga skärp !!!! HISS TILL DET <3 Sooo Melissa style !


Vad jag vill köpa !

Vart ute och gått med mamma och mormor . Vi kolla i lite olika affären men inget som fall mig i smaken ? Är ute efter en snygg röd / rutig skjorta . Som man kan ha till rockiga jeans elr shorts ? Samt kanske ngn gullig kjol ? Mums ! Så chic och snyggt . Så vet ni någonstans man kan köpa en snygg rutig skjorta , kommentera vart elr länk till skjortan . Och till dig "Hanna" som skrev att jag har kommenterat min egen blogg ? Här får du svaret + får se pin koden . Man ska ju tydligen behöva bevisa allt hela tiden ? Sedan är ju de en stor Diss till folk som kaxar bakom skärmen . Hörs sen !


Dagens outfit :

Dagens outfit består av : Vitt snyggt linne Vit topp Vita jeans Som sagt är modet i år att allt ska va vitt . Och detta är en vågad vit outfit . Där jag blandar gullig och rock outfit med mina nitar på byxorna , snyggt och mums ! So Melissa style ! Nu drar jag ut med en fulladdad iPhone . Hörs senare med ett live inlägg på plats .


God morgon

Hej allihopa ! Idag blir det att åka ut och hänga med mamma och mormor . Vi ska åka ut någonstans men ingen vet vart ? Men återkommer med de när jag vet . Vakna nyss så ska vakna , sen äta frukost . Tar med min iPhone som står för update under dagen , samt kmr ni få ett inlägg live från stället . (vill ni ha video ? KOMMENTERA )


...

Godnatt!


Skönt att komma hem igen till sin katt och värmen . Nu ska jag kolla på teve , hörs sen ? ;)


Dåligt ....

Lite tråkigt att det bara va en som grattade mig på min namnsdag . " Men håller med er det är ju jäääätte jobbigt att kommentera?" haha . Typ vart är världen Påväg ? ( ta inte detta fel skämtar ba lite ) puss puss . Hoppas lite fler "orkar" kommentera glad namnsdag elr ngt, det värmer .


Melissa DISSAR !

Ätit jätte god mat . Blev korv , potatis , sallad och en god sås . Mätt nu så det är gött . Kollar just nu på teve , men sedan ska jag Gå hem ( vi bor ca 15 min ifrån min mormor och morfar ) nära å bra . Mamma hade även beställt ett par snygga svarta jeans ifrån Gina . T.ex de som Nellie Berntsson tydligen har med drag kedjor . (nej jag härmar Inte henne , har alltid velat ha de och fick reda på att hon också hade de) men dem var all to big ? I midjan minimal och nertill benen va de mega bigga ! Så de bara hängde ? Big No no .. Inte rätt byxa för mig . Så ska lämna tillbaks de och inte byta storlek då de inte passar mig och är deffnetivt inte värda 600 spänn? Dåligt , alla sa att man skulle ta en storlek mindre ? Men alla är inte likadana så ni hade fel . Jag har små och smala ben och lite midja . Så ingen byxa för mig ? Ska satsa på ett par andra mer baggy jeans tror jag? Inte fel och 7kt snyggt . Och med en snygg tröja elr ngt skärp piffar upp hela outfiten ? Lixom tänk er baggy / slapp stil möter classy ? Mums ! Ska prata med mamma och när jag beställt de får ni bild ;) låter bra huh ? Nu ska jag CHIIILLAAA ! Sedan hem , hörs !


Min dag i en lång text :

Mormor och morfar hämta mig 13:15 . Vi åkte ut till Kållered och gick in och kollad på kgallerian . Gick in till en mysig liten butik och hittade världens snyggaste lakan !! Så Melissa style så det skriker om det ?! Vitt med stjärnor är så hett i år så det fick bli min namnsdags present , vart ett bra pris också från 399 :- till *** :- . Efter det gick vi ut och gick i över 1 timme och jag hittade en massa söta små bebis grodor som hoppade i gräset och mormor bar upp en groda . När vi skulle gå tillbaks till bilen fann vi en man som hade ramlat när han skulle sätta sig på kanten . Men mormor och morfar hjälpte honom upp och ingen blev skadad . Sedan gick vi in och handlade lite och jag köpte min favvo dricka trocadero . Nu är jag iaf hemma hos mormor och morfar och ska äta här . Sedan ska jag hem . Hörs later On! Bilder : på en bebis groda , mitt nya lakan ( med stjärnorna på ) och en godis påse som mormor köpte åt mig.


Jag har namnsdag idag !!!

Blir tyvärr inget bad idag då det är varmt ute men ingen sol . Har btw namnsdag idag !! :) så att gratta mig i en kommentar hade betytt mkt . Heter Madeleine i andra namn , så både jag och min mamma har namnsdag idag ! Så ska åka ut med mormor och morfar och få en liten present . Sedan ska jag med mamma ut lite senare . Tar med mig mobilen som står för update . Så ett inlägg live på plats kmr ;)


God morgon allihopa ;)

God morgon allihopa . Idag blir det stranden som gäller , woopa ! Skriver senare vad bad stranden heter så om ni bor i närheten och kmr dit och ser mig kan ni bara hälsa elr fråga ngt å så , låter bra huh ? ;) vakna nyss så nu blir det , vakna sedan äta frukost . Och göra iordning sig . Vill va ute i tid idag och inte vid 14 som igår ? Segt . Som sagt ska det vara sol idag och sen kmr det ta flera dagar innan solen kmr tillbaks . Så för er blogg läsare passa på att åka och bada idag ! Kanske ses vi ? WHO knows ? Hörs later On !


John Carter

Kollat på John Carter och den va jätte bra ! Bra gjord och grym rekommenderar den starkt ! Fanns en gullig utomjordiskt "hund" med Naw . Nu blir det natti . Imon stranden . Sedan får jag nog ta det lugnt ett tag med solen . Så huden hinner vänja sig och inte bli för varm. Ha de gött !


Intresserad ? Kommentera !

Yey tagga stranden imon igen ! Tar med mig sol oljan och ska sola ännu mer . Men väldigt viktigt att skydda sig mot ULV strålarna när man solar . Och ska bada mkt ! Mys mys ! Ngn som vill veta vart jag ska bada imon ? Om ni vill prata å så ? Kommentera , elr maila [email protected] nu ska jag kolla på teve hörs sen ;)


SVENSK SOMMAR:

Jobbade på brännan och låg ba och sola i över 1 timme . Verkar äntligen ha gett resultat. Fått en mer matt brun yta , så är riktigt nöjd . Ska tydligen bli fint väder imon också. Så TAGGA stranden imon också. Hoppas bara att det inte blåser lika mkt som idag , frös några stunder. Och är det ingen vind så blir det varmare och det = en bättre bränna , me like ! Nu blir det iaf att va social på facebook och lite annat.. Sedan ikväll blir det film och mys. (Kanske) då jag åt 5 potioner sallad , haha . Men vadå ? Man blir ju inte mätt på sånt ? Haha aja , ni hör ju vilka stora problem jag har ? Haha ) Hörs sen ! Btw pratade ju om tjejerna som kom fram å pratade med mig i inlägget before this. 7kt trevligt. Så ser ni mig får ni gärna komma fram å prata , om det är ngt ni vill fråga om osv osv ..
 

