Mkt plugg.

Vart ingen bloggning då det blir mkt plugg nu innan jul lovet, ska uppdatera så mkt som det går, annars är det plugg som gäller och nu skola. Hörs sen!

Brb ...


Hej!

Hade en riktigt rolig dag igår, åkte till en jul marknad och köpte massa fina saker, sen blev det hem och kolla på teve. Idag åker jag ut, får se vad vi hittar på. Hörs sen as usual, brb ...


Tack för en underbar dag, à la familia!

Haft en sjukt obeskrivligt rolig dag igår, sjukt tack hela à la familia för en lyckad dag med shopping, Go fika, Goa bästa familjen och Massa Goa glada skratt.
Tack för det!

Idag redovisades ALLT som skulle göras denna veckan, fått mkt beröm och ALLT är klart nu, sjukt stolt *.

Imorgon blir det att gå på julmarknad eller åka till ett kläd företag och kolla MASSA kläder i Melissa style ;) hörs sen , snart börjar x-factor, rösta på Isak!

Brb ....Fredag!

God morgon!
Fredag idag, woopa tagga helg! Idag blir det skola, sen hem, plugga liiiiite och teve (x-factor) imorgon blir det jul marknad, kmr bli riktigt kul! Och på söndag är inget bestämt än så länge men vi hittar som vanligt på ngt! Hörs sen nu skola, brb ...


Grym dag, tack à la familia!

Haft en grymt rolig dag med à la familia på Ullared. Uppdaterar som vanligt imorgon, ses då as usual, brb...


Rubrik

Var på stallet all day igår och red xl, gick sjukt bra och han var sjukt duktig.
Fick även veta att mamma beställt en ny jacka och en ny tröja som jag ville ha, tack Mami! Nu är man iaf @ Home, blir teve time sen plugg, brb ....


God morgon!

God morgon!
Idag är det tisdag och det blir bara plugg as usual och sen hem, plugga och sen åka till stallet. På torsdag däremot åker vi till Ullared, woopa, kmr bli kul. Hörs sen as usual bloggen.

Brb ...


Nov. 19, 2012

Ses imorgon as usual.


Kommentera!

Nu blir det teve å plugg as usual hörs sen.


God morgon!

God morgon!
Idag är det måndag, en vanlig måndag, börjar på en ny vecka. Idag blir det som vanligt redovisning och plugg. Sen hem, plugga och teve, hörs sen!

Brb ...


Två inlägg valda av er läsare!

Valde ut två stycken inlägg som jag valt att skriva om.

•Varför började du blogga?

- För att min syster precis hade skapat en blogg och jag ville också skapa MIN egna blogg, med MINA åsikter och ta MIN blogg till Toppen.

•Skriv om dina planer detta året och nästa år.

- Denna veckan blir det att åka till Ullared. Alla andra dagar bara att sköta skolan och inget annat är bestämt än så länge. Och Julen spenderas hemma med hela à la famila, det blir Go mat , massa presenter och en massa Goa och glada skratt, det om något är jul för mig. Nästa år den 25:e februari fyller jag 15, det är STORT! Och i Juni åker jag tillsammans med mormor och morfar till Tyskland, kmr bli sjukt kul! Och till sommar kmr vi åka till Helsingborg, va i stallet, bada och massa annat kul! Tills dess är det inget jag vet just nu som är bestämt men det kmr även bli annat.

Nu stannar vi kvar på 2012, en vanlig söndag. Klockan är 21:07 den 18:onde November, och nu ska jag spendera söndagen med teve innan skolan börjar, hörs sen och kul att ni kommenterade! Kmr komma fler tillfällen där ni som läsare kmr få chansen att få välja ett inlägg som ni vill att jag ska skriva i à la Melissa Way.

Brb ...


KOMMENTERA!

