Stanna hemma elr inte?

Riktigt kul att en person engagerade sig åt att skriva en krya kommentar, tack! Mår som sagt right now, lite bättre. Blir att vila, kolla av hur jag mår imon, och ta en Alvedon. Hoppas jag kan gå imon* har mkt som skall göras denna veckan, så passar Inte att bli sjuk now? Men tar tag i bloggen så fort jag blir bättre, ha det bäst så ses vi imon, kram på er!
Bild: en suddig bild när jag red på xl i somras, riktigt fin häst!


Mår inte bra, feber, huvudvärk.

Mår inte bra , feber och sjukt ont i huvudet. Blir mer update sen , nu vila. Tyvärr blir det även dålig update idag... Men ska bättra mig så fort jag huvudvärken är borta, hörs då, brb.
Bild: snygga å coola naglar !


Sep. 30, 2012

Iordning och nu blir det att kolla teve och sen plugg. Ha en fortsatt underbar dag så hörs vi sen :)


God morgon'

God morgon !
Solen skiner och bladen börjar bli röda , gula å bruna, höst. Trodde ett tag att hösten hade hoppats över och att vi började direkt med vinter , Shit vad kallt det har varit these days? Hoppas det blir bättre , skönt iaf med sol, än sålänge. Nu blir det att äta frukost och sen åka hem ( sov över hos mormor och morfar igår, hade inte med mig ngn sladd för det var Inte bestämt. Därav dålig update ) men ska hem typ snart så då skall mobilen laddas till 100 % så räkna med smaskig update. Ska även prata med ***** om tävlingen , dvs priser å sådant. Detta kmr bli min första men inte sista tävling som man kmr få vinna en sak + massa annat gött! Hoppas massa är med! Tävlingen är ett överraskning drf kmr den dyka upp på bloggen när ni minst anar det. Så håll koll på bloggen extra nu i Oktober. Ha en mysig höst med alla fina kläder, mössa och vantar på. Sena kvällar , mörka kvällar och mys kvällar. Och få dricka varm choklad. Nä jag älskar hösten , så mysigt. Nu blir det frukost hörs sen , kram :)


Sep. 29, 2012

Sorry för dålig update. Har knappt ngt batteri därav ingen bloggning utan det skall sparas tills imon. Sov gott allihopa så ses vi imon, kram på er! Och kmr bli bättre update imon, believe me.
Bild : på mitt nya skal , sjukt fint till min vita iPhone 4S , å vad jag skulle velat ha iPhone 5, sägs ha 8 megapixel kamera, grymt!


Sep. 29, 2012

Tillbaka efter en lång dag på stan med mkt spring och mkt folk. Hängde med mormor och morfar hem. Köpte bara ett vitt skal med en stjärna på, riktigt fint. Kollade även på ett par nya jeans som jag ska köpa! Nu blir det softa , äta mat , och blogga, å umgås. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så hörs vi sen :)


To city !

Nu drar jag till stan, kmr bli sjukt kul. Tar med mig mobilen som står för update. Sen blir det hem å bada, ha det gött!


God morning folks!

God morgon alla Goa blogg läsare!
Nyss vaknat , så blir att vakna och ta ngt att äta. Sen fixa iordning oss och typ kolla lite på teve och sen åker nog Hanna hem. Och så ska jag ut på stan , woopa! Vart ganska längesen nu? Är typ alltid på torget elr handlar på internet, så sjukt kul ska det bli. Vi kanske även tar en fika? Och så ska vi kolla runt i lite affärer osv , en affär som är ett MÅSTE att jag ska gå in i today blir Missay. De har fått in så sjukt fina grejer, så det ska checkas. Och sedan blir det väll hem , chilla , plugga. Imorgon är inget bestämt än sålänge, men vi åker nog ut på ngt och sen blir det bara mys all night. Kmr bli en sjukt trevlig helg denna veckan, alltså. Sen laddar vi om inför en ny vecka, vecka 40. Som är en vecka innan jag ska ha prao som är v.41 . Kmr bli kul, fast ska jag va ärlig Tkr jag att det är viktigare att plugga i skolan, men även skönt att få ledigt från skolan i en skol vecka , och få se hur det är i vuxen världen, med jobb å allt, det är alltid nyttigt. Över till v.40 så blir det att Grand skall ridas på tisdag , och då är mami på plats och vi skall filmas. Massa små filmer, så måste rensa min mobil , har typ inget minne right now. Och sen skall svenska 15 redovisas ( under hela veckan ) , tyskan och matten ( om jag hinner, isf blir jag tre veckor tidig ). Känner att jag har kontroll över skolan nu , lite bättre och gladare än förra året , då allt va rörigt , men i år är det struktur och alla får redovisa , riktigt bra. Har även fått beröm i flera veckor nu att jag sköter skolan med förväntningar och att jag har gjort STORA framsteg i engelska och matte, hoppas det syns framsteg i de andra ämnena också, är iaf riktigt nöjd och stolt över mig sj. Och såhär ska jag jobba genom hela denna terminen , så kmr jag nå alla mina mål över förväntan , riktigt kul! Nu ska jag iaf ta å äta ngt , så vi hörs sen med riktigt smaskig bloggning, sorry för dålig igår. Men idag kmr det bli mutcho , believe me, så håll utkik!


God natt!

Kollat på massa roliga filmer med min friend. Nu blir det natti som gäller. Ikväll sover Hanna över sen åker hon hem imorgon, och då ska jag ut å shoppa! Hoppas jag hittar ngt använd bart! Över till svar på tal... Fick en kommentar från en tjej som undra om jag kan ha en tävling snart, och självklart kmr jag ha det. Kmr dyka upp en snart, så håll koll Helt enkelt , kul att ni vill ha tävlingar btw. Nu blir det natti , ses imon, god natt.


@ Home @ My place

Sorry för dålig update , men just nu är jag och Hanna @ Home @ My place. Nyss ätit pizza , gott! Sen senare blir det att kolla på film å äta chips. Hörs sen, ha en bra fortsatt dag! Och juste, fick C i engelska i muntlig redovisning , så sjukt stolt och fick massa beröm. Ska ta till mig de orden! Stolt * bild :
Så sjukt fint hår !


Sep. 28, 2012

God morgon !
Idag är det fredag , woopa. Min friend Hanna kmr som sagt hem till mig så ska vi mysa med godis och kolla på ett maraton med desperete housewives och massa andra filmer , kmr bli riktigt kul. Sen imon drar jag in till stan för att gå runt , kanske köper jag ngt nytt jag har användning av? Får se. Och på söndag chill/slapp/plugg dag. Över tills idag ... Sen ska jag ju som sagt redovisa engelska projekt efter skolan så kmr komma hem lite senare , vilket gör att ni får ett inlägg lite senare live @ Home @ My place. Men Ha en Go Fredag och skol dag så hörs vi sen , kram på er!
Bild : inspiration på snygga naglar , sjukt coola ju !


Glad *

Woopa, mami köpte en ny mössa till mig. 7kt snygg, och i en annan färg. Hade ungefär en likadan förra året fast den var vit och kom ifrån Raglady. Denna var marin blå och hade ett snyggt rid märke på ! Kmr passa till min snygga skinn jacka , min nya väst som ska komma i Oktober. Västen var med i Hööks senaste kollektion. Den va så sjukt fin ! Har massa saker ifrån den kollektionen , hiss till Hööks! Aa mössan kmr passa till allt. Längtar tills den kmr , då kmr det komma massa bilder! Nu blir det att kolla på teve , ha det bäst så ses vi later On. Bild : coolt smycke !


Rubrik.

Nu blir det teve som gäller! Imon är det fredag , äntligen och sen helg! Imorgon ska min kompis komma hit, så ska vi kolla på film å sånt , sjukt mysigt! Sen på lördag ska jag ut på stan, 7kt kul , tagga shopping , love it. På söndag blir det bara en slapp/chill/plugg dag. Och sen börjar en ny vecka , då går vi in på v.39 som är två innan jag ska ha min prao. Nästa vecka blir det iaf att redovisa tyska och matte ( om jag har tid , isf blir jag tre veckor tidig ). Vill komma till projekt steg och sen softa lite , får se hur jag gör . Har sjukt mkt i kurs som ska göras , och noggrant. Även projekt redovisning imon efter skolan , så ett inlägg väntas senare @ Home @ My place.


Ära !

Fick äran att blogga på idol bloggen till mig! Riktigt kul och ägaren till bloggen vill att jag ska göra det fler gånger , riktigt kul å då ställer jag självklart upp! Nu blir det food time , sen plugg!
Och glöm inte att följa Bloggen:
Http://welovemelissa.devote.se
Ni är alla underbara , love 2 U mina underbara blogg läsare! <3
Bild : deras hår , så sjukt cool dip dye !


@ Home @ My place.

Somnade med ett leende på läpparna , och vaknade med ett leende på läpparna. Hade även ett leende på läpparna hela dan i skolan , ni är underbara ! Fortsätt så ! Nyss kommit hem , och nu blir det chill och sen plugg. Hörs sen.


God morgon !

God morgon allihopa !
Tack för era fina kommentarer , alla idol bilder , idol filmen och idol bloggen ni gjort , värmer 7kt ni är sjukt underbara !
Fortsätt så ! Idag kör vi på att redovisa tyskan och plugga moderna språk , engelska och kurs. Hörs sen med ett inlägg live @ Home @ My place. Kram på er !


Känslan , love you bästa blogg läsare !

Kan inte beskriva hur glad jag är just nu. När en ur gullig tjej taggar mig på instagram i en bild på en blogg som de skapat till mig . Betyder ngt 7kt , tack å tack . Går inte att beskriva hur mkt det betyder , ni är underbara och tack ! Kmr läsa bloggen varje dag ! Tkr att ni också borde läsa de underbara tjejernas blogg: http://welovemelissa.devote.se
Tack gulliga läsare , ni är underbara !
Nu blir det natti , hörs imon , kmr somna med ett leende på läpparna ikväll , tro mig.


My style .

Kommenterat allas bloggar , hoppas ni alla stannar kvar här på min blogg.
Nu blir det teve , sen natti , hörs sen. Hittat en ny sjukt fin hoodie som jag vill ha , My style så det skriker om det .
Bild : sjukt fint skrivbord , skulle lätt velat ha detta .


Passa på ! Kommentera !