Göteborg levererar !

Jätte bra låt ! So Melissa style , rullar 24/7 .
 
 

 
Sjukt skönt sound ? Vad Tkr ni ? Kommentera ! Nu sitter jag iaf i bilen medans mamma och syrran handlar . Vart jätte mysigt på stranden . Gulligt att det va två tjejer på mindre än 10 år som kom fram och börja prata med mig helt random ? Mamma sa även att hon hade hört de säga , Hoppas Melissa är i och badar, JA DET ÄR HON!! Så börja dem springa . Naw så gölligt, kul att de hade lyssnat på oss när Samantha hängde på mig hela tiden då hon hatar bottnen och skrek Melissa hela tiden så de lärde ju sig mitt namn? Haha gulligt , fastän jag inte kände dem ? :) typ alla pratar med mig , haha . Nu blir det hem och äta .. Sen gå ut och sola på balkongen kanske ? Göteborg levererar !!

På stranden :

Solar och chillar på stranden , nyss vart i en omgång i havet . Och nu solar vi ... Sedan blir det en omgång till ner till havet och doppa sig . Och sola igen ... En hel dag på stranden , gött ! :)


Stranden :

Nu drar jag ut till stranden med à la famila . Blir att bada , sola jätte mkt ska bli brun ! Och äta go mat ! Och va med goa familjen . Hörs sen med ett inlägg direkt online from tha beatch .


Kommentarer som berör, som ändrar ens sätt hela dan :

Åh har börjat få massa kommentarer på mina foton bl.a fin , vacker och söt . Och det värmer verkligen ... Följ mig på instagram , createdbymelissa heter jag där ;) nu har jag nyss ätit melon. Mums ! Får se vad som händer . Om vi åker ut och badar lite senare ? Så TAGGAD på att sola och ta med mig min sol olja , så jag blir het haha ! Hoppas det blir en dag på stranden med à la famila . Jag gillar att bada i sjön , men Tkr att det är 7kt mkt skönare i havet . Och man blir brunare och få ljusare hår med hjälp av salt vattnet . Och även ruffsigt hår , me like ! Hörs later On !


Lördag :

God morgon ! Wiho tagga stranden idag då. ! Fint fint väder ute ! Nu ska man äta frukost . Sedan göra iordning sig och åka ut och sola och bada . Hörs later On ! Bild : en tjej vid namn Moa C har målat av min underbara älskling Grand . Jätte fint blev det :)


Till er ! <3

Ska vara sol resten av helgen , wie ! TAGGA TAGGA ! Blir stranden hela helgen . Ska försöka sola så mkt som möjligt nu ( man får passa på , här i sverige är det Sverige klimat och de = always regn ) ja ni vet ju själva ! ;) Bild : Tack tjejer som stod upp för mig på instagram . Betydde så 7kt mkt ! Så följ dessa två söta tjejer ! Själv heter jag createdbymelissa för er som har instagram och vill se bilder som inte kmr upp på bloggen . Nu blir det teve sen natti ! Har inget å skriva så bättre att vi ses imon? PUSS PÅ ER ! <3 Btw "bråket" handla om att hon tyckte att jag la upp för mkt ego bilder ? Haha OMG ... Det gör jag inte ? Och dessutom behöver hon Inte följa mig om hon ska klaga ? Kram på er !


Untitled Rubrik

Nu in i badet och lyssna på nrj , sen duscha . Ut och skriva ett inlägg .


Hello My new shoe !

So mutcho Melissa style , brunt = mums ( Skorna är mkt snyggare irl )


G R Y M

Nu är mamma och syrran inne och handlar . Sedan ska man åka hem och duscha . Hoppas på bra väder imon oxå så man kan sola lite längre då vi hade bråttom till stallet så hann ba sola Max 10 min . Gick iaf jätte bra i stallet . Syrran red barbacka och jag gick bredvid så prata vi och jag foto henne å lite så . Xl va jätte duktig och GRYM ! Hörs later On ;)


Min långa dag i ett långt inlägg

Haft en mysig dag på stranden . Först köpte vi glass . Sen solade jag lite . Det blåste jätte mkt så fick gå och byta om i skogen men självklart satt folk där också så hade jätte bråttom . Och då lät det lite ifrån min snygga klänning som jag köpte , när jag skulle ta av mig den . Men som tur va såg den likadan ut . (fast måste sy in armbanden som man ska ha så att klänningen hålls uppe för de är jätte stora) men som tur va hände inget . Sedan gick jag i och badade och syrran ( som vanligt ) klängde på mig för att hon hatar tång . Sedan när hon gick upp kunde jag dyka och göra mina konster i vattnet ( dvs bakåt volt , framåt volt och stå på händer ) mega vig ! Och så va de en tjej som typ simma efter mig hela tiden ? Haha och typ prata med mig men jag kände inte henne ? Sedan solade vi och mös och folk glodde och yada yada ... Och på vägen till stallet köpte jag en hamburgare . Så nu är jag här ... På stallet och syrran ska rida xl ... När Samantha skulle borsta hans pannlugg så föll det av massa hår ? Hm ... Tror att det är som med vi människor vi tappar hår på sommaren och i perioder , right ? Men hon messa iaf Sanja om det ... De har även fått en ny stall katt vid namn Nelson . Jätte söt och mysig ! Får ta ett kort på han nästa gång;) Nu ska inte detta inlägget bli för långt så slutar här . Men uppdateringen är inte slut än för senare kmr ett till inlägg så håll utkik!


©

Nu åker vi och badar i detta sköna vädret ! Ska även passa på att sola lite . Sedan blir de stallet . Hörs later On ...


God morgon :

God morgon allihopa ! Idag är det jätte fint väder wie ! Får se om det blir finare så ska jag se om vi kan åka ut och bada :) nu blir det iaf att vakna till liv och äta frukost . Hörs later On !


Kissie :

Vart inne på datan och surfat i några timmar ... Nu ska jag gå å dejta kudden och sängen ... Målade också av Kissie , Tkr det blev jätte likt ? Vad Tkr du ? KOMMENTERA ! Vem vet kanske min bild hamnar på hennes blogg ? :') Märks att jag dag drömmer och halv sover redan nu , hörs imon !


