Rubrik

Vart på Ullared, köpt en massa fina saker, riktigt nöjd! Tack för dagen, familjen.

Nu blir det att kolla på Harry Potter, seriöst de är grymma de filmerna! Riktigt tråkigt att det inte kmr komma fler filmer. Hörs sen!

Brb ...


Ullared!

Idag blir det att åka till Ullared, how fun! Kmr uppdatera senare, så håll koll på bloggen!

Fyller år om ca 2 månader och självklart vill man ha ett par vita uggs. (nackdelen är dock att de blir smutsiga fort)


Iam back!

Vart hos mormor och morfar å pratat/ ätit, mys. Nu blir det att kolla på Harry Potter sen natti.

Imorgon blir det att åka till Ullared, kul!
Och tänkte säga : Melissa is back On the blog track! Så håll utkik på bloggen kmr komma bra update!


How fun!

Haft en underbar jul med massa fina presenter, Go mat och en massa Goa och glada skratt! Tack för alla paket jag fick och för en lyckad jul, familjen.

Igår var jag på stallet och hjälpte till med bl.a. Gö hö påsarna(såg även en gullig liten hassel mus) mm. Sedan blev det ett varm runt omkring stallet i det fina vintriga vädret.

Idag blir det att börja blogga. Ska skriva 3 inlägg / dag så be uppdated @ my blog. Snart blir det även att åka till mormor och morfar och umgås/ äta, mys. Hörs sen, och imon blir det shopping, how fun!

Brb ...


Go morgon!

God morgon!
Imorgon är det jul afton, Shit längtar, kmr bli grymt! MASSA fina julklappar (no problemas alla är köpt) , Go mat, massa Goa glada skratt och present leken. Det om ngt är jul, underbart.

Idag blir det att köpa presenter till present leken och pynta granen.
Hörs sen!

Brb ...


Vintrigt landskap

Vaknade av att det snöade, mys. Hoppas allt kmr vara kvar tills julafton, remember förra året när det inte va ngn snö.
Igår va jag i skolan och hade jul avslutning, vi kollade på roll spel å fick våra betyg. Efter det åkte jag och min friend in till stan för att handla julklappar. Hittade riktigt fina saker och är snart klar! No problemas fixar resten av julklapparna idag i det fina vintriga vädret! Imon blir det jul på Liseberg, kul! Vart även där förra året och det va riktigt mysigt men det sägs att det ska va ännu bättre i år, det får vi se.

Ska även fota bilder till min nya header som skall fixas, kmr bli simple men 100 % classy. Har just nu en lite mer julig header, så ska fixa tillbaks till en vanlig.

Hörs sen, brb ....


Hej!

Går sista dagen i skolan imon, sen är det äntligen jul lov och jul afton på måndag.
Senare imon kmr jag och min vän vara på NK för att handla julklappar och hälsa på Awa och Isak från x-factor.

Hela helgen blir det helt enkelt att handla de sista julklapparna och shopping än så länge.

Hörs imorgon!


Tja tja bloggen!

Inte Bloggat då jag pluggat. Valt att plugga extra mkt nu innan jul lovet. Idag har man vart i stallet, gått ut med xl i grimma och på med ett gossigt täcke och bara kolla på det fina kalla vinter vädret. Vart en mysig promenad. Nu blir det iaf att göra en kopp med varm choklad och visp grädde, mys. Hörs sen och bjuder på en bild på mig @ the moment, riktigt nöjd med min nya färg.


10 December 2012

Hej!
Inte kunnat blogga då Appen ej funkat.
Idag va det as usual stay in school, sen PH. Right now... Ska fixa lite läxor och färga håret brunt elr slinga det mer blont. Vad Tkr DU ? Kommentera, läser ALLA kommentarer noga så lämna en kort motivering! Kommentera? Hörs sen!

Brb ...


RÖSTA!

Hej bloggen !
Idag kmr jag att tona håret brunt ifall flest tycker att jag passar i det! Så läs inlägget under detta och rösta på vilken hår färg DU Tkr passar mig bäst. Kollar alla röster noga. Anyway... Idag blir det att åka ut en liten sväng, inget riktigt bestämt men kmr Big NO NO vara inne å lata mig en hel dag i detta fina vinter väder :) hörs sen?

Rösta!

 

Hej hej!

Vart ingen bloggning då jag ej har tid, utan nu blir det mest plugg. Kmr bli mkt plugg nu innan lovet som sagt och därför kmr det inte bli så mkt update. Men kmr bli bättre under helgen, så håll koll extra mkt då. Hörs snart!


Hello December!

Hej!
Hade en grym dag igår, blev chips å dipp till x-factor, heja Isak! Idag blir det först jul marknad och shopping, kmr bli riktigt kul! Imorgon blir det att träffa en vän och gå på bio, kul! Hörs soon!

Brb ...


RSS 2.0