Hej!
Vart ute å gått och handlat. Nu är man iaf @ home och har inget att skriva om... Så kom med förslag på vad jag ska skriva så skriver jag ett ordentligt inlägg sedan. Så kommentera olika förslag under i en kommentar under detta inlägg så drar jag ett slumpat inlägg jag ska skriva om sen. Hörs då och passa på att kommentera vad du har velat läsa om här på bloggen fast i a la Melissa way, brb... 
 
Erat jobb blir att kommentera!
 
Bild på fina bästa xl i hagen

Hej!

Hej bloggen!
Idag blir det att åka ut en sväng, sedan hem, planera inför den nya skol veckan och teve, hörs sen as usual.

Brb ...


@ Home!

@ Home och chillar. Vart ute och gått / handlat, sedan blev det hem å pizza time, mys. Nu sitter man här i soffan och ska kolla på teve, hörs later On as usual.

Bjuder på en till fin bild på underbara fina bästa xl! Så söt!

Brb ...


Xl i ramp ljuset!

Ses imorgon as usual.
Här kmr en bild på fina underbara bästa xl!

 


Vart på stallet

Vart på stallet, kmr bilder soon, nu x-factor!

Brb ...


Stolt as usual *

Redovisat det jag skulle idag *stolt* och även pluggat. Nu blir det att äta Go mat och ikväll x-factor, hörs snart!

Brb ....


God morgon!

God morgon!
Nu blir det skola å plugg, sen komma hem å bara teve å mys! Kmr bli en rolig helg! Och nästa vecka åker vi till Ullared, woop woop! Hörs sen.

Brb ...


Vinnaren är.....

Vinnaren av tävlingen är...... *trumvirvel* Ina ! Grattis ! Maila mig på mdagestam@yahoo.se .
Kul att ni andra också ville delta, men tyvärr finns det bara en vinnare. Men ni får en chans igen i December, då kmr det komma ut en större tävling, så håll utkik! Hörs imorgon as usual, då taggar vi inför fredag, woopa! Brb..

BRB!

Spänningen stiger... Vinnaren dras om 10 min!
 
SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA ER, GÖR DET GENOM ATT TRYCKA HÄR, LÄS INLÄGGET OCH KOMMENTERA!
Länk till inlägget:
http://createdbymelissa.blogg.se/2012/november/host-tavling.html
 

Brb in one hour !

Vinnaren dras om en timme, just saying! Här är länken till inlägget:

http://createdbymelissa.blogg.se/2012/november/host-tavling.html

Brb om en timme!


@ Home!

Tjo bloggen!
Vart i skolan as usual! Nu blir det teve, plugg, vila å ikväll dras vinnaren som får vinna ett bio kort! För att delta kolla till vänster i spalten under senaste inlägg, läs inlägget : höst tävling , kommentera och delta, lycka till! Hörs snart!

Brb ...


Nov. 14, 2012

Ses imon as usual, och glöm inte att delta i tävlingen !


Obeskrivligt rolig dag!

Shit dagen har varit obeskrivlig. Först va man i skolan as usual, blev mkt plugg som vanligt. Sen hämta mamma mig direkt after school. Vi åkte till bion och kolla på twilight breaking dawn part 2. Filmen var GRYM! Den bästa twilight filmen helt klart! Får betyg 5/5 av mig. Kmr utan tvekan köpa filmen när den släpps på dvd. Blev även ett stopp på donken på vägen hem. Haft en riktigt rolig och lyckad dag! Tack mami! Nu är man iaf @ Home, ska plugga lite och sen blir det bara teve. Vinnaren av bio kortet dras imorgon, så ni får en extra chans att vinna! Tryck på länken för att komma direkt till inlägget! Kommentera under det inlägget och INTE detta inlägget. Hoppas DU deltar, lycka till!

Länk direkt till inlägget:

http://createdbymelissa.blogg.se/2012/november/host-tavling.html

(klicka på länken, funkar inte det kopiera hela länken och klistra in i internet fältet, där du skriver min bloggs namn)


Tjo!

Tjo!
Nu blir det skola as usual, sedan blir det bio, twilight breaking dawn part 2, riktigt kul! Hörs sen. Brb ...