Sorry bloggen , ni är bäst <3

Sorry för de tråkiga och trista inlägget men behövde prata ut .. Är alltid grinig , men när jag har ätit mår jag alltid bra ? Mat och sömn botar alla mina problem ... Och jag och syrran har löst bråket och hon har lovat ! Så om du läser detta syrran har du lovat att inte gå in på mina grejer ( elr aa haha försöka) för har ju bytt lösen , annars vet du vad som händer ? Men har iaf en plan som jag ska göra efter ngn månad ... Nu blir det data och teve , och en glad Melissa .. Hörs later on ;) GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM, CREATEDBYMELISSA HETER JAG DÄR( fast med små bokstäver)
 

Problem i familjen ...

Nyss kommit hem ... Kände att jag behövde det... Det har ingenting med bloggen att göra förutom att det går ut över bloggen .. Lite bråk mellan mig och syrran ... Men jag har bestämt att inte lägga ut de på bloggen då jag anser det som privat. Har iaf vart en super vecka , med nya saker att göra varje dag , kul att reflektera lite med att göra saker man inte gjort på länge och åka hem ifrån lite .. Bara vädret som inte var med på noterna , och lämnade efter sig ett tråkigt regn all day ? Synd ... Men annars har de vart toppen. 7kt skönt att komma hem igen och få sova i sin egen säng ? Och få sova ut ... Nu blir det att sitta vid datan och smälta all skit och all drama som hänt idag. Men ja det stannar inom vår familj och hoppas det snart går bort , vill inte ha massa dåliga grejer . Har iaf en plan hur jag ska göra .. Och nu är det löst , fortfarande sur på henne , men går över... Nu kan hon iaf inte logga in på mina saker mer då jag bytt lösen , men har en plan om hur jag ska göra sen ... Ja ni fick veta lite av det , men nu ska jag försöka glömma allt , lägga det bakom sig och blicka framåt , åt framtiden . Tänkte egentligen inte blogga , men efter att ha gråtit ut och ätit lite kände jag mig mkt bättre , mådde skit ett tag . Men som sagt det ska jag glömma nu. Nu blir det data och sen teve .. Skriver nog ngt senare också ( ett positivt inlägg). Hörs later on ...
 

Inte på humör ....

Ätit tårta , matat fiskarna och nu ska vi åka hem . Ingen mer bloggning idag då jag mår skit . Hörs imon , positiv !


Laxar

Nu ska vi åka och kolla på laxarna , hörs later On med bilder .


Torsdag :

God morgon . Vakna nyss och ska äta frukost sedan får vi se vad som händer ... Måste vakna till liv , bli pigg sedan får ni ett till inlägg...


Min häst historia :

Min häst historia började redan när jag var liten . Har alltid ÄLSKAT djur starkt , och kmr alltid att göra det . Mormor och morfar äger ett land som ligger vid Jönköping . Jag har varit där så länge jag kan minnas. En dag när jag och morfar gick upp till ett stall som ligger några minuter ifrån där vi bor , va det en tjej där som red på en häst i paddocken. Jag fick klappa hästen efter att hon ridit och jag vart hel rädd , haha. Hon lovade mig att jag skulle få rida nästa gång vi kom . Veckorna gick och vi gick dit varje dag varje dag vi var här . Men ingen tjej. De hade flyttat och jag var besviken . Men vi fortsatte att gå upp så fanns det massa hästar . En gång även ett föl . Jag var med massa andra barn och fölet sprang utanför stängslet och ut till oss . Va tydligen ingen el i stängslet , DÅLIGT ! När de är föl är de väldigt nyfikna . Men vi fick in fölet igen till sin mamma. Efter det har jag alltid varit uppe i Billdal och matat alla hästar . Och nu , 5-6 år senare sitter jag här 14 år ? Och har ridit i 4 och ett halvt år . Jag är 7kt nöjd över mitt liv och hur det går i skolan . Ska satsa mera nu då jag börjar 8:an . I framtiden vill jag satsa på att ha en egen häst som jag kan lita på 110 % och att vi alltid ska kämpa med varandra och nå vårt mål , SM . Jag ÄLSKAR hoppning så de är det jag vill satsa på i framtiden . Ingen kan bestämma hur min framtid ser ut . Det är nu jag ska skapa den och klara målet jag lagt att få en stor blogg , ett bra jobb och få en egen häst . Ingen kan veta vad som händer nu . Jag får vänta och se ;) Men jag ska klara mitt mål ! Nu ska jag kolla på teve , sen blir det läggdags . Vart borta hela dagen . Så är trött. Imon blir det att äta tårta och åka hem om det blir dåligt väder . Men får se hur vi gör . Stänger bloggen för idag , hörs imon , pigg !

 


Kom trea !

På väg hem efter en rolig dag på mini golfen kom trea och som pris ska jag få äta en mjuk glass på Max . Banorna va jätte coola . Haha man skulle träffa bilar och allt . Hade tyvärr glömt att ta kort på alla . Men bjuder på första banan (vulkanen) riktigt Cool ! Kul med lite Olika banor så alla Inte är likadana ? Men vissa var Riktigt svåra ! Jajao Skriver inlägget när jag kmr hem ;)


Mini golf...

På väg till golf banan och ska spela mini golf , kul ! Skriver inlägget jag lovat och vad jag har gjort . Hörs sen nu ska jag ha kul med à la famila !


Min dag :

Dagen i sig har varit super ! Vi har gått och shoppat . Shoppade en svart snygg tröja med en drag kedja där bak (bär den på bilden under) . Blev även ett par snygga bruna skor ! Kmr komma en bild på dem senare . Även ett inlägg om min häst historia från barndoms ben . Spännande ! Vart en super dag med bästa à la famila . Nu blir det mat sen ska vi spela mini golf . Juste vart en sväng till ett café också , där jag åt en go morots kaka ! Hörs later On !


Spännande!

Återkommer senare med ett inlägg om hur jag vill satsa inom ridningen i framtiden och min häst historia . Spännande kmr de bli så håll utkik ;)


Onsdag :

God morgon allihopa! Appen sega som vanligt så nu äntligen kom jag in . Idag blir det som sagt shopping och att äta go jordgubbs tårta som står på schemat . 7kt egentligen hur mkt kul jag ska göra här uppe ? Bada , äta och shoppa = livet ? Yes yes . Imon vet jag inte vad som händer men det återkommer jag med senare . Nu har jag nyss vaknat och ska äta frukost , sedan vid 13- tiden ska vi ut . Så blir nog teve tills tiden kmr . Måste vakna , återkommer med ett inlägg later On ... Bild : Känslan när man får massa sådanna här kommentarer till sin instagram @ createdbymelissa


Natti !

