Oct. 31, 2012

Ses imorgon as usual.


Halloween!

Pratat med företaget och en ny header är på väg, woopa! Även tävlingen är på g, så håll utkik! Nu blir det iaf att äta, chilla å kolla på teve, och beställa hem några nya favoriter nu till höst.

Brb Och idag är det Halloween!


Hej!

Hej!
Blev ingen update igår då jag hade huvud värk å ont i halsen. Idag mår jag mkt bättre, men blir ändå att bara vila och kolla på shopping (hehe) alltid kul att kolla på nya kläder nu till höst, right?
Nu blir det att kolla på teve å vila,

brb , hörs ....


Film dag!

Kollat på film med familjen, filmen var bra och alltid mysigt att sitta inne och kolla på film i detta höst vädret. Nu blir det att kolla vidare på teven. Blir ingen mer update för idag utan ses as usual imorgon.


Höst väder.

Hej bloggen!
Vart ute i detta regniga väder.... Men det gick hur bra som helst och xl va grym som vanligt, underbar ponny. Nu är jag @ Home och ska äta. Ikväll blir det att kolla på snow white and the huntsman, med chips å dipp, mys. Gillas skarpt att sitta inne och kolla på teve i ett tråkigt regnigt höst väder....
Brb ...


Tja tja bloggen!

Tjo bloggen!
Hänger med ut till stallet i detta fina regniga höst väder. Vill ni ha filmer å bilder? Jao, det skall fixas och de kmr ut senare. Hörs later On, brb, ska till stallet.


Oct. 28, 2012

Ses imorgon brb (och alla haters läs inlägget och ta åt er, och lämna bloggen forever,bye)


Lägg ner, bara så patetiskt.

Har inte skrivit ngt innan för att jag får tydligen inte skriva vad jag vill för då blir det ett stort jävla drama? Men nu räcker det. Nu säger jag ifrån 4real, räcker nu, sätter ner foten. Ni som bara kommenterar falsk onödig patetisk skit sluta läsa bloggen den är för bra för er!
(ni andra som inte gör ngt av detta ta inte åt er, utan fortsätt så).

Över till dagen ...
Har haft en riktigt rolig dag! Hängde med ut en sväng, sedan åkte jag hem å har bara Chillat. Snart ska vi åka ut och beställa pizza, lyx, och även hyra film å kolla på @ home ist för bio då syrran fortfarande är sjuk, tyvärr. Så det tar vi igen ngn annan dag. Brb, ska lugna ner mig, fett sur och irriterad på alla patetiska "haters".


TILL ER PATETISKA IDIOTER.

ALLA SOM KOMMENTERAR PATETISK FALSK SKIT LÄS DETTA OCH TA ÅT ER! NI SOM INTE GÖR NGT AV DETTA LÄS INTE DETTA INLÄGG OCH TA INTE ÅT ER.

Sitter här och uppdaterar 24/7 ? Och så sitter patetiska människor och kommentar falsk onödig shit(gäller inte alla, så ni som inte gör detta ta inte åt er) om inte ni diggar det jag gör, fine, jag bryr mig inte. Men lägg inte tid på att kommentera patetisk skit? Kommer ändå bara skratta åt er. Så sluta läsa bloggen Isåfall för bloggen är för bra för er, tack för mig...


Oct. 28, 2012

God morgon!
Idag blir det att åka med ut en sväng, senare blir det bio och kolla på Ted, sjukt kul! Kmr snart dyka upp en tävling på bloggen + ny design, kul! Så håll koll!

Brb...


Brb

Haft en jätte rolig dag! Nu blir det natti, sen imorgon väntas det bio, tagga! Brb, ska sova.


Älskar Min familj !