Jätte kul ! Statistiken har höjts enormt och värmer 7kt för alla kommentarer jag fått , fortsätt så, riktigt kul . Hoppas verkligen att vi slår blogg rekord idag ! Så tipsa bloggen till era vänner , hoppas på rekord * i statistik . Nyss ätit och nu blir det plugga som gäller . Kommentera era bloggar , alla bloggar checkas och kmr lämna kommentar ( gäller endast idag ). Bild : min sjukt fina katt , du borde bli modell , älskar dej 4ever.


Helt enkelt .

Kommit hem efter en lång dag i skolan , ganska seg i starten men helt ok resten av dagen . Pluggat massa kurs och ikväll blir det att plugga tyska . Funderar på att ha en tävling snart ? Jo , så gör vi. Tävlingen kmr dyka upp inom kort så tipsa alla nära och kära och ha koll på bloggen helt enkelt.
Bild : sjukt fint hår.


Sep. 26, 2012

God morgon !
En riktig stressig morgon blev det idag . Kör på plugg i skolan all day , sen blir det hem å plugga å vila . Hörs sen !
Bild : snygga och coola skor !


Jul !

Nu blir det natti , svenska uppgiften rättad å klar . Skall bara lämnas in , rättas av lärare och redovisas live next week . Imon står bild och form på schemat , min klass ska äntligen börja med våra projekt , om allt går som jag planerat kmr det bli Perfa . På torsdag blir det tyska redovisning och på fredag eng redovisning , mkt plugg nu , blir även plugg imon . Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll så ses vi imon ! Bara jag som längtar till julen ? Då är det jul lov och förhoppnings vis snö ! Nä älskar julen , så sjukt mysigt och kul att umgås med familjen och äta Go mat , love it . Och så är det närmare tills jag fyller 15, sjukt , men sjukt kul .


Pluggat !

Pluggat klart med svenskan , nöjd nu , ska bara fixa lite små saker sen är allt Perfa och uppgiften skall lämnas in imon , rättas av en lärare och redovisas live next week. Nu blir det att kolla x-factor , sen snabbt in i duschen . Bild : min katt är sötast och bäst i hela världen , älskar dig ngt 7kt , går inte att beskriva du betyder ALLT .


Dagen i stallet , Grand due Grym ! Älskar dej ! <3

Nu blir det taco time ! Vart i stallet och det va grymt ! Min önskan gick i uppfyllelse och vi körde på tempoväxlingar, serpentin bågar och gå över bommar i både skritt och trav , riktigt kul och alla jobbade på jätte bra och Grand va sjukt duktig ! Vi kom fram i galopp alla gånger man skulle och han va sjukt fin , Shit kolla ponnyn så sjukt fin , älskar han ! Sen blev det in i boxen , och gosa med den grymma ponnyn efter att ha gått i regn Påväg från manegen till hans box . Grand du va grym , älskar dig , ses nästa tisdag igen och jag längtar 7kt , due bäst ! <3 love 2 U ! Även mami får jobbet att filma , så får ni se hur grym ponnyn är ! Nu blir det taco time , sen plugga på en svenska uppgift och efter det bloggning!


To tha stable !

Filmer tas nästa vecka , idag blir det bara ridning och mys som gäller , hörs sen !


Love 2 U !

Tagga stallet sen då , hoppas det är mark arbete idag , ser fram emot det! Hoppas det även står mkt galopp på schemat idag , Grand är sjukt fin i sin galopp och ska även se om ngn kan filma ? Kul . Längtat 7kt efter Grand , önska han var min egen så jag kunde få se han underbara varje dag . Ses sen Grand , tagga tagga , love 2 u ! <3
Bild : min söta , underbaraste katt ! Älskar dig !


God morgon typ ?

Är 7kt trött right now , och det är den enda anledningen till att det kmr ett till inlägg lite senare , hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag , kram på er !


Sep. 24, 2012

Ses imon .


X-factor

Kollar right now på x-factor. Imon kör vi på en hel dag med skolan . Efter det blir det hem till My place , å äta osv och sen raka vägen till stallet där Grand ska ridas , längtat sjukt ! Hoppas vi har mer galopp än vad vi hade förra gången , och att hans rem inte står ut . Ha en fortsatt trevlig kväll , kul att statistiken bara växer å växer för varje dag som går!


@ Home @ My place

Fet känsla när man får beröm och creed efter att ha utvecklats mer, riktigt kul å är riktigt stolt . Nu är jag @ Home @ My place , Shit va kallt det är ute asså ? Bye summer , Hello fall ! Riktigt mysigt ändå med höst ? Det snygga modet , alla fina färger , sena kvällar , fram med vantar , mössor och gosiga jackor . Mörka kvällar med mys ? Nä jag längtar! Och det betyder även närmare till julen ! Nu ska jag iaf gosa ner mig i sängen och bara lyssna på musik i mina snygga vita hörlurar och chilla , hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag , TAKE à chill !


God morgon !

God morgon allihopa !
Idag kör vi på en soft måndag såhär , med idrott , svenska och tyska på schemat och massa plugg . Hörs senare med ett inlägg @ school om tillfälle ges , annars ses vi @ Home @ My place .


Kontakt .

Hör av dig till min Facebook Melissa Dagestam om du är killen som uppfyller allt på bilden .


Tagga skola .

Kollat på Wallander , med de jag älskar , nu blir det lägg dags , ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imon , tagga skola.


This is how i DO it On à sunday !

This is how i do it on a sunday kör vi på en cool / slapp stil . Coola baggy jeans , vitt basic linne , cool svart tight kofta . Ska åka med å hämta syrran på hennes coola nya stall och åka runt in tha car helt enkelt. De ska flytta dit redan nästa vecka , kul . Sen blir det hem å softa , en soft helg helt enkelt , min friend kmr nästa helg ist , så blir ngt att se framemot , hörs sen med ett inlägg @ Home .


Plans .

Idag blir det att åka ut lite senare , ingen aning om vad vi ska göra , men vi hittar nog på ngt . Tänkte även ha en tävling som dyker upp snart på bloggen , så håll extra utkik nu , fantastiska priser finns de. Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi snart , kram på er !


God morgon .

God morgon allihopa !
Idag har jag inga planer , so far . Återkommer senare om det dyker upp ngt, hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen . Bild : roligt chips som va i vår chips påse .


Double tap !

Nyss kollat på teve med de jag älskar och myst , en soft lördag , love it . Hanna har blivit bättre , kul så blir nog att hon kmr imon , hoppas . Ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi imon.


Rubrik

Min kompis kunde tyvärr inte komma idag för att hon inte mådde bra , så vi ska ses imon elr nästa helg . Å vad jag fryser ? Hoppas jag inte börjar bli sjuk , har massor i skolan . Nu ska jag iaf kolla på teve , hörs sen .


"ponny världen"

Sitter och lyssnar på nrj i lurarna , och ska skriva detta inlägg som kmr handa om min syn på "ponny världen" hoppas verkligen inte att ngn tar illa upp, elr misstolkar ngt , utan njuter av läsningen , kram på er)
 
Ponny världen , vad är det ? Vad innebär det ? Hur är folk ? Tävlingar? Häst bloggar ? Föräldrar ? Risker? Det är dessa frågor som jag kmr ställa och ta med i mitt inlägg som min syn på ponny världen !
En ponny värld , vad är det ? Det är en värld där du lever med en häst elr ponny. Vad innebär det? Att du tävlar , folk bedömmer hur du rider och det kan bli en paj kastning helt enkelt. Hur är folk ? Finns folk som är underbara häst elr ponny- folk. Medans det finns vissa som bara klagar och klagar , och bara tkr att hennes barn rider bäst. Tävlingar? Du och din ponny ( elr häst , kmr skriva om ponny världen nu ) går in på banan och kör gärnet och har kul ! Självklart finns det folk som applåderar , skrattar å pratar om exakt allt utan ponnys i publiken . Medans vissa "ponny mammor" som jag tkr är värst ? Det är de som sitter å bara klagar och hittar varenda litet fel du råkar göra ? Du som bara ville dit och hoppa med din ponny. Nä , det är inte kul @ all. Häst bloggar ? Jag tkr att det är ett stort ansvar att ha en häst blogg ? Du skriver vad du gör med din ponny elr häst 24/7 och man får följa med på tävlingar osv ... Vad innebär det ? Jo , du kmr nog ha stor press på dig . För visst finns det folk som kmr kolla på det där video inlägget du la ut för skoj skull och som du va extra stolt över din häst.  Antingen blir man hatad elr älskad, elr ngt där emellan där man kan få en halv taskig kommentar ibland ? Ngn kmr säkert ge dig en halv taskig kommentar om att du rider fel osv ? Det är det som är det svåra , med en häst blogg. Att folk kanske kmr hitta små fel hela tiden på hur du rider ? Vill inte säga ett namn , men som Tyra ? Som är en sjukt duktig och erfaren ryttare med underbara hästar ? Hon får skit varje dag om att hon rider fel , så tränsar man inte , det bettet får du inte ha och allt till att du har fel skor ? Man bara what ? Om ngn borde veta så är det hon som vet vad hennes häst ska ha för träns och bett , och vilka skor hon tkr är bekväma och passae ? Nä det finns underbara häst folk , och irriterande ponny mammor , thats the real life, går inte att komma ifrån right ? Hoppas att alla förstår va jag menar och som sagt inte misstolkar detta elr blir sur. Ni får ha en toppen dag så hörs vi later on , ha de bäst !
Melissa Dagestam välkommen in till ponny världen när du kmr få din alldeles egna häst inom max två år ! (hoppas på tidigare)
 
 
Älskade hästar redan när jag va liten , så söt !

@ pizza !