God natt bloggar mer imon ! Asså älskar denna effekten på bilderna :) ps scrolla ner och rösta fram önske inlägget . Skriver de imon .


Rösta :


Dagen på landet :

Hjälpt till med en massa saker . Och har nyss ätit mums ! Min mormor råkade slänga den bästa bild jag målat men som tur va har jag ett kort på den kvar . Bara att börja om . Sådär viktig va den inte bara att den blev allmänt bra . Men nu skippar vi det . Idag har det vart fint fint väder . Ska gå ut med morfar och gå , sedan ska jag se om vi kan spela badminton . Så gillar du badminton , maila mig så kan vi bli vänner ! [email protected] (haha) Men vill ni ha ett Deep Shit får ni kommentera ! Hörs sen !


Deep Shit ?

Ätit en morots kaka mums ! Fortfarande hungrig och snart blir det mat ( potatisgratäng och korv ) mums ! Tänkte skriva ett Deep Shit senare ? Vill ni läsa ett ? Kommentera så hörs vi later On !


På väg ...

På väg till landet nu ;)


Packat klart och snart kmr morfar och mormor och hämtar mig ! Hörs sen !


Tisdag :

God morgon allihopa ! Ska försöka att vakna till liv sedan ska jag packa ned allt . Fast vi åker inte förrän lite över 13- tiden så inte så bråttom . Kmr massa bra update när jag är på landet med à la famila. Kmr skriva inlägg innan vi åker , på resan dit och när vi är där . Så räkna med massa kul update ! Återkommer senare med ett inlägg . Bye så länge ! ;)


Veckans planer :

Gjort en lista med saker som ska packas med . Den är väldigt lång . Stannade 3 dagar förra gången och då fick knappt ngt plats ? Så får ta en väska till alla kläder osv osv ... Och en till badkläder och all skit till mobilen ... Hehe ... Massa saker ska ner och massa saker skall göras . Ska lova er en riktig bra uppdatering ! Där ska det badas , vi ska shoppa , äta och åka på en massa äventyr ! Kul kul ! Skriver mer om vad som händas skall när det är dagen då det ska göras . Haha aja ni fattar ... Nu ska jag kolla på Wallander . Sedan natti natti hörs imon !


Va va voom !

Ätit mat nom nom ! Snart blir de chips med dipp och sen slut på onyttigheter! Tagga inför att åka till Landet imon (igen) så ska vi äta tårta å så , va va voom ! Hörs later On ...


Nom nom...

Mamma har åkt och köpt thai mat , jummy ! NOM NOM ! As mys ! Och ikväll blir de även chips och dipp men inget annat onyttigt under veckan , noga med det ! Nu ska jag iaf kolla på teve , sen mat , film och mys ! Älskar livet ibland älskar när man får den känslan ... Får inte den "dåliga" känslan så ofta , och få jag det är de rentav bad :/ jajao men nu är ja iaf glad glad glad ! Så hörs sen ! bild: på min söta katt älskar dej !


Feelings :

Känner mig 7kt glad fast ändå 7kt ledsen ... Men det är en annan historia ... Nu ska jag äta iaf och mysa med teve och chips ikväll ! Ja det är måndag idag men hann inte äta det igår . Ville inte följa med till stallet . Har inget å göra och är inte på topp .. Så sket i de och mös ner med pyjamas och teve ... Lika bra det ;) hörs sen!


Untitled video

Bara för att ni inte har fått se en video på länge bjuder jag på en där jag nyss typ vaknat och inte är iordning gjord . Men nu ska vi som sagt till stallet så vi hörs sen ! 
 
 

God morgon allihopa !

God morgon allihopa ! Vet inte vrf men tack vare en person ... Hmm ... Nellie ... Så känner jag mig jätte glad ! Synd bara att vädret inte alls är glad :/ tråkigt när de regnar ? Men syrran ska till stallet så följer nog med henne ... Skriver mer sen om vad som händer osv osv , kram kram !


Glad , är det enda ordet man kan beskriva mig med

Så glad just nu ! Nu ska jag kolla på teve sen sova, hörs imon!


Ett ord i huvudet , HUNGRIG !

Nu ska man äta paj och senare blir de chips och dipp , och kolla på film ! MYS MYS ! <3 skriver mer sen ;) bilden : beskriver känslan när detta blir den 5:e gången jag får en kommentar ifrån bästa ! <3


Haha fin bild där ...

Haha , gjorde en annorlunda och rolig bild ! Där jag visar vad jag vill ha , och jag vill ha Nellies Jacka , ett par nya snygga jeans som dessa på bilden . Samt ett par nya converse. Tkr dessa usa converse är riktigt snygga ! Men tror jag vill ha ett par i en annan färg ;) Här är bilden :
 
 
Tänkte egentligen ba ta med jackan , men då hade de sett fail ut , så tog med underbara Nellie också. Nu blir de teve , så ni får nöja er med mobil bloggning ! Vad tkr ni ? Blev bilden bra , haha ! Kommentera !  PUSS PUSS !

Music is my boyfriend

Har som sagt en mys dag hemma idag.... Just nu är jag online inne på datan ... Men sen blir det teve.. Så under denna tiden blir de mkt bloggning , kul huh ? ;) Min kusin ska även fixa några små saker till på bloggen ... Hoppas de ger resultat ? Men de fixas ikväll ... Men vi hörs later on !
 
 

Dagens schema :

Nu kollar jag på teve och det ska jag göra resten av dagen , skönt med en mys dag . Ikväll blir de mys och film. Skriv gärna vad ni ska göra så hörs vi later On ! :)


Suger på att komma på rubriker ! ------------------------

Blir som sagt en mys dag idag , med teve och god mat . Imon får jag se om jag orkar vara med min kompis ... Men återkommer later ;)