@ Home efter en shopping runda! Haft sjukt kul, köpte ett par fina gosiga mysis byxor i en fin färg (mullvad) jätte fina, älskar de! Tack morfar! Sedan vart det också lite chips å sånt! Jätte lyckad dag och jag har haft jätte kul, tack så mkt! Älskar min familj, ni är bäst! Tänkte även också säga att tävlingen kmr snart komma ut och det är faktiskt ett företag som ska sponsra, riktigt kul, ser verkligen fram emot det! Och har även fått en ny sponsor som ni kmr se i tävlingen, jätte kul! Ser verkligen fram emot detta! Även en ny design är på G, sjukt taggad, kmr bli jätte fint! Hoppas ni alla får en bra dag, nu ska man chilla, och kolla på teve, hörs sen.


God morgon!

God morgon!
Nyss vaknat, idag blir det att följa med ut och handla sedan teve å mys! På Söndag blir det att gå på bio och se på filmen Ted, Verkar sjukt rolig. Ska även säga en sak till er sen.... Som jag inte har sagt om bloggen för att det inte var 100 % klart och att ni skulle tyglas.. Det är en STOR grej som kmr hända med bloggen som jag verkligen ser framemot... Avslöjar det senare så håll utkik, KEEP calm! Hörs sen, brb...


Haft en grym dag!

Kollat på x-factor och nu blir det natti. Imorgon blir det att följa med ut och handla och ta bion på söndag ist då syrran är sjuk. Hörs imon as usual, brb, ska sova.


Bilder från dagen!

Här kmr några fina bilder ifrån dagen på mig och XL, jätte duktig var han, grym helt enkelt! Snart blir det iaf att kolla på x-factor och tills dess kolla på andra filmer.

LOV NU, sjukt taggad kmr bli jätte kul!! hörs sen som vanligt, brb.


Video från dagen!

                                                                                                                          
Hej alla blogg läsare! Här kmr en liten video ifrån när vi var ute live med xl @ naturen, videos har ju vart efter frågat så här kmr en till att börja med(låter lite konstigt för att jag va lite förkyld, så ingen kommentar om det tack) Hörs i nästa inlägg med några fina bilder från dagen!

Brb!

Ska hjälpa mamma med maten, återkommer med bilder och en video från dagen, brb...


Kmr bli grym helg!

Kmr bli en grym helg!
Idag blir det att åka med till stallet, sen kolla på x-factor ikväll å mysa. På lördag blir det bio, vi ska se Ted, woopa kmr bli sjukt kul! På Söndag blir det att åka ut på ngt! Hörs later On!


Torsdag

Ses imorgon as usual, fredag woopa, tagga tagga! Blir att redovisa projekt prov after school, kmr bli grymt. Hörs imon, brb ska sova.


Höst inlägg:

Tänkte passa på att skriva ett höst inlägg, passar bra nu när det börjar bli kyligare, regnigare och bladen ändrar färg från grönt till brunt,rött, gult och orange(höstens färger). Det fina modet som finns i höst är ett stort plus. Även de sena mörka kvällarna som spenderas med familjen och vänner, sjukt mysigt. Även att kunna gosa ner sig i Goa gosiga tröjor! Nä gillar hösten!
Kmr bli en Go höst i år, hoppas ni också Tkr likadant. Nu blir det att kolla på revenge, hörs, brb.


.

Vart i skolan,pluggat , umgåtts och skrattat med mina Goa friends, sjukt kul. Följde även med och kollade på lite saker på ett köp centrum. Imorgon är sista dagen i skolan, på en vecka. Kmr umgås med mkt folk å chilla under höst lovet, samt plugg. Imorgon blir det att plugga och umgås med kompisarna! Hörs later On.


Rubrik...

Ses imorgon, en torsdag, en helt vanlig torsdag. Blir skola å plugg sen chill, hörs imon as usual, brb ska sova.
Bild: gullig bild på Samantha och XL , så fina!


Today!

Passade på att klicka några bilder på den vackra sol nedgången. Haft en kul dag ihop med a la famila i stallet! Nu är man iaf @ Home . Ska äta sen skall det pluggas engelska glosor inför imorgon(måste redovisa allt så det är klart inför höst lovet next week).