Nyss ätit pizza , gött va det ! Det andra inlägget dyker snart upp , ha en bra dag så hörs vi senare :)


"blogg världen"

Sitter med låten Flo Rida - I Cry i lurarna och ska skriva detta inlägg , som kmr handla om "blogg världen"
 
En blogg värld ? Vad är det ? Och vad finns det för risker ? Vad innebär det att ha en stor blogg ? Taskiga Kommentarer? Haters ? Dessa frågor kommer jag ställa , och få med i min text.
Vad innebär en blogg värld ? Det är en värld ute på internet. Som innebär att du skapar din blogg, skriver och skriver 24/7 . Och får kommentarer då och då elr ofta . Dessa kommentarer kan variera från snälla till "elaka" . Vad gör man om man får en elak kommentar? Jo det enda man gör är att skratta åt kommentaren , ta bort den , elr om man vill söka upp IP numret.
( ingen är anonym på internet ) . Vad finns det för risker i blogg världen ? Att varje dag uppdatera 24/7 och skriva ner sina tankar , kan ha både för- och nackdelar. Alla är olika vilket gör att folk säkert älskar elr hatar din text och dina åsikter , vilket kan leda till hat kommentarer. Vad innebär det att ha stor blogg ? Helt ärligt , jag vet inte,jag har inte en stor blogg, jag har en blogg som går riktigt bra med många läsare och över min förväntan , men Den är inte stor . Ta t.ex Nellie Berntsson som inte ens fyllt 12 år än ? Hon får ta massa skit exakt varje dag från folk. Det är det som kallas blogg världen " antingen blir du älskad elr hatad  ... Taskiga kommentarer får man alltid , och det är riktigt tråkigt att få en osann kommentar ? Det enda man gör då är att le , det dödar varje fiende. Självklart tkr man att det är patetiskt att de ens läser din blogg när de "stör" sig elr va de nu menar ? Nä , le , gå vidare, skratta , yolo. Haters finns alltid ? Och det är osäkra människor som försöker trycka ner dig ? Visa att de inte kan trycka ner dig , skratta åt de å skämta åt det som t.ex Nellie Berntsson brukar säga och även Kissie ? Nellie Berntsson skrev ett underbart skoj inlägg , där hon fick en kommentar att hon inte rider sina hästar själv ? Hon vet att det inte är sant , utan skämtar om det och skrev aaa jag är så sjukt trött på min medryttare som rider alla mina ponnys ? osv osv ... SKRATTA ! Hoppas ni get my budskap , och att det inte finns folk som kmr ta illa upp elr uppfatta ngt fel, take care ! I nästa inlägg kmr ett inlägg om "ponny världen" , fett värt att läsa. Kram på er !
Melissa Dagestam välkommen till blogg världen !
 


Info om inläggen som är fett värda att läsa !

Lagt både "blogg världen" och "ponny världen" inläggen , på inställt , båda kmr ut på olika tider , kan säga att de ena kmr ut 16.00 medans det andra inlägget väntas lite , så ni får klura lite , känna spänning , fett värt att läsa ! Kmr även komma annan smarrig update idag, så håll koll på bloggen all day helt enkelt. (inläggen som jag skrivit är min syn på bloggvärlden och ponnyvärlden , och hoppas självklart att ingen tar illa upp elr misstolkar det fel) Fett värt att läsa båda inläggen , så håll koll de väntas på inställt ....
 
 
Jag och min underbara häst Grand , älskar dej ! ♥

God morgon !

God morgon !
Ikväll kommer min friend Hanna hit , å vi ska chilla , snacka, äta mys och kolla teve , och bara släppa skolan för en natt , blir nog att hon även sover över , kul !
Skrivit ner alla tankar om vad som gäller "ponny världen" och "blogg världen" . Kmr senare under dagen , så håll koll , fett värt att läsa !


God natt !

God natt bloggen .
BAM inlägget kmr imon , måste skriva ner alla tankar och få det mer spännande , helt klart värt att läsa , så ha STOR koll på bloggen imorgon , kmr va massa smaskig update då även min kompis ska komma hit , mer om det imon så håll koll !


Ska köpa .

Känner att jag inte behöver den röstningen , har bestämt mig för att jag ska köpa tröjan , sjukt snygg ! Blir att beställa hem den imon , hoppas ni alla får en bra dag , BAM inlägget dröjer och kmr tyvärr komma upp imorgon , stay calm , det kmr . Håll utkik imon .


McDonalds !

Mamma kom hem med McDonalds , lyx. Syrran och mamma stack iväg till stallet , ville inte följa med i detta regniga vädret ? Så hemma och lyssnar på musik och teve , gör så .


Blogg rekord ?

Redovisat matten *sjukt stolt* fått mkt beröm från matte läraren att jag har gjort stora framsteg i matten , och det betyder mkt då jag inte gillar matte så värst mkt .... Statistiken är på topp ! Kan vi slå blogg rekord ? Tipsa om bloggen till era vänner ! Kmr ett wow inlägg om vad jag Tkr om "blogg världen" och "ponny världen" värt att läsa , så håll utkik ligger på inställt under dan. Hoppas ni alla stannar kvar här på min blogg , vi välkomnar alla nya .


Bild : snygg färg , men skulle inte passa mig.

@ Home . Fredagen börjar bra , med regn och kmr sluta med regn, kul ? Ja faktiskt , riktigt mysigt ! Det är fredag idag ! Och med lite regn blir det en mys dag med personerna jag älskar mest, här ska det festas med mys ikväll , film och regn . Kan det bli en bättre invigning på hösten ?


Idag är det fredag !

God morgon !
Idag är det fredag ... Mhm .... Och det kmr bli en soft fredag , med att redovisa ma , och engelskan efter skolan , hoppas ni alla får en toppen dag så hörs vi sen ! Bild : dåligt väder .


Ses imon .

Nu blir det att kolla på teve , sen natti. Ha det bra så ses vi imon .


@ My place !

Käkat och softat , nu är jag @ My place , @ Home , någonstans i Göteborg . Blir att chilla framför teven , och kolla på teve med de jag älskar mest , brb kollar på teve med min à la famila .
Bild : åh älskar alla färger!


@ mormor och morfars place !

@ mormor och morfars place , ska umgås med hela à la famila . Senare blir det att plugga matte ! Tråkigt att jag har skrivit så mkt om skolan men det kmr ändras under helgen , believe me !


@ school !

In tha school , och är med mina friends! Matten va inte öppen så kunde inte redovisa det , går säkert inte imon heller , men ska fixa de nästa vecka . Efter skolan blir det chill , hörs då .


God morgon .

God morgon .
Idag kör jag på att redovisa matte och plugga engelska även svenska . Imon är det fredag , huh , andas , äntligen . Då blir det bara att redovisa engelskan ,och plugga tyska . Tror vi även slutar tidigare imon *hoppas* . Hörs senare med ett inlägg live från skolan ( om tillfälle ges ) annars hörs vi @ My place.


Planering !

Fått flera kommentarer av folk som vill ha fler video inlägg här på bloggen , och självklart kan jag fixa det ! Ska ta tag i det . Så några videos kmr dyka upp på bloggen inom kort , så håll utkik ! Även en video när jag rider Grand kmr dyka upp nästa vecka, håll koll! .... Imon blir det att redovisa matte och jobba engelska . På fredag ska jag redovisa engelskan , och plugga typ allt ? Så man får det gjort tills nästa veckas redovisning , matten är en vecka tidig , så behöver inte redovisa den nästa vecka då den ska bli klar imon . Till helgen ska jag åka till pappa , om inte min kompis skulle komma till mig . Isåfall om Hanna kmr ska vi kolla på teve , prata och umgås å sådär , en soft kväll med min friend ! Hörs imon , nu natti ;)


Dallas

Nu blir det att kolla på Dallas som börjar om mindre än en kvart , hörs sen , då kmr planeringarna under helgen osv ...


Power nap !

Tog en power nap i tre timmar , skönt . Nu kmr jag vara utvilad för school . Imon blir det som sagt att redovisa matten , och plugga engelska. Nu har man ätit och ska in i badet , hörs sen då ska min slappa onsdag fortsätta .


Rubrik

Redovisat svenskan , woopa ! Imon blir det matte , fått riktigt mkt beröm för att jag sköter redovisningarna , kul . Riktigt stolt * vi hade även gympa och när passet va slut började det spö regna ?
Så blev jätte blöt på vägen tillbaks till skolan. Som tur var så hade jag med mig mina gossi byxor så kunde byta . Så nu blir det att vila , kolla teve och Relaxa i badet , en soft onsdag helt enkelt.

 


God morgon!

God morgon!
Stressad till Max , så nu kör vi på ett sånt där fint och kort inlägg! Idag står idrott , svenska , engelska och matte på schemat , matten och svenskan ska redovisas ! Hörs sen med ett inlägg live @ school elr @ Home . Ha de bäst !


Plan No.1 sova !

Ni kan planerna , kör på det . Brb , ska nana .


Woopa !

Morfar kom hit å han fixade våra datorer , lyxigt ! Han hjälpte mig även lite med matte , dvs förklara hur man ska tänka , så gör jag uträkningen sj . Nu kan jag iaf allt , och ska redovisa det imon , om ws är öppen ( en vecka tidig , woopa ) stolt * nu ska jag iaf in i duschen , med nrj i lurarna sen blir det att kolla på svenska hollywood fruar , later On natti ! Hörs sen goingar ! Tack för att du finns morfar ! Älskar er , ni är bäst ! Älskar min familj , MUTCHO !!! Kärlek till er ! <3


Stallet

Grand va jätte duktig idag ! Förutom att det va en rem till tränset som hade efter ett tag stått ut ,fladdrat och irriterat honom , så han höll på med huvudet och va helt ofokuserad , annars va han grym  ! Fixade det så fort den stod ut och fladdrade. Satt fast den i en annan klyka på tränset så den inte fladdrade elr låg å skavde. Tjejen som hade honom innan hade satt fast den i nosgrimman , det va fel på remmen från början då dem som fixade tränset hade gjort så att det hade blivit vritt och så att man inte kunde spänna , men det gick bra !  Han va iaf grym, vi gjorde serpentinbågar m.m och han va jätte duktig ! Hoppas remmen är på plats nästa gång , längtar sjukt, då kör vi ! Ses då Grand !


Min dag !

Kör på en lugn dag , no stress ! Skolan gick super , redovisade tyskan , gick på svenska seminarie osv osv ... Riktigt soft faktiskt , sen vid 13.00 skulle vi va på ngt studie besök på ett museum , såg Inte så mkt men det han berättade vart intressant , va mest om Sveriges ursprung . Nu är jag iaf hemma efter att ha trängts på en buss fullt med folk ? Inte kul . Skönt att tyskan är klar iaf , skulle redovisat engelskan men det var efter skolan så det gick inte eftersom vi skulle till museet då ? Så tar det på fredag . Över till nuläget nu blir det iaf att softa, äta , stay calm , ska till stallet senare . Blir en helt vanlig rid lektion , kul ! Älskar min nya grupp asså , sjukt Goa och trevliga människor och alla är måna om att rida , och gör sitt bästa , och ingen vila big No no . Älskar sånt . Hoppas iaf att jag får rida Grand , saknat alla hästar men han lite extra . Skriver mer sen om vad vi gjorde på lektionen och hur det gick osv osv ... Nu blir det att kolla på teve , själv ... Ibland önskar man att man hade en kille där ? Som jag skulle kunna kalla MIN som alltid skulle finnas där för mig .