Nellie Berntsson

Nellie Berntsson är namnet på en jätte snäll och underbar person ! Hon är mogen och förstår att ålder inte sitter i utseende utom när man tar steget och blir äldre . Sure hon är 12 år och hur lyckad som helst , och det gör inte henne till 14 ? Men hon tänker och agerar moget och det ska hon ha grym creed för ! Jag hittade hennes blogg för 4 månader sedan och fastnade direkt . På sättet hon skrev på , med allt ! Hennes fina ponnysar och hennes fina personlighet ! Jag kmr alltid läsa Nellie Berntssons blogg för att hon inspirerar mig ! Jag blir alltid glad och får den där livs gnistan när jag läser hennes blogg ! Och känslan när denna grymma tjej har kommenterat ens blogg 5 gånger är seriöst STORT ! För mig ! Att hon Engagerar sig och svarar på allas frågor ? Och också lyfter fram mindre bloggar för att de ska få en chans ! SÅ MÄKTIGT ! Seriöst tjejen på 12 år får ta en massa SHIT ! Som ingen då menar jag INGEN på 12 år ska behöva höra ? Men ändå är hon sig själv och den underbara tjej vi alla älskar ! SÅ MYCKET CREED TILL DIG OCH JAG VET ATT DU KMR BLI NGT RIKTIGT STORT ! SÅ VA ALLTID DIG SJÄLV NELLIE ! <3 Jag Tkr att ni alla borde läsa hennes blogg och få henne framåt, och att nå sin dröm: http://nellieberntsson.se VÄRLDENS BÄSTA HÄST BLOGG ! Min största dröm är att få träffa tjejen , att drömma att man träffa henne och sen vakna upp och veta att det bara va en dröm , var så tråkigt ! Men jag ska hitta henne ! Och hon ska hitta sin dröm ! Hon är min idol hon är Nellie Berntsson !


Rubrik

Rubriken fixad , vad Tkr ni ? Tyvärr kunde hon inte fixa en sak så de blev så här . Hiss elr Diss kommentera ;)


Jao

God morgon allihopa ! Har lite ont i huvudet idag så mår inte så bra . Men ska ta en Alvedon senare och hoppas att det går över ;) men kan nog inte åka till min kusin idag då , men får se hur jag mår sen och det återkommer jag med , så häng kvar så kmr ett till inlägg , hörs later On ...


...

God natt !


My name is Dagestam , Melissa Dagestam

Ska till min kusin imon och äta tårta och umgås och fira hennes födelsedag . Så hon kanske kan fixa rubriken då ? Annars får jag ringa henne imon . För får iaf inte tag på henne nu . Men nu ska jag kolla på teve och lite så , hörs imon!


Restaurang

Tjo allihopa ! Vart i stan och ätit på en jätte mysig restaurang (min mat jag åt på bild) vart jätte kul vi satt ute och pratade . Kul kul ! Förutom att alla bord satt typ ihop så vi satt med samma andra ? Hm ... Så de bredvid lyssnade och glodde på oss hela tiden . Men vi är vana . Nu ska jag iaf kolla på teve och mysa . Fick tag i min kusin förut men nu Svarar hon inte igen -.- så får hoppas att de dyker upp en ny rubrik under dagen . Hörs later On !


Rubrik .

Nu drar jag ut och äter , puss puss !


Restaurang !

Tja tja , Jätte mysigt ! Ska åka in till stan och äta och sen dra ut till stan . Blir också att bära min nya blommiga klänning ;) hörs sen !


Dagen i en text :

Hej alla goa läsare ! Bara jag som har drömmen att åka till Falsterbo horse show ? Tänkte väll Inte de . Av de jag läst verkar de 7kt fint och Inte speciellt dyrt och man kan shoppa och roa sig en hel dag med vänner eller familjen . 7kt mysigt huh? Ska vara ärlig om att jag aldrig knappt hört talas som detta stället innan ... Vilket är tråkigt för jag vill gärna dit ... Så hoppas att ni ser mig där nästa år? :) det tråkigaste är bara att det ligger 3 timmar bort ifrån där jag bor. Men gör man det bara en gång kanske de går an , får se ? Dagens planer blir iaf att kolla på stan elr gå på bio , mys . Kusinen fyller som sagt år idag så hon är ute på restaurang och äter .. Mysigt ! Men ska fixa iordning rubriken när hon kmr hem, så pricken över i:et och de sista i min förändring kmr under dagen så håll koll och kolla in bloggen mkt under dagen så kmr ett tidsinställt under dagen , kram !


Fina words tjejer....

Hej allihopa ! Måste bara ta upp en sak som förändrar mitt humör hela dagen och får mig bara att le av glädje . Att börja en kommentar med " Hej fina du" gör mig 7kt glad . Så tack du som skrev de även om man börjar en kommentar med " hej sötis" gör mig jätte glad . Vill bara att ni ska veta det och kanske kommentera fler sådanna kommentarer här och på andras bloggar så blir allt mkt bättre än en ond cirkel ? Tack å tack för er som skrev de . Över till min dag ... Vakna sent idag och har just nu ätit frukost och kollar på teve. Så ska göra iordning mig och sedan drar jag ut . Bloggar mer om dagen och med massa bilder . Ska även få tag i min kusin som fyller 13 år idag ! GRATTIS AMANDA BÄSTASTE KUSIN ! <3 så ska Ringa och gratta henne och prata om att göra om rubrik texten . Hörs later On ... ;)


Natti ?

Nu ska jag kolla klart på en film sen natti natti . Skönt att vara hemma igen . Kolla på tv när man vill och när man vill sova (i sin egen säng) jajao ska prata med min kusin och se om jag får tag på henne imon så ska rubriken fixas till vanlig text utan de svarta runt ;) hörs imon ! Bild ; på världens finaste tjej med världens finaste jacka ! Vill ha den !!


Lucas gäst bloggar

Mjau ! Jag ligger just nu bredvid Melissa och vi chillar och kollar på teve ! Har saknat henne så mycket nu när hon var uppe på landet . Såg också hennes nya header ? Jätte fin , precis i min smak då jag är grå ! Snyggt snyggt ! Kommentera vad ni tycker . Men nu ska vi kolla vidare så bloggar Melissa sen . / Lucas , Melissas söta katt ! Och förresten det är jag där på bilden Melissa tog en paparazzi bild när jag sov . IM SEXY AND I KNOW IT !


Rubrik

Bilder på skon jag köpte , tkr den är mega fin ! Classy så de skriker om det ! Vad tkr ni hiss elr Diss ? Ännu mer hiss är ju att min nya header är färdig glöm inte att kommentera va ni Tkr ! Bara rubriken som fattas . Men nu blir det att bada så hörs later On...


NY HEADER OCH ALLT !

Tja tja allihopa ! GRYMT NÖJD MED BLOGGEN ! Vad tkr ni ? Hiss elr diss ? Kommentera skulle betyda 7kt mkt om jag fick veta va läsarna tkr ? Tyckte att de blev för mkt rosa , då de är en av färgerna jag not gillar. Men med det gråa blev det ritkigt snyggt faktiskt , här är resultatet :
 
 
Bara den nya texten till rubriken ska in sen, voila , perfa ! Kmr bli lite svårt å vänja sig , men efter några dar kmr de bli bra. 7kt nöjd ! NU BÖRJAR VI OM IGEN PÅ DEN NYA CREATEDBYMELISSA.BLOGG.SE !