Bio imon!

Pluggat osv ... Imorgon blir det skola sen blir det bio, ska se twilight breaking dawn part 2, kul! Hörs imorgon as usual. Brb ...


Påminnelse !

Hej bloggen!
Skrev provet och det gick Perfa! Svara på alla frågor och det kändes riktigt bra! Hoppas jag får högt betyg på detta nu * plugga länge igår! Men idag blir det bara lite plugg å teve. Imorgon kväll dras vinnaren som vinner ett bio kort. Så för er som inte deltagit sista chansen ! Scrolla ner tills ni kmr till inlägget höst tävling, läs inlägget, kommentera och delta, lycka till! Hörs sen ? Jao!

Brb ...

Ps: detta är en bild på hur inlägget ser ut, scrolla ner till inlägget : höst tävling och kommentera och delta under det inlägget och INTE under detta inlägg.
(och glöm inte att göra allt som står)
Lycka till!


Tjo!

Tjo!
Idag blir det att skriva prov, och plugga i skolan. Sen blir det hem, plugga och sen ridning, kul! Hörs sen!

Brb ...


Pluggat!

Pluggat färdigt inför provet imorgon, kmr gå jätte bra!

Hörs imon as usual!


PLUGG!

Nu blir det massa plugg för mig ! Har pluggat i över en timme till svenska provet och mer kmr det bli. Ska bara lära mig allting först, ta ngn paus och sen är det perfa, voila och klart ! Blev iaf jätte nöjd över min nya header som passa bloggen perfa. Alltid kul att uppdatera till ngt nytt, kmr även komma ut lite andra grejer på bloggen inom kort. Men nu kan jag inte blogga mer, måste plugga, brb.
 

NY HEADER!

 
Ny header vad tkr ni ? Vilken var finast? Denna elr den förra? Kommentera!
 

Hej bloggen!

Hej bloggen!
Nu blir det att fixa min nya header som kmr komma upp på bloggen snart! Sedan blir det att plugga till ett svenska prov som vi ska ha imorgon. Hörs sen.

Brb ...


Hej hej!

Hej!
Nu blir det plugg @ school sen blir det hem å plugga + teve. Hörs sen!
Kmr även komma ut en ny header under dagen! Kul!

Brb...


Nov. 11, 2012

Hörs imon as usual.


Hej bloggen!

Haft en rolig dag med à la famila, blev mkt glada och Goa skratt med Go mat! Imorgon taggar vi för måndag. Dagen som är början på en helt ny vecka. Dagen innan tisdag och dagen som är fyra dagar innan fredag. Hoppas att ni ALLA som har hittat hit till bloggen stannar! Välkomna till min blogg!

Nu blir det iaf att sätta upp planering för den nya veckan och sen teve. Ha det bra så hörs vi sen.

Brb ....


Fina underbara xl!

Nu blir det plugg. Sen blir det att fira fars dag med hela à la famila! Kmr bli massa glada skratt, umgänge och god mat, älskar min familj! Hörs sen med lite goa bilder från dagen. Och även en ny sak som kmr komma upp på bloggen under dagen.

Bjuder även på en gullig bild på fina xl i sin nya grimma som han älskar! :)


Hej!

Hej!
Idag blir det att skicka iväg ett mail till sponsor, samt fixa lite på bloggen och lite plugg later.

Idag blir det annars att åka ut på ngt senare och söndags kväll med teve å lite plugg. Hörs sen.

Brb ...


delta i tävlingen

Imorgon blir det att åka till stallet och sedan hem och fira fars dag med a la famila , kul! Hörs imorgon och glöm inte att delta i tävlingen under detta inlägg. Hörs imon.

Höst Tävling

Höst Tävling:
 
 
För chansen att vinna ska DU dela denna bilden på din blogg, facebook eller instagram. (Så glöm inte att lämna ditt namn till din instagram, namn till din facebook eller länk till ditt blogg inlägg i en kommentar under detta inlägg). Du ska även skriva vad DU tycker är det bästa med hösten samt en kort motivation till varför just DU ska vinna( i en kommentar under detta inlägg.) En vinnare dras nästa onsdag! STORT lycka till!