God morgon goingar !

God morgon goingar !
Idag blir det att gå i skolan , och där ska det pluggas och redovisas engelska och tyska. Fritiden spenderas med mina Goa ponnysar i stallet , saknat de alla och hoppas att jag får rida Grand idag ! Sjukt vad jag saknat han ? Hörs sen med ett inlägg live @ school elr @ Home .


See jah tomorrow !

Nu blir det att förbereda sig för läggdags , imon blir det tyskan som skall redovisas även engelska projekt steg , håll tummarna * ska göras muntligt , inför en stor grupp ? Hm ... Hur kmr detta gå ? Bra , helt klart , kmr göra mitt bästa . Gillar inte att prata för många folk jag inte känner ? Men alla gör samma sak så inget att va orolig över . Imon är det också ridning , å vad jag längtat ! Hoppas jag får rida min bebis Grand , saknat han sjukt! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll , så hörs vi imon.


OMG !

Gurs, kolla byxorna ? Sjukt balla . Nyss pluggat , och nu blir det att kolla på x-factor och lite annat smått å gått på teven , hörs sen alla goingar !


Hemma !

@ Home , nu blir det plugga , äta och duscha , hörs sen .


Åka ut .

Ska åka ut å hämta syrran sen , sen blir det väll att plugga tyska glosor ( ska redovisa det imon ) och på onsdag skall svenskan redovisas . Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag så hörs vi lite senare .


@ Home !

Hemma , ska käka glass , sen plugga och kolla teve .


@ school !

In tha school och ska plugga , hoppas ni alla får en toppen dag hörs sen när jag kmr hem !!


God morgon !

God morgon allihopa !
Idag blir det bara plugg och en soft måndag , kanske även ngn redovisning , får se . Hoppas ni alla får en toppen dag , hörs sen med ett inlägg live @ school elr @ Home .


...

God natt !


Med à la famila .

Kollar tv med de jag älskar , brb.


Pluggat .

Pluggat , och nu blir det att kolla på teve , hoppas ni alla får en fortsatt trevlig söndag !


Plugg.

Tagit ett bad med nrj i lurarna, slappnat av , släppt alla tankarna , huvudet fick va tomt utan tankar i en halv timme , och bara vara . Skönt , att bara koppla bort alla tankar och skolan . Nu blir det att hjälpa till att laga mat och sen plugga @ the moment . Brb , ska bara plugga och sköta skolan .


Nä .

Känner inte för att blogga ..... Kmr tydligen inte Gö ngt idag , bara kolla på film , hörs kanske sen .


God morning all !

God morgon allihopa !
Förstår om bloggen varit lite "tråkig" nu när jag inte mått Perfa . Idag mår jag sjukt mkt bättre , ingen huvud värk @ all ! Så nu kmr det bli bättre update ! Ikväll ska jag iaf plugga , och ska höra med min kompis om hon kunde göra ngt elr inte annars åker jag ut på ngt annat , mer om det sen , brb ska vakna , vaknade nyss , gött att sova ut nu innan skolan börjar ... Imon .... Hörs sen med planer vad som händer under dagen , ha de bäst !


Go natt !

Trött , ska gå å lägga mig nu , ska orka en hel skol vecka sen . Hörs imon !


Pizza !

Pizza time ! Hörs sen !


Ingen utgång ? Stanna och kolla på film är mutcho bättre !

Blev ingen utgång , utan stannade hemma idag , samlade alla tankar , allt släppte och chillade bara med film å vila ! Skönt att inte behöva tänka på skolan när det är helg ? Kul att statistiken har höjts , riktigt kul ! Ska även äta pizza snart , mums va längesedan sist ! Hörs sen ;) och juste ! Har Bytt namn på instagram heter inte längre createdbymelissa utan MelissaDagestam det är fortfarande samma konto , så har kvar alla followers , har ba bytt namn . Så alla som har instagram Follow me och glöm inte detta när ni ska söka på mig , kram !


Ska ut !

Mammas kompis har kommit hit , och jag mår prima , förutom lite huvud värk , men det kan jag leva med . Vi ska iaf åka ut snart , vet inte vad vi ska göra right now men skriver sen vad vi ska göra , så ha det bra så hörs vi snart , kram på er !


God morgon ,

God morgon .
Mår 7kt mkt bättre idag , bara lite huvud värk men det kan jag leva med ? Ikväll blir det att plugga lite tyska och även svenska , för de ska pronto redovisas nästa vecka , inte längre nu . För om tv veckor har jag massor i skolan så aa får kämpa in i det sista nu ! Nu ska jag iaf vila lite ( haha kul att läsa om detta hela tiden ) haha men aa och sen kmr vi väll hitta på ngt ? Skriver mer om det sen ! Hörs då . Bild : åh vill ha den tröjan !


Natti !

God natt , ses imon !


Mår mutcho bättre !

Mår sjukt mkt bättre nu , bara vilat och släppt alla tankar idag , behövde det . Nu under helgen blir det att ladda om inför en ny skol vecka och plugga lite tyska glosor när jag mår bättre . Right now mår jag bra ? Huvud värken typ borta , har ba lite ont i halsen . Nu ska jag iaf fortsätta vila ! Hoppas ni andra får en fortsätt trevlig helg :)


Mår bättre .

Nu mår man lite bättre , huvud värken har lagt sig och min hals ont är borta , skönt , hoppas det går över tills imon , vill kunna träffa kompisar under helgen ? Så aa hoppas det går över , ska vila nu , hörs sen .


Huvud värk . Mår dåligt .

God morgon !
Vaknade imorse av huvud värk , ont i halsen. Kände att jag inte kunde gå idag och att jag inte skulle klara / orka det , hade för mkt huvud värk. Skulle blivit värre . Så idag ska jag va hemma å vila för att inte bli värre , svenskan får redovisas nästa vecka . Orkar inte blogga right now har för mkt huvud värk , hörs sen om jag mår bättre.


Natti !

Nu blir det natti och dejta kudden ! Klockan ställt på 06:45 då det är dags att gå upp fixa iordning sig osv. Sen åker jag direkt till konst saken , är där tills 10 sen tillbaks till skolan där svenskan ska redovisas , ses imon ! Och kul att statistiken höjts lite idag , tipsa gärna om bloggen för alla era kompisar ! hörs imon ! God natt !
Bild : yes äntligen börjar snart revenge , som jag längtat , detta kmr göra hösten roligare !


Stolt *

Rättat och skrivit ut engelskan, nu ska man plugga svenska och sen teve som står på schemat ! Gött med fredag imon och helg ? Det enda tråkiga är att jag ska åka någonstans ? Och kolla på konst , så ska kolla upp vilka tider bussen går osv ... Ska va där 8:30 på **********. Hörs sen :)


Idol film !

Värmer så sjukt när jag ser att en gullig tjej gjort en idol film till mig ? En vanlig tjej på 14 år , vid namn Melissa Dagestam ?  Är bara mig själv , och försöker puscha upp andra ? Sånt här älskar jag att se ? Underbara människor det finns , mina mål med denna blogg är att vara en bra förebild , och att puscha er framåt och självklart ha ngt roligt att läsa om ? Hoppas ni alla stannar och tipsar bloggen, för vi , här på createdbymelissa.blogg.se ska nå toppen ! Å en dag , kanske om en vecka ? Vad vet jag ? Kmr vi nå toppen , och gör vi det så är det tack vare er ! Ni är grymma , så fortsätt att vara DU !
 
 

Glad och stolt Melissa !

Idag har det varit en mkt lärorik dag ! Redovisat engelskan och äntligen är den klar ! Även fått min text rättad och fick ett C när jag satsa på D , så sjukt glad ! Han sa att jag skrev mkt bra osv osv , riktigt kul ! Så ska fixa lite slarv fel och skriva ut sen , samt jobba svenska som ska redovisas imon , ws:en va inte öppen idag ! Men allt är fixat , skönt . Ska även till ngn bild sak imon ? Ska kolla konst osv som vi ska ha lära av till vårt projekt i bild och form? Nu ska jag iaf kolla Facebook å lite så å även andra bloggar ! Tyskan jobbar jag med under helgen och det ska redovisas direkt live på tisdag , måste klara det då , inte flytta bak det mer , aja baja ! Men kursen tog så mkt tid , så hann inte med men allt är i fas och jag är ändå före så gör inget , nu är allt Perfa ! Redovisningarna går perfekt, och aa ska redan redovisa uppgiften som jag fick C på , redan direkt på tisdag ? Haha venne vrf , det är inte två veckor kvar tills jag ska redovisa de ? Men skönt att få det över stökat och har ändå ingen annan redovisning förutom tyskan den veckan ? Nog pratat om skolan , som det går mkt bra i , nu över till min fritid ... Träffade min kompis Sabina på bussen när jag skulle hem , så vi pratade och lite så å va sjukt länge sen som vi träffades så vi ska ses på söndag , riktigt kul ! Jao , det va allt jag ville skriva , men ni får ha det så bra så hörs vi lite senare ! Glad är jag nu asså ! Detta kände jag att jag behövde , kul !


@ Home !

God morgon !
Lite piggare idag än igår , hatar onsdagar ? iaf idag ska jag redovisa engelskan och kanske svenska , om ws:en är öppen gör jag det . Tyskan vet jag Inte ? Kan inte en halv sidas glosor, så ska plugga in det idag och kanske hinner redovisa , får se . Annars tar jag det på måndag . Aja lite krångligt blir det alltid med tyskan ? Men nu ska jag ta på mig ytterkläderna och gå till bussen , ha de bra så kmr ett inlägg live @ Home later ! Bild : coolt naglack !


Blogg.se krånglar !

Va ngt fel på Appen ( som vanligt , haha ) så mina inlägg kom ej upp men har pluggat tyska , och imon blir det att redovisa engelskan och svenskan ( om ws:en är öppen ) nu ska jag kolla på Dallas sen sova , ha de bäst så ses vi imon :)

Ses imon .

Piss mobil som inte publicerade mitt inlägg !! Har iaf pluggat tyska och imon ska jag redovisa engelskan och svenskan( om ws:en är öppen ) som sagt inte på blogg humör idag , så sista inlägget idag , hörs imon på gött humör.