Dagen :

Vart ute och ätit på McDonalds , mys ! Sedan kollat skor lite runt om i Sverige , haha ! Hittade efter ett tag skor i min egen stil . Coola och snygga , passar till allt . Tyvärr blev de ingen sko jag Leta efter men den va VÄLDIGT DYR ! OMG hela 54 kr ? Haha , nä men billigt och bra . Antingen är skorna för små elr för stora. Och i detta läget både och . För liten framtill och för stor på sidorna och baktill. Har jätte smala fötter . Så får leta vidare men inte idag . Skönt väder , men kör på adidas byxor , en ljus jeans jacka och vitt linne . Classic och soft = soft och populärt ;) nu sitter jag iaf i bilen och skriver ett mobil inlägg ... Medans de andra handlar ... Ska åka hem nu och fixa med bloggen hörs later On ! + bilder på skorna kmr när jag kmr hem om ja inte glömmer av (hehe) .


Skor

Nu drar ja ut med à la famila och ska kolla på skor , när jag kmr hem ska bloggen fixas . Hörs later On ...


@ car !

Nu blir det att åka hemåt , hela resan tar 1 timme och 45 min ungefär . Så TAGGAD ! För att se resultatet på bloggen , tro mig kmr bli mega fint ! Blir som sagt att åka hem , mamma får ta bort morfars fästing sedan åker vi till 421:an , ses vi där ? Och ska kolla lite skor . Mer update kmr , även ett tids inställt hörs later On ! ;)


God morgon allihopa ! Precis vaknat och ska gå upp äta och fixa iordning sig . Idag åker vi som sagt hem . Morfar har fått en fästing (tror vi) så vi åker nog hem lite tidigare ;) får se va som händer men ska iaf fixa iordning bloggen idag . Hörs later On ...


Untitled

Nu blir det att kolla på några filmer med morfar . Sedan natti natti , har vart en kul vecka men den är inte slut än. Och imon blir de tårta och kolla skor som stå på schemat innan man ska hem skönt . Massa på bloggen ska fixas! Så taggad och ska bli så kul ! Att få presentera den nya bloggen inför er med mer bilder , coolare design och mer på ett vuxnare sätt . Hoppas ni gillar de , allt kmr ändras imon. Blir tyvärr ingen mer bloggning idag så hörs imon . Med ett video inlägg kanske ? Vad Tkr ni , kommentera , kram !


Jasså ?

Blir en mys dag istället , inte för att jag vet vrf vi inte kunde åka ut ? Men aja man ska inte vara oförskämd . Nu ska jag iaf kolla på teve och imon blir de stan då jag ska köpa skor + äta tårta , bilder kmr ! Hörs snart :) och header+ allt kmr komma imon !


Schema :

Nu drar jag ut och spelar badminton . Sedan ska jag åka och äta tårta och kolla på skor , kul ! Hörs sen ;)


Tips :

Hej alla läsare nu ska jag gå och lägga mig så natti natti men tänkte tipsa om ett ögonfransserum från wet n Wild . GRYM ! Är den finns bara att beskriva med det ordet ;) har använt den i 1 månad och har redan långa fransar , otroligt nöjd ! Tipsar er otroligt mkt finns på internet och säkert ngn annanstans ? Ska be mamma köpa fler billigt och bra istället för xlash som nog är bra men dyr ! Så ett billigt tips . Vill oxå tipsa om iPhone 4S (alla har säkert iPhone men ändå) känner att allt är 7kt GRYMT ! Känner mig glad att jag kan ha med allt i min mobil ? Oh sen är den snygg ju oxå ! Och 4S har bästa kameran ? Bättre bilder än en system kamera Tkr jag ? Så tipsar er att köpa den ... Men hörs imon och hoppas ni läste mina tips ! Headern + allt nytt kmr på fredag ngn tid under dagen då jag kmr hem , puss !


SOMMAR BILDER !

Vart ute och kollat på kossorna , med kusinerna ! Sedan gick vi och plockade smultron , mys mina favorit bär ! Har även spelat badminton , vilken aktiv dag ? Och ska spela ännu mer sen, älskar badminton ! Nu blir de teve då de är bad väder. Men sen när de blir bra väder blir de badminton , hörs sen ! Spelade in ett videoklipp förut när vi va och pratade med kossorna och de sjöng , vill ni se ? Kommentera, puss puss ! Detta var skrivet för länge sedan men kom ut nu . Nu ska jag kolla på teve . Så hörs imon !


Gasen i botten

Vart uppe sen 9 i morse. Nu är klockan som sagt 13 och jag är helt slut ? Har hjälpt till med att lyfta plankor och yada yada ... Jobbar fortfarande på altanen . Kusinen och Co. Stannar kvar en dag till för att slutföra uppgiften . Jag själv ska åka hem imon elr på fredag . Allt hänger på vädret nu ... Vill jag stanna elr vill jag åka hem ? Serri jag vet Inte , får se vad som händer .... Nu sitter jag här iaf och skriver lite Deep Shit , snart blir det iaf att åka och äta pizza , mys ! Sen åker vi en tur ner till Ulricehamn och ska kolla skor , ses vi där ? Som sagt helt fullt schema ! GASEN I BOTTEN SÅ KÖR VI !!!!


Tja tja !

Eh tja tja ! Melissa in tha house xD Måste bara säga att jag är 7kt glad att Appen funkar , men nu har den börjat krångla -.- aja glad att den funkar nu iaf :) nu blir det att åka och köpa lite red skap med la morfar och kusinen. Vi ska bygga iordning vår altan idag , sedan bär det av mot äventyr , haha ! Aja glöm inte att rösta på min nya header , puss !


Rösta fram min header !


Onsdag

God morgon allihopa ! Vakna nyss så blir att vakna till och göra iordning sig . Sedan blir de att kolla mobilen och kolla teven . Om det är fint väder åker vi och äter tårta i Mullsjö , ser jag ngn läsare där ? Kom gärna fram Isåfall ;) Aa så ska vi äta tårta , köpa ett par ballerina skor till mig och kolla i en present butik . Vi kmr va lite överallt både i Mullsjö , Jönköping och Ulricehamn . Får se vad som händer sen . Hörs då , kram !! En smyg bild på min nya header , vad Tkr ni ? Kanske ska jag bara ha den och skita i de andra ? För denna blev 7kt bra ? Kommentera gärna !


God natt ses imon , bjuder på lite bilder så länge och en ny snäll tjej fixar headern är nöjd än så länge ba lite små fix ;)


Rösta !


Tja tja bloggen !

Vart ute och kollat på kossorna med bästa kusinerna ;) hörs later On!