Imorgon satsar jag på mkt kurs då vi ska ha muntlig redovisning på ett arbete jag och mina kompisar lagt ner mkt jobb å tid på , duktigt * RIKTIGT bra blev det!
Även engelska kmr ha mkt fokus, ska redovisa det imorgon, har ngn uppgift kvar + lite glosor, kan de flesta ska bara repetera. På fredag skall man redovisa svenska projekt och matte. Men nu blir det att chilla å äta, sen väntas plugg, hörs sen, brb.

Även en fin bild på världens finaste grymmaste ponny XL!


@ stable.

Åker med till stallet där xl står! Sjukt fint stall med Goa och snälla människor å fina hästar! Hörs sen, kul btw att ni börjat kommentera, kom bara ihåg att ingen är anonym utan jag ser ALLAS ip nummer.


@ Home !

@ Home! Vart i skolan å skrattat med mina goa kompisar och pluggat. Blev en sväng bort till ett köp centrum där jag köpte ett par fina svarta skor med coola nitar på, love it! Nu är man iaf hemma å ska chilla, later blir det plugg. Ha det bra så hörs vi sen, brb ska chilla.


.

God morgon en helt vanlig onsdag!
Nu måste jag skynda mig till bussen som går direkt till skolan! Blir bara plugg idag i skolan, sen hem, vila å lite mer plugg. Hoppas ni får en bra dag så ses vi sen as usual.


Rubrik?

Hörs imorgon.. En onsdag... Dagen innan torsdag, dagen efter tisdag. Framför allt dagen som är två dagar före fredagen! Och snart väntas en veckas höst lov, riktigt kul! Ser fram emot en rolig / mysig vecka som spenderas med familj och alla Goa kompisar, samt få sova ut och mörka kvällar med teve. Längtar! Men vi är fortfarande kvar på v.42 så nu blir det att plugga på! Imorgon läggs det mest fokus på engelska, men även alla andra ämnen ska läsas. ses imorgon as usual, brb...


Frågestund?

@ Home @ My Place! Nyss kommit hem ifrån stallet, XL va sjukt duktig å jätte fin! Underbar ponny! Tänkte ta kort men alldeles för mörkt att ta ute när det blir mörkt så fort (åh ja höst) blir nog att uppdatera garderoben och in med lite Goa gosiga tröjor till hösten? aldrig fel no no... Hoppas iaf att ni är Goa och glada idag! Har även pratat med en kompis som jag inte pratat med på länge, Shit insåg att det va lääängesen vi sågs sist? Så vi pratar just nu, blir att träffas snart! Nu blir det att ta något litet å äta, läsa bloggar, chilla å lite plugg! En helt vanlig Go och glad tisdag! Funderar på att ha en frågestund vart ganska längesedan sist? Så KEEP calm kmr dyka upp en inom kort på bloggen, så håll koll!


@ the stable!

På väg till stallet, hörs sen!


Oct. 23, 2012

God morgon!
Idag blir det plugg i alla ämnen! Sedan redovisa projekt om det är öppet idag(hoppas) annars live @ friday. Så blir massa plugg i skolan, sen hem å chilla + plugg. Hoppas ni får en bra tisdag för mig blir det en helt vanlig tisdag! Men kan säga här å nu, KEEP calm, tävlingen kmr bli STOR med fina priser om det går som det gör just nu och ******** vill ******* . Kommer säga vad de står och vad som händer när det är bestämt, står mellan två ******, riktigt kul! Hörs sen after school!


Rubrik

Pluggat, chilla å softat, fett soft måndag! Imorgon taggar vi för tisdag. Dagen efter måndag, dagen innan onsdag. En helt vanlig tisdag as usual. Kör mest på att plugga svenska,engelska,språk och kurs. Alla ämnen helt enkelt! Hoppas ni har haft en bra dag. Hörs later as usual nu mer plugg å massa kul på teve!


Måndag

God morgon!
Idag blir det bara vila å plugg som gäller. Hoppas iaf att ni får en bra måndag! Hörs sen as usual!