Tråkigt.se

Pluggat tyska och nu ska man kolla på Dallas som börjar 21.00 . Imon blir det att redovisa engelskan och svenskan , ska greja det idag ! Vet inte om svenskan är öppen ? Isf redovisar jag det på fredag , men engelskan ska iaf va klart imon . Tyskan har jag gjort halvt klart ? Ska redovisa det imon om jag får tillfälle annars nästa vecka . Men aa det kmr nog fixas , hörs sen .


Trött ,

Eftersom att ingen kommentera kmr här ett tråkigt inlägg, ska äta , plugga och har Inte lust att blogga . Hejdå ses sen .


Rubrik .

Lite trött på att sv ws va stängd idag när jag kunde gå dit ? Och sen kunde jag inte redovisa sv efter för hade ingen tid och vi skulle ha bild och form? Så får träna sen , och redovisa svenskan imon elr på fredag , venne om den är öppen imon ? Ska även träna lite tyska glosor även om jag inte kmr kunna redovisa det imon , elr aa tror inte det iaf ? Men aa huvudet är helt tomt på idéer på vad jag kan skriva ? Så kom med förslag elr så kmr ett halv tråkigt inlägg lite senare , kram på er !!


Hungrig

Bussen körde fel ? Och det börja regna , jippie ! Så va helt dygn blöt när jag kom hem ? Men bytte till ett par varma gosiga byxor istället ! Orkar inte blogga just nu , för hungrig hörs sen !


God morgon !

God morgon allihopa !
Idag blir det en lugn dag där jag bara ska redovisa svenskan , annars plugga och softa lite all day , sjukt trött . På torsdag blir det att redovisa tyskan , och på fredag inga redovisningar @ all , skönt . Hoppas ni får en toppen dag så hörs vi när jag kmr hem ! ;)


Natti !

God natt ses imon !!! :)
bild : från idag på ni nya jacka .


Ny jacka !

OMG älskar denna jackan alltså ? Så sjukt min stil , cool och skön ! Kmr använda denna varje dag nu ! Hörde även att den tog slut nu ? Huh att jag hann beställa min , nu är den min så bjuder på en bild ! Äntligen är Internetet igång och ska plugga lite svenska , hörs sen :-) lite "modell bilder " på den nya jackan väntar ! Vad Tkr ni om jackan ? Kommentera .


Ha de bäst !

Måste bara tacka er för alla kommentarer jag får ? Värmer sjukt , fortsätt så ! Nu ska jag iaf hjälpa till att laga mat , woop woop ! Hörs sen ;-) ha de bäst ! Bild : har bild brist så här kmr en underbart vacker bild på en av världens vackraste djur ,tigern ! Älskar alla katt djur , elr aa typ alla djur men katt djuren är min favorit !


KEEP calm !

Nu ska vi åka iväg , sen blir det stallet och teori , hörs sen !


Hemma

Hemma från en dag i skolan , va helt okej . plugga engelska , tyska och svenska . Ska fortsätta imon , och lämna in eng uppgiften imon och redovisa sv imon . Hoppas ni har haft en underbar dag ? Nu blir det iaf att äta ngt sen åka någonstans och sen till där teori väntas , hoppas det blir ngt roligt . Aja hörs sen .


Tisdag

God morgon allihopa !
Vad ska ni göra idag ? Och svaret blir nog skola . Jag ska iaf jobba tyska , engelska och kurs , samt lite svenska. Ska göra en Halloween uppgift i engelskan och lämna in sen är det steget klart , samt plugga lite tyska glosor och försöka redovisa idag , tror inte det går för har typ tränat noll , men ska försöka så gott ja kan . Och sen har vi en ny uppgift i kurs som skall göras och va inlämnad i tid , samt jobba svenska då jag ska redovisa det imon. Hoppas ni alla får en toppen Dag , och efter skolan blir det stallet , vi ska ha teori , så hoppas det blir ngt kul , ha de bäst , hörs sen med ett inlägg live från skolan elr hemma .


Ha de bäst !

Kollar på teve , sen blir de natti . Hoppas ni alla haft en super dag , och att ni kmr få en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imon , ha de bäst :)


Back On track !

Nu är jag back On track ! Mobilen laddar och jag ska plugga lite tyska glosor , sen snabbt in i duschen ! Shit va nöjd jag är med min nya tröja ? Synd att det är mer en "sommar tröja " men
Ska använda den lite varmare dagar !
Nu väntar man bara på sin coola swag jacka ! Bild på den kmr när den är min ! Hörs sen alla Goa läsare ! :)


Urladdad mobil !

Urladdad mobil, 2% kvar . Kmr inte kunna ladda förräns jag ska hem( som tur är blir det snart ) hörs sen iaf , ha det bra sålänge ! Och ska btw behålla min nya tröja , sjukt snygg !


Kommentera !

Provade min nya gråa tröja ! Va Tkr ni ? Passa jag i den å värd att behålla elr välja retur ? Riktigt cool och annorlunda , men färgen va inte detsamma som jag tänkte mig ? Kommentera iaf , läser alla kommentarer noggrant , tack för er hjälp ! Är iaf just nu hos mormor och morfar och ska äta här å lite så , kommentera så hörs vi sen !


Nöjd *

Redovisat engelskan , ska bara lämna in ngn Halloween uppgift sen är det klart , gött ! Även matten är klar , nu ska jag ha PH och sen kmr morfar och hämtar mig 15.15 hörs sen :-)
Bild : cool frisyr !


God morgon

God morgon allihopa !
Idag är det måndag , och man ska gå ännu en hel skol vecka ? Förra veckan va AWESOME , ingen gympa , bara plugg och skratt , sjukt kul . Helgen var soft , vila och plugga . Denna helgen ska bli annorlunda , ska vara med en kompis och hon ska sova över här , och sen ska jag även gå på bio med en kompis om hon kan . Idag blir det iaf att redovisa matten och engelskan , sedan bara plugga , ska redovisa svenskan och tyskan också , stackars mig , blir full rulle denna veckan också , men jag ska klara det . Btw så har jag idrott idag också jippie ? Kom på det nu och ska gå om 10 min ? Så blir att packa fort ! Hörs sen alla Goa läsare med ett inlägg live från skolan om jag har tillfälle , annars hörs vi när jag kmr hem , kram på er !! :)


God natt !

Tack som sagt återigen för alla era underbara kommentarer, fortsätt så ! Nu blir det iaf att sova , ha de bäst så ses vi imon !


Vinnaren !

Hej hej allihopa !
Förlåt att detta inlägget blev försenat men glömde av tiden . Vinnaren blev iaf .... *trumvirvel* Natalie Hedin , Grattis ! Tack så sjukt för din kommentar , värmde ngt sjukt ! Tack även alla andra som var med ? Ni var sjukt underbara och läste alla era kommentarer med ett leende på läpparna . Det var svårt att välja en vinnare , ni var alla sjukt underbara och ni alla är vinnare ! Hoppas ni stannar kvar här på min blogg och att du är DU. Tack återigen ni är underbara , och det kmr komma flera tävlingar , och jag är säker på att det blir DU som vinner ! Fortsätt vara DU ! Ha en bra dag allesammans och tack för att ni förgyller min dag med era underbara kommentarer , fortsätt så, tack och kram på er ! <3 glöm inte att kolla in hennes blogg : http://nattaheedin.blogg.se , natalie maila mig även till [email protected] och märk mailet"tävling.

 


Sista chansen.

Nu ska vi åka till stallet , och sen när jag kmr hem kmr vinnaren dras så passa på alla som inte deltagit , scrolla ner till inlägget tävling , läs , kommentera & delta ! Lycka till , hörs sen;)


Inspiration

OMG snygga frisyrer ? Inspiration asså , ska helt klart försöka fixa ngn av dessa ? Pluggat matte nu iaf så jag kan redovisa det + engelskan imon . Är taggad och redo nu asså! Vilken var eran favorit frisyr ? Kommentara . Hörs sen ;)


Vinnaren dras ikväll !

God morgon allihopa !
Idag dras vinnaren till tävlingen ! Kul att 6 st redan är med ? Men ni har fortfarande tid kvar , vinnaren dras inte förräns klockan 21.00 ! Så alla som inte deltagit och vill vinna länk + överraskning scrolla ner till inlägget tävling , läs , kommentera & delta !
Idag har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra ? Får se när mamma kmr hem från jobbet helt enkelt , just nu är morfar hemma hos oss och ska fixa internet för vår raouter har pajat ? Men det funka Inte så vi ska vänta tills vi får en ny , tur att jag har 3G ? Aja hörs sen ;-) bild : Goa bloggläsare ! Ni som vill prata med mig kan göra det via Facebook: Melissa Dagestam
Email : [email protected]
Kik : Melissa.dagestam
Instagram : createdbymelissa ( följ mig så får ni se bilder som inte kmr ut på bloggen )
Telefonnummer : de ni ;)
Hör av er iaf om det är ngt ni vill säga elr fråga , kram på er ! <3


Trött

Känner mig sjukt trött , så går å lägger mig redan nu ! Tack för att ni gjort så jag fått sova med bra statistik idag , t.om grym ! Hörs imon alla underbara !
Bild : frisyren? Så sjukt cool , ska helt klart prova !


Words

Roliga och Sanna bilder , några av mina favoriter ! Ska kolla vidare på teve hörs sen ;)


Words

Nu blir det att kolla på teve , kul att ni har börjat kommentera , fortsätt så ! Och hoppas ni alla stannar kvar ! Imon dras vinnaren i tävlingen , så för er som inte deltagit scrolla ner till inlägget tävling , läs , kommentera & delta , lycka till ! Hörs sen ;) hoppas ni får en fortsatt underbar kväll !
Bild : true words , haha ! Kmr btw komma en massa roliga texter / bilder som jag har hittat , så ni kmr få en bild bomb , hörs sen .


Laga mat

Nu ska jag laga mat ! Hörs sen ;) även en bild på vårt nya bröd som är formad som en kräfta !


Ha de bra !