Hej hej !

På landet och nu håller dem på med vår altan , snart ska vi äta ! Internetet kmr å går så Bloggar när jag kan ;) Haha skoj bild + foto på en tiger jag målat !


Ja .... Words !

Framme på landet nu ! Bara för att jag inte orkar skriva får ni video ser helt konstig ut för att de är vind + regn ute aja bjuder bjuder ! Hörs sen ! ;) med en till video elr inlägg ? Vad Tkr ni ? Kommentera !



På väg...

Tja tja ! Om 8 min kmr min morfar å hämtar mig ! Packat och allt . Dagens outfit: Vitt linne Utsläppt hår Gråa mys byxor ! Soft snygg look helt enkelt ! Bloggar Mer sen under resan med en Massa Inlägg , bilder och ngn video blogg , kram !


Dagens fråga :

God morgon , Jätte taggad ! En tjej ska fixa en ny header till mig , den andra "försvann" tydligen så hoppas på bättre med denna huh ? Rubrik och allt ska försökas fixas samma dag då den nya headern kmr , mer info om det kmr senare . Ska äta frukost nu sedan kmr morfar å hämtar mig vid 12- tiden ungefär . Så se fram emot mkt update med video inlägg och annat ! Har ni ngt förslag till bloggen ? Kan ni gärna kommentera ! Och vill du veta ngt om mig ? Fråga svarar alltid på mina läsares frågor . Är ni likadana som mig ? Hatar folk som kaxar bakom skärmen men egentligen är tysta och snälla Irl ? Ja Tkr det är fegt och jobbigt . Vad Tkr ni ? Kommentera gärna så hörs vi snart , kram !


Info !

Nu blir de att ringa ett call, sedan kolla teve ! Stänger bloggen för idag hörs imon då jag bloggar innan jag åker ;) + min kusin ska fixa vanligt rubrik text fast i typ ngn rosa och lite större text snitt än inlägget ;)


Packat

Packat klart inför imon då jag åker iväg till landet med morfar . Kan bli från 5-7 dagar . Men mobilen står för update och skönt att komma iväg lite huh ? ;) nu blir det att duscha och sen teve , hörs sen !


@ Home

Hemma efter en mysig dag, nu blir de mat hörs sen ;) (scrolla ner och rösta på min nya rubrik ska ända snart)


Nu rullar limousinen hem ...

Badat och dykt och nu ska vi åka hem till mormor och morfar mys , hörs sen !


Dagens outfit:

Tja tja ! Nu drar vi till stallet och ska hälsa på xl sedan ska vi åka å bada , à la family är med , kul ! Dagens outfit : Vita shorts Utsläppt hår Osminkad Grön volang klänning= sommar outfit ! Hörs later On med massa bilder !


God morgon

God morgon , skriver mer om planerna sen . Nu vakna till våra värsta år! YEY ! Älskar dem . Och glöm inte att idag är det sista dagen att rösta fram min nya rubrik den jag har nu elr vanlig text . Kommentera va du Tkr elr scrolla ner och rösta . Hörs sen , kram kram !


God natt !

Glöm inte att scrolla ner och rösta på min nya profil bild till fb + min nya rubrik text (som avslutas imon) ses imon ! <3 Createdbymelissa @ instagram


Rösta !

Rösta på vilken bild DU Tkr blev finast och jag ska använda som profil bild till Facebook . (hehe) behöver er hjälp ! Nu blir de chips , dipp = mina bästa vänner ! Även teven hänger med hörs sen ! (bilder på de två olika profil bilderna , rösta vilken du Tkr är snyggast elr kommentera ! Bild 1 längst upp bild 2 längst ner) scrolla även ner och rösta Fram min nya rubrik text .                                                         

 

 

 

 

 


Mys mys !

Nu blir de chips med dipp och teve , mys ! Hörs sen och glöm inte att scrolla ner och rösta på vilken rubrik text stil jag ska ha , kram!


Stekarn !


Inlägget säger allt ...

Sitter ute på balkongen och steker med nrj i lurarna! LOVE LIFE ! <3


Summer !

På väg ut!


Rösta rösta rösta !

Tjo , tänkte passa på att låta er rösta på vilken rubrik jag ska ha , den jag har nu elr den andra ? Vill göra allt för er nu för att bloggen ska bli vuxnare och coolare . Så rösta på de ni Tkr skulle passa bloggen bäst ! Tack för hand ! Kollar igenom rösterna noggrant och om 2 dagar blir den med mest röster den som blir min nya rubrik 

Rösta rösta rösta 

 

<

 

❤ Vart kmr klänningen ifrån ....

Tack för de två förslagen so far ! Får se vad som händer ... Ha tagit kontakt med hon som gjort headern och ska få se bild på headern . Är jag nöjd kmr den ut på bloggen inom kort ! Fått massa förfrågningar om vart klänningen kmr ifrån . Och jag kan säga att den kmr från Missäy ! Det fanns bara ungefär 15 st när jag va där i förr går . 2 svarta , 5 blåa och 10 rosa ! Så passa på om ni vill köpa sommarens snyggaste klänning enligt mig (om ni vill se ut som mej) haha ;) tänkte ha på mig den ngn dag när jag ska ut på stan , mys ! Nu funkar ju även Appen så ni får massa kort ! Nu blir det teve och ska kolla lite mer om ngn av alla mina friends kan göra ngt . Hörs later On , kram !


Vad Tkr ni ?

Hur Tkr ni att bloggen ska se ut ? T.ex med bakgrund och om jag ska byta header elr ha kvar den gamla ? Kom gärna med förslag , kram !


❤ Söndag

God morgon alla , idag blir det att kolla om ngn kan hitta på ngt ? Vakna nyss så blir att vakna till liv och äta . Sedan bestämma ngt med some friends ;) skriver mer sen hur planerna ser ut osv osv ha de gött / Melissa <3


❤ Xoxo

Stänger bloggen för idag hörs imon ! Bild på min nya klänning! Nu när Appen funka blir outfit mm som kmr upp !


❤ Mobil bloggning !

Första mobil bloggningen på länge ? Är så himla glad nu kmr jag kunna blogga jätte mkt med massa nya bilder ! Så är helt enkelt 7kt glad idag :) + oxå är att blogg.se ser likadant ut me like ! Nu blir de teve , och inom några dagar kmr headern (om jag blir nöjd) haha ! Hörs later On ! <3


Blöggen , ja nu händer det !

Tja tja blöggen , nu ska tjejen lägga in min header. Blir jag inte nöjd har jag kvar min gamla som jag älskar. Men ska iaf försöka att göra ngn cool bakgrund . AWESOME ! Nyss ätit mat och ikväll blir de chips å dipp, min favvo ! Ska försöka hålla mej och ba äta de en dag i helgen ;) Hörs later on ...
(photo by Me , dont copy)
 

OMG !