Oct. 21, 2012

Måste bara säga att jag är sjukt stolt över min fina blogg, allt går verkligen perfekt nu. Å juste skriver vad jag vill på MIN blogg, det är därför den är så sjukt fin, riktigt stolt * ses imorgon min à la blog!


Oct. 21, 2012

God morgon à la blog!
Ingen aning om vad som händer idag? So far bara chill framför teven med plugg för imon, engelskan ska redovisas på tisdag, svenska på tisdag, matte på onsdag. Detta ska bli klart denna veckan å jag vet att jag kmr klara det! Är ju snart höst lov om ca 2 veckor, kul! Så allt detta måste iaf bli klart innan dess. Och då kan jag stay calm men fortsätta jobba. Hör av mig later om vad som blir dagens plans.


Jag rider sjukt fint, grymt å bäst!

Sjukt glad att jag rider sjukt grymt,fint å bäst på en grym ponny! Stallet @ tisdag as usual. Nu blir det natti! Hörs imon..


Oct. 19, 2012

Sorry för no bloggning! Kmr bättra mig imorgon, for sure! Nu blir det bara teve å chill @ Home @ My Place. ses imorgon as usual, ha en bra dag allihopa ,för mig blir det tårta ikväll med à la famila, lyx, kmr bli riktigt kul!
Bild: På min underbart fina ponny Grand!


Oct. 17, 2012

Ny dag imorgon, dagen innan fredag, torsdag då jag har studie dag gött! Blir att sova å vila ut, samt plugga. Ses imon as usual.


BIG THINGS!

@ Home. Kollat på teve å Chillat, en helt vanlig onsdag helt enkelt? Blir även att följa med syrran och mamma till det nya stallet som xl står i, det är grymt fint och sjukt fina hästar å snälla människor, det gillas STARKT! Ska inte säga för mkt än men det är mkt STORA saker som kmr hända med bloggen och den stora tävlingen som kmr hållas... Kanske är ett ****** inblandat? Tänker tygla er å låta det hållas tills det är bestämt.


Oct. 16, 2012

God natt a la blog!
Ses imon as usual, fast denna gången en onsdag, dagen som är två dagar framför fredagen, och det har redan gått 3 dagar i skolan, + dagen innan jag har studie dag. Ses en helt vanlig onsdag.


Stallet

Haft en grym dag i stallet! Alla jobbade på , grymt! Vi körde på mkt galopp, kul, å volter. Gick riktigt bra å är riktigt stolt över min grymma Grand! Blev mkt gos å beröm i boxen sedan. Shit ponnyn är grym! Längtar redan tills nästa vecka att få träffa alla Goa och snälla människor, alla fina hästar och min grymma favorit Grand! Ses då. Nu är jag iaf @ Home @ My Place! Nu blir det mat, sen teve å lite plugg! Grym dag jag haft, helt slut efter att ha haft så mkt skratt med kompisarna i stallet och framgång med underbara Grand, du är bäst!


@ Home @ My Place!

Right now @ Home @ My Place. Men det kmr man inte va sålänge till, ska snart till stallet. Ridning , riktigt kul! var även på en teater idag med skolan, å nu sitter man här å svarar på frågor om föreställningen, går faktiskt riktigt bra och är klar, skrev 4 sidor! Sen blir det iaf att plugga å softa helt enkelt. Imorgon, skall det jobbas mutcho, på torsdag är det studie dag, gött! ....
Skriver mer sen, ceep calm, andas. Hoppas ni får en toppen dag så hörs vi sen!


Oct. 15, 2012

Pluggat... Imorgon blir det teater med skolan klockan 11, jippie? Hade hellre föredragit att plugga i skolan och redovisat men teatern har ngt med betyget i svenskan att göra? Så dit skall man gå klockan 11:00. Innan det blir det att lämna in mitt vykort jag jobbat med i tyskan, som skall lämnas in och rättas. Sedan ska det jobbas med projekt steg hela veckan? Å så skall det jobbas svenska, kurs å allt... På torsdag har man studiedag och det = ledig, *pust* kmr behöva det.. Nu är det iaf läggdags för min del, hoppas ni har haft en bra måndag! Imorgon kör vi nya tag, tisdag, dagen efter måndag, dagen då jag har ridning, riktigt kul ,saknat Grand! Kmr bli grymt kul, längtar, ses imon Grand! Och ses imon à la blog, as usual.