Nu drar jag ut någonstans ? Hörs sen ;)


Tack alla Goa ! <3

Tack för alla era Goa kommentarer ? Ni är underbara och hoppas ni alla stannar ! Statistiken är hög och bättre än någonsin ? Kul ! Idag blir det som sagt en mys dag med à la famila , film och mys helt enkelt ! Vad ska ni göra idag ?
( glöm inte att scrolla ner och läs inlägget tävling , kommentera & delta , vinnaren dras på söndag och vinner länk + överraskning , lycka till )


God morgon

God morgon allihopa ! Tack för alla era kommentarer , värmer sjukt , ni är underbara ! Hoppas även att ni nya kmr trivas och stanna kvar här på min häst/ mode/ vardags blogg . Idag blir det att åka ut och hitta på ngt ? Fint väder , man är frisk , vilket man inte va förra helgen så va hemma och vilade hela helgen, tråkigt . Men nu är jag frisk och vi ska åka ut och hitta på ngt . Skriver mer sen när jag vet vad vi ska göra ;-)? Har nyss vaknat iaf och ska äta , vakna , kolla på teve och åka ut på ngt ? Hörs sen alla Goa läsare! ( glöm inte att tävlingen dras imon , så scrolla ner till inlägget tävling , läs , kommentera och delta , lycka till )


Välkommen !

Kul att bloggen har höjts så sjukt mkt i statistik ? Hoppas ni alla stannar kvar här på min blogg där jag skriver om mitt liv , mode , musik och hästar ! Snart kmr det även komma in min alldeles egna häst i mitt liv , och då kmr detta bli en häst blogg som ni kmr få följa vår väg till Sm kmr bli spännande ! Nu blir det iaf natti för mig ? Hoppas ni alla andra får en fortsatt trevlig kväll , kram på er !
Och glöm inte att scrolla ner , läs inlägget tävling , kommentera & delta !


Åka ut .

Åkte ut och hämtade syrran , sen blev det en sväng in till McDonalds blev en mcflurry med jordgubbs choklad , Go men min favvo är fortfarande mcflurry med smarties ! Nu ska jag kolla på ngn polis film och mysa ner i varma Goa soffan när det är så kallt ute ? Sjukt glad , fick även jackan nu som jag ville ha ! Woopa , så väntar på den och den grå tröjan , visar när de är mina och hänger på plats i garderoben . Nu ska jag kolla teve hörs sen och förresten tråkigt att det bara är två med i tävlingen so far ? Kmr bli en rolig överraskning , det enda ni behöver göra är att läsa tävlings inlägget , kommentera och delta ? Hoppas fler är med ! Vinnaren dras på söndag så ni har lång tid på er , men desto snabbare ni kommenterar desto mer chans har ni att vinna , lycka till !
Bild : världens finaste bild på Nellie Berntsson Tkr jag så sjukt fin ! <3


Info .

Tänkte bara säga att tävlingen avslutas på söndag runt 21.00 tiden så alla läs inlägget under detta och delta ! Nu ska jag kolla på teve , och shopping å lite så , ha det bäst !


Tävling !

Denna tävlingen går ut såhär , du ska beskriva exakt hur du Tkr om mig , bloggen och vad du hade gjort om du träffade mig , samt skriva ngn sak du härmat mig med ( om de finns ngt ) finns det ngt skriv det isf i en kommentar under detta inlägg , sjukt kul att läsa era kommentarer :) så kommentera under detta inlägg , elr skicka till min mail : [email protected] elr ditt bidrag till min Facebook : Melissa Dagestam, vinnaren dras på söndag och vinner länk + att ditt bidrag kmr synas och du får även en överraskning , lycka till !


Social

Tröjan beställd! Så sjukt fin är den asså , finner inga ord ? Köpte också en ny skinnjacka för typ tre veckor sen ? Och nu hitta jag seriöst världens coolaste skinn jacka ? Åh hoppas hoppas jag får den ! Samt att jag ska fixa ett coolt polis skal till mig och hoppas att Tyra Sjöstedts nya häst kollektion är snygg ? Isf ska jag helt klart köpa ngt snyggt där ifrån ? Hon har så sjukt snygga kläder på sin sajt asså , ah sjukt . Nyss ätit mat och nu är man Social :) hörs sen !
Bild : åh Gud älskar er läsare asså , ni är bäst !! Ps : Gö en idol film om mig och skicka länken till din film när du är klar så får din blogg länk + att din video får synas på bloggen . Skicka din film + länk till filmen till
[email protected]
ha de bra !


Hemma !

Hemma nu , missat spår vagnen, vi sluta sent och yada yada . Nu är man äntligen hemma! Och det är fredag , gött ! Ska slappa , sova och plugga , mys ! Ska mysa med min katt och kolla på teve, samt äta kanel bullar som mamma bakat . Hörs sen ;-)


Idag är det fredag ... Mhmmm ... ;-)

Sitter just nu i skolan , hann inte blogga imorse för hade väldigt bråttom , men hann ändå . Nu jobbar jag kurs , och snart ska jag ha tyska kp . Skulle redovisa engelska men ingen sa att man skulle skriva sitt namn på tavlan om att få redovisa så vi blev sist , och hann inte så ska göra det 14:15 om han kan , annars på måndag . Fick även veta att mamma beställt tröjan jag ville ha , så glad ! Ni kmr få se en bild på den när den är i min garderob . Nu måste jag plugga vidare , men vi hörs sen , Fredag idag , woopa !!!! :D


God natt !

Imon är det fredag , sista skol dagen , skönt ska bara redovisa engelskan imon och jobba lite ! Sen blir det helg och då ska jag sova , slappa och plugga , mys ! Blir tyvärr ingen tjej kväll då jag hostar hela tiden typ ? Så hoppas jag blir bättre iaf . Nu ska jag iaf sova så alla , ha det så bra så hörs vi imon !


TAKE a break Melissa !

Helt slut , pluggat nästan noll stopp , först med engelska glosor , tyska glosor , matte , kurs , ngn tryck uppgift ,exakt allt . Sjukt trött nu ... Blir att vila , kolla på teve en halv timme sen nana ... Blir inte att redovisa tyskan imon , kurs tog över all tid denna veckan så hann inte träna , utan ska göra det i helgen . Dsm med matten , vill inte stressa fram utan faktiskt lära mig ngt , så flyttade också den redovisningen tills nästa vecka! Såg även att jag ska redovisa svenska nästa vecka så nu blir det tuffa tag , märks att skolan har börjat , men lite skönt med ordning , struktur , regler , jobb och rutin. Blir bara att redovisa engelskan imon , skönt , och plugga över helgen . Och redovisa matte , tyska och svenska nästa vecka. Nu teve hörs sen , måste vila ....


Pluggar på ...

Kan alla engelska glosorna som jag ska redovisa imon, ska plugga lite till på tyskan , men blir nog att flytta redovisningen tills måndag behöver fler tid på mig, och bra att jobba under helgen . Ång maskinen är klar , tryck uppgiften klar , ska bara rättas , matten kvar sen är allt klart. Blir att redovisa engelska och matte imon , och kanske tyskan får se hur jag gör . Ska plugga vidare , hörs sen . Kmr tyvärr missa alla roliga program på teve men plugg är viktigast ! Hörs sen .


Bra hittills !

De går bra hittills med plugget , har fixat iordning ångmaskinen uppgiften så bara att lämna in den imon , samt klar med tryck uppgiften ska bara svara på två frågor till och kolla så att alla svar stämmer . Sen blir det att fixa matte steg testet och träna lite glosor och kolla på målen inför idag . Hoppas jag hinner klart innan 20.00 då allt roligt börjar på teve , nu måste jag tyvärr plugga vidare så hörs sen ! Peace & Love !


Plugg ...

Nu blir det att göra iordning steg testet till matten så jag kan redovisa det imon. Samt plugga lite engelska och tyska glosor , även häfta ihop ångmaskin papprerna, riktigt nöjd med mitt arbete faktiskt ! Hoppas på ett B ;) sen blir det att göra ngn tryck uppgift som jag påmindes om idag att vi skulle göra , så jippie full rulle helt enkelt , hörs sen måste plugga mkt nu.
OMG om iPhone 5 Ser ut såhär ska jag lätt haffa den ! Så sjukt snygg !!


God morgon

God morgon allihopa !
Vaknade idag , ganska pigg var man och kollade graderna ute , 9 grader ?! Början ju nästan bli vinter nu ju, haha. Hoppas det blir varmare sen ? Kör iaf på en tjock tröja och en skinn jacka över och mina Goa uggs idag , kul att få inviga dem ? De är as snygga och Goa , älskar dem . Idag blir det iaf att plugga matte , engelska och tyska . Samt skriva ut en sak och lämna in i kurs. 1 dag tidig , woopa ! Ska redovisa matten imon och engelskan , kmr inte hinna idag . Och tyska läraren är säkert sjuk imon också , så blir att plugga tyska under helgen och redovisa det direkt @ måndag. Såg även att statistiken höjdes igår , kul ! Hoppas ni alla stannar här på min blogg , kmr som sagt snart komma in min alldeles egna häst här på bloggen, och då kmr bloggen bli en häst blogg med nya header och allt , det får ni inte missa så stanna kvar och följ vår resa till SM ! Hörs sen i skolan om jag har en möjlighet att blogga , annars är det bara jobba jobba som gäller , hörs sen iaf nu ta på sig yttre kläderna och gå till bussen i det fina varma vädret , hm ... Bild : inte mitt foto men ursnyggt med alla färger !


...

God natt ses imon !


Gött !

Ätit , gött ! Blev potatis mos , lingon , pannbiffar. Jätte gott , nu blir det att kolla på Robinson samtidigt som jag ska jobba med matte , sen blir det Dallas och sen natti , hörs sen .


Skol foto

Sitter just nu på stallet , sen ska vi hem å äta och jag ska plugga . Hörde även att några fått se sina skol foton, så ska se om jag fått ngt brev hemma ;-) om jag fått det kmr ni få en bild på hur jag såg ut ( om det blev bra, haha ) för förra årets blev hemskt ? Men bilden på mig och mina kompisar blev jätte fina ! Hörs sen ;-)


Stallet

Tänkte spela in en video till er , men självklart är minnet fullt så fick bara bli en bild på den nya snygga väskan vi köpt ! Men snygga fransar och snygga hand tag , me gusta ! Ska rensa bilder osv sen , inte länge sen jag gjorde det men men får börja om . Nu ska vi iaf åka till stallet och hjälpa syrran , hon är tydligen själv där nu ? Xl har tyvärr fått ett sår så han ska inte ridas utan bara pysslas om just nu . Hörs sen när jag är hemma ;-)


Skolan !