OMG SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD ! NU FUNKAR BLOGG.SE APPEN IGEN , LOOOOVE ! BLOGGEN KMR BLI SÅÅÅÅHÄÄÄR BRA IGEN , SÅ RÄKNA MED MKT BLOGGNING ! ÄLSKAR BLOGG.SE <3

Mkt på G !

Tjo , just nu förebered jag och en person ett kontrakt för min nya header som ska upp på bloggen om ungefär 30 min. Ska även fixa ny bakgrund , så bloggen blir på ett vuxnare sätt , och självklart bättre ! Så stanna kvar och se förvanlingen , kram !
Såhär ser min blogg ut , visar bild på efter bilden ;)
 

❤ Bloggen !

Wiho min nya header är klar ! Ska även få en ny bakgrund till bloggen så nu kmr bloggen fräschas upp och bli mer vuxnare ! Den kmr upp under dagen så håll utkik ;) hörs later On ! 
 

God morgon !

 

Natti , ses imorgon ! ❤


❤ New in ...

Shoppat , blev en klänning i blommigt ! So mutcho My style ! Se klänningen på min instagram @ createdbymelissa . Följ gärna skulle vart kul å få prata med lite läsare . Nu blir de teve och ngt att äta ! Hörs later On ! Love u !
 
 
 

❤ Nordstan , ses vi där ?

Nu ska jag åka in till nordstan med min kompis , ses vi där ? Ska träffa ngn bloggerska och kolla kläder... Så nu blir det att kolla buss tider , wiho . Och åka ut i detta vädret ? Tråkigt för att de regnar ? Men ska ba va inom hus så aa ;) hörs later On ... Tar med mej mobilen , men blir tyvärr ingen mobil bloggning med bilder :( för att Appen inte är fixad ! Men blir kanske lite text .

❤ Börja om ...

Tjo , idag blir det bara en mys dag med datorn och teven . Hörs later On ;) känner inte för att blogga när jag inte har ngt att skriva om + att Appen inte är fixad ? SÅ BESVIKEN PÅ BLOGG.se i över två veckor har vi väntat nu . Nä besviken är jag och arg ! För att min blogg blir tråkigare ? Så funderar på att när den är fixad börja om ;) mutcho bättre ! Hörs sen ! 
 

❤ Låååångt inlägg ...

Tjo ! Vart på @ stranden all day ! Jätte mysigt! Älskar att bada , seriöst å älskar de mutcho oxå ! Sorry för bad update men tog ej med mobilen då vi skulle till stranden ... Vart jätte kul förutom att folk glor på mig när jag kmr där med min bikini med Sverige flaggan på , haha ! Samt när jag å syrran skojar å pratar konstigt å gör konster och allt i vattnet ? Haha forever Young ! Följ mig på instagram , heter createdbymelissa
Kan ju inte lägga ut nya bilder på bloggen så kika in och följ min vardag där oxå där de kmr finnas bilder ;) nu blir de teve . Hörs imon ! Då planerna blir att se om ngn kan följa med in till stan , ses vi där ? Ska köpa en klänning som är mkt efter frågad på insta . Hm ... Berättar vart den är köpt när jag har den , så den inte tar slut . För de har hänt två gånger innan ... Aja hörs imon ! Btw så ska jag lägga in bilder i inläggen som kmr imon , så KEEP calm ! Och stanna här ;) vill du ha mer koll ? Följ mig via bloglovin !

❤ Melissa © the one and only ...

God morgon, idag gällde det att gå upp tidigt för att idag ska jag , syrran och morfar cykla till stranden å bada å äta glass , mums ! Nu ska jag äta frukost , sedan gör jag iordning mig . Blev tyvärr ingen video igår och de för att jag inte hann helt enkelt va iväg hela dan ? Men idag ska jag bli BRUN !! Trött på att va blek haha ;) kanske inte blir sisådär bra update idag . Men ngt kmr iaf upp senare , så håll utkik ! XO / Melissa©

❤ Komplimanger ...

Tjo , vart på stallet ( xl slet sig så syrran vart ledsen och de = ingen ridning) . Men som tur va klarade de sig båda och bara tränset gick sönder . Nu har jag iaf badat , skönt ! Älskar att bada mutcho ! Hörde en massa som snackade och stirrade på mig när jag hade på mig min Bikini med sverige flaggan på.Men älskar den ! Nu ska jag äta å så , hörs imon. Sorry för 3 inlägg men imon taggar vi med nya inlägg !

❤ Snabbinlägg

Nu ska jag åka och lämna syrran på stallet sedan åker jag och morfar till stranden å ska bada å steka , mys ! Bjuder på en video sen så håll utkik , ha de bra , hörs later On ...

Rubrik...

Har vart ute och badat och ätit mjuk glass , mys ! Nu blir det teve sen natti , hörs imon ! Med mkt mer update !

Nu drar vi ut , hörs sen med en video ;)

❤ Untitled video

God morgon , orkar inte skriva så ni får en video när jag är nyvaken(så ser fail ut)
Men idag blir de iaf bad , mys ! Ni teve sen frukost och görà iordning sig hörs later On ! 
 
 

❤ Love all My fans !

Sorry för dålig update men hatar att skriva på blogg.se ? De gör om orden och yada yada! Men ska försöka att uppdatera mkt ändå . Nu blir de teve hörs imon ! 
 

❤ Uteritt = mys !

Nu rullar limousinen hemåt , vart en jätte rolig dag med fint väder och ute ritt ! När vi kom till stallet frågade en kvinnà mej om jag ville rida hennes Islands häst , kul ! Viskrittade travade och galopperade ! Sedan tog jag xl istället , han var GRYM ! Nu ska jag hem å äta , hörs later On ! (orkar inte skriva så mkt för att skiten gör om orden och yada yada ..

❤❤ Stallet

Nu blir det att åka till stallet och va där all day . Hörs sen ! 

❤❤God morgon !

God morgon , idag har jag inga planer än så länge förutom att vara med syrran då hon sov över . Ska även ringa till min morfar om ett missförstånd som hände igår . (vill inte säga på bloggen) men vi hörs sen ! 

Tjo , pratat Shit och myst med syrran nu blir de natti , hörs imon ! 

Untitled video


❤ Sommar !

Skönt , jätte fint väder ute ! Så ska dra ut och cykla , sedan ska min kusseh Nicole komma , mys ! Måste ut idag iaf så får vi se om vi kan bada sen ! Hörs later On !
(och om de blir stav fel är de mobilen som står för de)

RSS 2.0