Höst tävling kmr upp ikväll!

Vart ute och sen blev det hem och pizza time! Ikväll kmr det att komma upp en höst tävling på bloggen, håll koll!

Brb...


Nov. 08, 2012

Hörs imon!


Hej!

Hej!
Nu blir det skola å plugg, sen blir det att åka hem och plugga och kolla teve as usual. Hörs sen.

Brb ...


Ses imon!

Kollat på teve och pluggat. Hörs imorgon as usual.

Brb ...


Iam VIP

Mailat sponsor, kollat teve och nu blir det plugg och senare återigen teve..
Längtar iaf sjukt till nästa vecka, kmr bli bäst! Ska åka till Ullared, min nya header borde vara klar och den kmr passa bloggen Perfa, ska även gå som VIP till den andra delen av Twilight, Breaking Dawn Part 2. Hörs senare nu blir det plugg @ Home.

Brb ...


Nov. 07, 2012

Hej!
Idag blir det skola, sen hem å plugga och kolla på teve. Hörs sen.

Brb ...


Twilight

Pluggat och nu ska jag kolla på twilight. Imorgon blir det plugg.
Nästa vecka ska jag gå på bio då den nya twilight filmen har premiär, breaking dawn part 2. Ska även till Ullared den veckan, kmr bli jätte kul! Nu ska jag iaf kolla på twilight.
Detta blir det sista inlägget för idag, hörs imorgon.

Brb...


Rubrik

Hej!

Idag blir det att redovisa engelskan.
Sedan blir det hem och plugga matte å kolla teve. Hörs sen.


Nov. 05, 2012

Pluggat engelska, så det skall redovisas imon. Imon efter skolan blir det hem å plugga matte å kolla på teve. Hörs imon.


Skola

Idag blir det att plugga alla ämnen, sen hem och kolla på teve. Hörs Later On.

Brb.

Bild: från en läsare, tack.


Nov. 04, 2012

Ses imorgon, as usual.


Nov. 04, 2012

Vart ute och shoppat hela dagen och sedan spenderades det lite tid i stallet. Hittade inget som jag gilla. Nu blir det iaf att va hemma, hörs sen .

Brb ...


Nov. 04, 2012

Hörs imorgon.


Godis !

Har vart ute och gått och köpt godis, nom nom! Till en regnig lördags kväll. Regna även när jag vart ute så därav inga bilder. Hörs sen.

Brb ...


Brb

Idag följer jag med ut en sväng. Blir att handla och gå ut en sväng. Nu blir det iaf att äta frukost, och sen åker man ut. Klickar några bilder.

Brb ...


Nov. 02, 2012

Hej!
Nu blir det att kolla på teve sen blir det x-factor! Nu ska jag kolla på teve, brb ...


10 % rabatt hos Maisstore.se

Med createdbymelissa.blogg.se får du just nu 10% hos Maisstore.se när du anger koden MYFRIENDS.
Passa på att köpa massa fina smycken nu för att ljusa upp hösten! Ange bara koden MYFRIENDS och du får 10% rabatt* i samarbete med Maisstore.se
 

Hej bloggen !

Hej bloggen!

Idag blir det att åka ut på ngt senare. Får se vad det blir. Nu blir det att äta frukost, kolla teve och sen åka ut. Här kmr även ett mail jag fick av en underbar läsare till min Facebook :
Melissa Dagestam. Tack ni är för Goa alla underbara läsare!

Hörs sen brb ...


Ätit tårta

Ätit tårta. Och nu är jag @ Home. Blir att kolla teve, revenge börjar ju sen. Hörs sen, brb.


Nov. 01, 2012

Hej bloggen!
Idag blir det att följa med till stallet later elr åka ut på ngt, får se vad det blir.

Brb.

 


RSS 2.0