Vart i skolan , gick bra förutom att matte ws va stängd så kunde inte redovisa matten ? Så ska redovisa det imon + engelskan . Tyskan blir på fredag om läraren är frisk , annars på måndag . Iaf hemma nu och ska äta å plugga matte och engelska , hörs sen ! Och glöm inte att scrolla ner och rösta !


God morgon

God morgon alla läsare !
Idag är det matte som står på schemat , ska göra steg testet och redovisa idag ! Om jag inte hinner fixas det imon . Annars för övrigt kurs , och en helt vanlig dag .. Skönt .. Inte stressig @ all som det va igår ? Imon blir det iaf att redovisa engelskan också , så blir hem och träna glosor + matte . På fredag redovisa tyskan , men tyska läraren är sjuk så kanske inte blir ngt med det. Men ska iaf plugga lite tyska idag , om jag hinner annars imon . Och sen kmr Hanna hem till mig på fredag, kul att umgås med en kompis ! Vi ska kolla på ett desperete house maraton , och käka godis och chips , hon kmr samt sova över , kmr bli en grym dag ! Hörs sen med ett inlägg live från skolan , nu klä på sig yttre kläderna å dra ut i det höstliga vädret . Haha bjuder på en rolig bild också från the typical häst människa , Tkr ni borde följa de på Facebook de har jätte bra bilder och förklaringar som är typiskt en häst människa .


Rösta !



Rösta , så hörs vi imon alla Goa läsare ! Ännu en lyckad dag i stallet och klarade även denna stressiga dag förutom matten :/ så får försöka göra klart de i skolan annars redovisa på torsdag , ha det bäst !

Långt inlägg om min stressiga dag :

Skit stressad , va först i skolan , sen åka in till korsvägen och ta spår vagnen till sahlgrenska , som jag självklart missa ? Så mamma va så snäll och erbjöd sig att hämta mig och köra mig direkt till tand läkarn , virrade runt i 20 minuter tills jag hitta henne, å Gud va vi skratta , jag fatta verkligen ingenting om vart hon va först , men sen hitta jag henne . Vi åkte till tand läkarn , och vi väntade , sen kom han och vi gick in och han bytte ut tand ställningen till en ny och ren gjorde osv , jätte fint blev det . En Likadan som jag hade men bara en ny . Har alltid lite ont i munnen efter när jag ska äta , men det går över fort . De tog lite bilder osv , gjorde inte alls ont när han höll på att dra och allt , men ibland kändes de lite iaf , men det gick jätte bra ! En timme tog allt att göra . Så vi var jätte stressade ! Hem , byta om , va lugna och sansade och tog in katten i hans stora frakt bur och gav oss iväg ( min underbara katt Lucas skulle nämligen klippa lejon klippning idag också , självklart samma tid , men de hade ingen annan tid, så vi var tvungna att ta den . Det va drf vi var stressade )
Men allt gick jätte bra , de lämnade av mig på stallet typ en halv timme innan vi börja så gick ner och gosade med Grand , riktigt mysig va han ! Och sen på ngt konstigt sätt bröt han sig ut ur boxen när jag skulle ta på han grimman så han flög in i någon annans box och jag var jätte rädd att ngn skulle skada sig ? Det var ju ändå två hästar i samma box ? Men allt gick bra , vi tog på han grimman och grimskaftet med klossen på ( då jag inte hade en vanlig ) och så ledde jag in honom i hans box igen . Sen i början var han lite okoncentrerad / stressad i boxen . Men klappa han och pratade med han och då lugnade han ner sig . Sedan borsta jag han och kratsade hovarna , sedan på med sadeln ( gick jätte bra förutom att han gick runt i boxen hela tiden , elr aa så långt det gick för han gick inte lös utan Satt fast grimman i en klyka på väggen , så ska klossen göra så att den stannar, så att han gå en viss längd , inte kort men inte heller för lång . Bara så ni vet , för det är så man gör i rid skola , tror man gör annorlunda när man har egen häst ) sedan tränsade jag, och det gick bra förutom att tränset hade vrängt sig ? Så fixade det och sen på med tränset , gick super ! Såg även att han hade fått ett nytt bett ? Sedan ledde vi in de i manegen och hoppade , va sjukt kul ? Alla var jätte duktiga och vi var bara 5 st idag . Så fick vi galoppera över hinderna och i trav . Grand var riktigt duktig ! Nästa gång ska jag bara vara mer på så kmr han nog komma fram i galopp fler gånger , för många gånger fick jag fram han , han va jätte duktig! Men ngn gång funkade det inte , men till slut funkade det ? Men nästa gång ska jag göra det innan så slipper det ta så lång tid ;-) va iaf jätte kul, och vi alla hoppade jätte bra ! Bästa lektionen med denna klassen so far ? Va även en gullig tjej som frågade vilken grupp jag gick i om jag ska gå i deras grupp ?
Och jag svarade , och hon var riktigt trevlig . Längtar redan tills näst nästa gång , för nästa gång har vi teori ? Men det kan nog också bli kul , får se ! Nu ska jag iaf äta , sen bada och plugga lite matte , ska redovisa det imon . Har iaf varit en super dag i stallet , älskar dig Grand , och denna grymma gruppen , kmr bli sjukt kul att rida i deras grupp !
( vi har ju nämligen Bytt till denna , dvs med nya människor osv ... ) grymt nöjd iaf förutom att vi bara får göra iordning hästarna när personen är sjuk elr om de har teori . Längtar iaf tills nästa gång , hörs då Grand ! Hörs sen alla goa läsare :-) här bjöd jag på ett grymt långt inlägg ! Oh juste ! De gick iaf jätte bra med Lucas klippning , han är jätte fin ! ( en bild på hur hans klippning ser ut , fast det är inte min katt på bilden ) ska försöka göra allt för att de inte ska hända att han flyger iväg igen ? Vet inte vad som hände ? Men ska inte upprepas och som tur var så blev ingen skadad , han är lite busig ibland , men det gick bra och kmr aldrig hända igen !


@ Home, nyvaken .

God morgon !
Idag blir det att jobba matte, kurs och även lite engelska all day . Kmr bli tufft också att åka till tand läkarn efter , och sen till stallet ? Så antingen hämtar mamma mig på skolan så kör vi dit och väntar där tills 15 . Elr så hämtar hon mig och kör mig hem och sen dit . Elr så tar jag bussen hem , och hon kör mig dit när det är dags osv .... Ja ? Vad ska man säga , vi vet inte hur vi ska göra eftersom mamma har feber osv ... Så hon ska meddela sen hur vi ska göra iaf . Och efter tandläkarn blir det ridning ! Ska rida på Grand idag och kanske , bara kanske är det teori idag ? Hade för mig det elr så är det nästa vecka ? Asså åh de e så sjukt tråkigt ? Aja , hoppas det blir ngt kul , ska iaf ner och gosa med Grand om han står inne ! Hoppas ni får en fin fin dag och inte en lika stressig som min , hörs sen med ett inlägg live från skolan elr @ Home ;-)
En till gullig text från tävlingen !


Tävling i September

Tack som sagt åter igen alla ni som va med i tävlingen idag , era ord värmer sjukt så fortsätt alltid vara lika underbara och att du är DU. Kmr som sagt kmr en STOR tävling under september med vinster , så håll koll på bloggen nu ! Alarmet ställt på 06:45 så hörs imon alla Goa läsare , ha de bäst ! ;-) en bild på sjukt söta Bellman !


Vinnaren blev ....

Vinnaren blev ... *trumvirvel * Ida Stolt som skrev en ur gullig text till mig och även en idol film ( läs texten i bilden under , och skriv in länken på bilden under) ! Grymt kul att blogga för er Goa underbara läsare ! Ni alla skrev jätte fina texter så va svårt att välja en vinnare , ni alla va duktiga så ge er själva en klapp på axeln och fortsätt vara lika gulliga och underbara och framför allt vara DU . Kmr komma fler tävlingar och fler chanser att vinna !
Kul att det va så många ! Så tack alla som var med , alla texter var grymt fina ! Kmr komma fler chanser och ni är ALLA underbara ;-) Glöm inte att kolla in tjejens fina blogg : http://idaspace.blogg.se hörs sen !


Dagen imon

Glömde säga att vi som sagt åkte och lämnade syrran på stallet idag, vi stannade inte för vi fick inte plats för att folk parkerar jätte dåligt där ? Så aa, och sen var inte mamma tipp topp heller , så vi tog en sväng till kungsmässan och kollade på hm å lite så , letade efter tröjan men självklart hade de fått in alla andra utan den ? Så sjukt trött på att allt jag ska ha har inte kommit in elr så är det slut ? Hm ... Men vi ska iaf beställa min tröja imon , taggad ! Provade samma fast i annan färg och mönster för att se hur den satt å så , och den var skit fin ? Har aldrig , NEVER haft en sån form på min tröja innan så det va coolt och kul Tkr jag att köpa ngt annorlunda , men snyggt ! Imon blir det iaf att gå upp kvart i 7, åka till skolan , efter skolan åka till tand läkarn och fixa min fina tandställning, tänk va fint det kmr bli sen när den är ute ? Längtar , sen ska man direkt till stallet och träffa älsklingen Grand , saknat han ! Han var sjukt mysig,gosig,snäll och lugn förra veckan , hoppas han är det imon med och inte så okoncentrerad och ej i fokus och stressad som han va för två veckor sen. Sen blir det raka vägen hem och plugga matte , ska även göra det i skolan . Känner att jag är frisk , förutom lite hosta , men det går nog över ? Tur att man ba va förkyld i tre dagar , aja hörs sen ;-)


Vinn länk !

Första personen som skriver ngt gulligt till mig på Facebook : Melissa Dagestam
Instagram : Createdbymelissa
Kik : melissa.dagestam får länk , vinnaren dras ikväll ;-)


Stallet

Följer med mami och syrran till stallet, hörs sen alla Goa :-)


Woopa !

Fick sluta tidigare , woopa! Nu blir det att käka sen va social på fb så alla som har fb adda mig Melissa Dagestam , jätte kul att prata med alla sina Goa läsare :-) för att få mer bilder om vad som händer i skolan när jag är med kompisar osv , mer en bild dagbok följ mig @ instagram , heter createdbymelissa . Hörs sen !


@ school

Dagens outfit till skolan och skol foto :
Svart skinn jacka
Svarta jeans
Vit snygg blus
Vita Converse
Utsläppt BLONT hår
Sminkad

Nyss tagit skol foto , blev riktigt fint med hela Goa klassen , samt ett fint foto på mig , och ett grymt kompis foto på mig och mina vänner , blev så sjukt fint? Kmr absolut hänga i mitt rum , ska ha PH snart , så är Inte hemma förrän typ 16 ? Hörs då ;-)


Natti!

Alarmet ställt på 07:00 då det är dags att gå upp , imon gäller det att ta skol foto , gå till ngt museum , ha PH och kolla på en tröja . Hoppas den finns kvar * skönt att man får 15 minuters sov morgon , för att mamma ska köra mig imon . Skulle egentligen sovit till kvart över men behöver en kvart extra för att fixa mig för skol fotot ? Ett inlägg kmr live från My place , när jag är nyvaken ( som vanligt) och även ett i skolan om tillfälle ges , hörs imon nu natti ;-)


Jippie

Jippie fick reda på att vi ska åka till ngt museum imon med skolan och ta skol kort ? Så blir in i duschen nu , hörs sen.


Hello !

Hoppas ni blev nöjda över inlägget ! Just nu har ni chansen att önska fram erat önskeinlägg så kommentera vad ni vill läsa , så kmr jag skriva inlägget , hörs sen ;-)


Dröminlägg

Jag började rida för 4 år sen . Jag hade alltid älskat djur och hästar ! Jag har alltid varit uppe på vårt land som ligger mellan Ulricehamn och Jönköping . Där har jag varit i 14 år , dvs hela mitt liv . Har alltid funnits massa hästar där , så vi gick ofta upp dit och hälsade på dem. När jag var liten red vi några gånger på ett litet stall i Lindome ,jag kmr ihåg att jag hade en jätte söt häst , och var hur taggad som helst ? Han va jätte fin , förutom att han ville äta hela tiden och var jätte stark . Jag va nybörjare då så mamma fick hålla i han medans jag red , en gång tappa mamma greppet när han såg ngn Go mums bit han ville äta på , så han galopperade iväg snabbt och starkt och sedan tvär stannade han och jag på 6 år elr ngt ramlade av och föll i en liten Bäck . Helt oskadd som jag var började jag skratta och tyckte faktiskt att det var riktigt kul ? Några år senare ville jag och syrran börja rida igen , at real ! Mamma anmälde oss och vi stod i kö i ca 2 år. Första dagarna i stallet va jag jätte nervös men Shit va kul de va ? Fick min första favorit häst , han hette coolman , sedan med tiden blev det toto , sen Solis och nu Grand som jag har haft som favorit längst ! Han kmr aldrig bytas ut även om alla andra hästar är fantastiska men han , han är grym . Nu lite mer än 4 år rider jag fortfarande på samma stall som heter långeberga . Gillar stallet skarpt , alla fina hästar , fin paddock , bra rid vägar och stor manege . I framtiden kmr ni se mig med en egen häst . VI ska kämpa för att kvala ända upp till SM . Min dröm är att få en egen häst , sedan satsa på hoppningen . Älskar hoppning , så sjukt kul ! Det är de som jag ska satsa på . När jag får min egen häst kmr han visas på bloggen , ni kmr få veta schemat på va vi ska göra, få video klipp på våra rid pass , hänga med på tävlingar och en Massa annat ! Bloggen kmr bli en riktig - häst blogg . Längtar Sjukt . Kmr bli grymt och vi ska bli bästa vänner och varje dag träna för att komma upp till SM i hoppning . Vi ska lära av varandra och klara varje steg . Tänk om 2 år kanske ni just ser mig och min häst , där på SM . Det är min dröm , som jag ska göra verklig.


Ni kmr säga WOW !

Påväg hem , har kollat på ridbyxor till syrran på myone , hade riktigt snygga saker där , men inget som vi var i behov av och ridbyxorna var för små elr för stora . Så blev inget med det utan vi åkte sedan till säve för att hitta syrrans stall , vi såg ett par hästar som var på stallet som de senast bodde på , men vi hittade aldrig stallet , men hälsade på hästarna och syrran ska få följa med de och kolla ngn dag , då de sa att det var svårt att förklara och säkert väldigt svår väg Isåfall ? Så vi åkte hem igen . Och nu blir det att fixa iordning dröminlägget här kmr vi snacka feelings , mkt som hänt och vad jag vill bli och vad jag ska göra för att bli det . De flesta av er vet redan att jag ska bli polis när jag blir stor men jag tänker satsa på ett WOW inlägg om vart jag vill komma i ridningen ? Och hur det ska se ut å min dröm osv .. Låter spännande , huh? Åh ja , det är de så håll utkik under dagen för snart smäller det , och då lär ni säga WOW !


Drar ut , woopa !

Snart drar vi ut ! Kul . Ska kolla på syrrans nya lyxiga stall och kolla i affärer , kul. Hittade btw världens finaste Tröja , så ska se om vi kan åka in dit och köpa den på vägen hem ? Hörs sen med en 100 % laddad iPhone som är redo för update resten av dan, hörs med ett inlägg live från stan, och ett dröm inlägg väntar på inställt under dagen.


Stay calm ;-)

Idag blir det att åka med mami , mormor och Samantha . De ska köpa nya ridbyxor och kolla på det nya lyxiga stallet som xl ska stå i , kul . Så ska bli skönt att inte behöva anstränga sig , men ändå få luft , det behövs . Hörs sen med ett inlägg live från stan , hoppas ni får en toppen dag ! Stay calm ;-) dröminlägget kmr sen när jag är hemma!


Nu lägger jag detta bakom mig .

Vad jag kommer bo i denna hösten :
Min nya Kenza look à like jacka.
Mina bruna uggs
En snygg brun tub halsduk
Jeans / elr mysis byxor .
Coola tröjor , så sjukt snyggt med en skinnjacka över, ett par coola jeans och mina uggs. Kmr köra mest på stickat i år , sen mina vanliga tröjor . Till vinter blir det bara min parkas och det vanliga.
Ett dröminlägg kmr senare , då det var önskat , så håll utkik det kmr under dagen . Stay calm ;-) nu lägger jag detta bakom mig , har bara varit lite sur för en sak , som Handlar lite om bloggen , men också mig . Men har bestämt mig att det inte ska gå ut över mina grymma läsare , elr mig ... så går vidare ... The best thing to DO . Va som sagt inget stort utan blev bara arg på en "anonym" person . Men det glömmer vi . Är Glad Nu så här slutar historien nu föralltid punkt.

( vill inte göra ngt stort av det , så detta ska inte prata om igen ;-) )


Jag skiter i vad folk säger jag är ALLTID fin !

God morgon .
Känner att jag blir bättre för varje dag som går . Förkyldningen är nästan borta , bara att jag fått lite hosta :/ så får la ta ngn Host medicin elr ngt och hoppas att det går över ? Ngn underbar läsare som har ngt tips som man kan göra ? Kommentera ! Hörs sen , nu vakna , sen äta , sen teve . Bild : jag och min bästa kompis , hon är grym , älskar dig :) både du och jag var sjuka samtidigt så hoppas båda blir friska så vi kan ses denna helgen istället med vår tjej kväll !


Inget med Mig ?

Sorry för all uppståndelse men det är inget som hänt på bloggen osv elr med mig ? Ville bara informera er om att ingen är anonym utan att jag kan se era ip . Thats it men nog om det , nu ska jag iaf kolla teve sen sova , hörs imon ;-)


Rubrik

Nu blir det att kolla på teve hörs sen alla Goa och glada ! Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag , det ska jag ha med popcorn och film , mys ! Hörs sen !


Mina fina idol bilder och Goa läsare gör mig alltid glad !

Kul att några fler läsare har hittat hit till min blogg ! Själv heter man Melissa är 14 år och bor i Göteborg ! Jag älskar hästar och djur , och kmr blogga om min vardag , hästar , mode och musik ! Kmr även komma upp roliga tävlingar som alla får delta i , samt video klipp då och då ! Hoppas ni alla kmr stanna ! Har ni ngn fråga så får ni gärna fråga i en kommentaren under detta inlägget.Hörs sen nu ska man kolla på teve sen bada ;-) ciao !

Kontakt :
Facebook : Melissa Dagestam
Email : [email protected]
Kik : Melissa.dagestam
Instagram : createdbymelissa
Dessa kontakter gäller alltid om inget annat blir sagt .


Tack

Tack för att ni förstod vad jag menade . Hoppas det slutar härdanefter med "anonyma" kommentarer för är som sagt ingen som kan va anonym för har IP numret . Men ni som kommenterar snällt fortsätt ! Men nu ska vi glömma det å gå vidare, ville bara att alla skulle veta . Nyss ätit och sen ska jag bada , hörs sen ;-) kommentera gärna vad ni gör när ni får elaka kommentarer och vad ni gör för att glömma dem ? Kul att veta vad andra brukar göra !


Information om ... Anonym?

Vill bara att alla ska veta att jag kan se era IP nummer när ni kommenterar . Så om ni skriver ngt dumt kmr jag söka upp er IP adress och kontakta er . Så nu vet ni det och hoppas att alla slutar kommentera elaka saker ? Tar inte åt mig , tvärt om skrattar , men nu har jag varnat er ! Och ni som skriver snälla kommentarer ! Fortsätt så älskar verkligen att läsa era gulliga kommentarer ! Fortsätt så ! ha en bra dag alla Goa läsare ! Och hoppas nu att alla slutar kommentera elaka saker när ni vet att ingen kan vara anonym , stop the hating ! Hoppas verkligen inte att ngn tar illa upp förutom de som skriver elaka anonyma kommentarer ( fast egentligen inte är anonyma för kan se deras IP ) ni andra som skriver era snälla kommentarer , fortsätt så ni är underbara ! Peace .


Alla är lika mkt värda , både lovers & haters

God morgon folks !
Har typ ingen feber idag @ all ? Min förkyldning börjar gå bort , och börjar inte få lika ont i halsen. Så om jag vilar idag kmr jag nog kunna åka ut imon , fast klarar jah det inte blir det att va hemma och vila en hel helg , tråkigt , men aa vill bli frisk ! Så nu taggar vi om ! statistiken är bra nu asså ! Ngn som vill ha frågestund ? Kommentera isf så läser jag alla era kommentarer ? Kommenterar 2 st elr mer så blir det frågestund ! Så kommentera ni som vill ha , så har ni er chans att fråga vad ni vill . Hörs sen alla Goa läsare ! ;-)


RSS 2.0