@ Home @ My Place

Hemma efter en dag i skolan. Jag har pluggat och orienterat , det är de man kan kort fatta om dagen. Nyss kommit hem så ska äta ngt, sen plugga, å checka teven! Hoppas ni får en riktigt bra måndag så ses vi snart as usual.


À la blog!

God morgon à la blog!
Idag blir det bara en helt vanlig måndag, första dagen på en ny vecka, dagen innan tisdag och fyra dagar innan fredag. Kör som vanligt mitt race. Blir plugg all day i skolan, sen hem å bara chilla ? Helt okej måndag! Hörs med ett inlägg @ Home @ My place ,hoppas ni får en bra dag!


134 dagar tills jag fyller 15, woopa!

Tackar för en hög statistik, hoppas ni alla stannar kvar här på min blogg! Kmr även komma ut en stor tävling inom kort, så håll utkik extra mkt denna månaden! Nu blir det iaf att kolla teve, sen natti. Blir tyvärr ingen mer update för ikväll utan vi ses as usual imon, en måndag, en helt vanlig måndag, första dagen på en ny vecka, nu kör vi v.42 .


Rubrik

Kollade på min instagram Melissadagestam och såg att pinksweden hade gillat två av mina foton? Riktigt kul! Chattar även med några Goa blogg läsare @ My Facebook Melissa Dagestam. Snart blir det Go mat å chill helt enkelt! Hoppas ni också fått en rolig helg. Min har iaf vart helt AWESOME! Tack alla för en otrolig helg, och bättre blir det när de sista timmarna inför skolan spenderas med à la famila och teve. Nu Simpsons, min favvo serie, ha det bäst!


Oct. 14, 2012

Blir så glad när jag såg detta meddelandet på Facebook!(se bild) Ni är verkligen underbart goa alla mina underbara läsare! Är det ngt du vill fråga mig? Då har du chansen, just nu kan du skriva till mig på min Facebook Melissa Dagestam, och bara prata. Svarar på ALLAS meddelanden, och accepterar även ALLAS vänförfrågningar idag. Ska bli riktigt kul att prata med alla läsare! Idag blir det att vara hemma å chilla med à la famila och kolla på film,mys. Återkommer senare med mer information, ni får iaf ha en underbar söndag!


@ bed time.

God natt , hoppas ni alla haft en bra lördag! Det har jag haft! Tack för allt! Även dagen igår var lyckad och hade riktigt kul! Älskar er alla, à la famila forever! Ses imon, as usual, nu nana.


@ home

Vart på stan och ätit på en mysig grekisk restaurang, haft jätte kul! Nu blir det teve, hörs snart!


Oct. 13, 2012

God morgon à la blog!
Nu blir det in i duschen, sen vid ca 16 tiden ska jag in till stan för att äta på restaurang, kul! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så ses vi senare as usual.


Haft en riktigt rolig och lyckad dag!

Haft en grym dag! @ Borås häst mässa. Kollat på massa kläder och annat Stuff. Även några visningar, en med hästens beteende och en med tömkörning riktigt kul och haft en toppen dag! fick även köpt lite grejer, och även en fika paus, haft en riktigt lyckad och rolig kväll, tack för dagen! Ska även till häst mässan i Göteborg nu i April, längtar! Nu blir det iaf att kolla teve sen nana. Blir tyvärr ingen mer bloggning idag så ses imon as usual då ska jag iväg och äta på en mysig restaurang, lyxigt kul!


@ Borås häst mässa

@ Borås Häst mässa! Kmr bli jätte kul, tagga tagga! Kmr massa bilder från dagen ikväll trust me, så håll utkik! Nu väntas en hel dag med à la famila, brb.


God morgon à la blog!

God morgon min à la blog!
Idag blir det matte och svenska som är inom fokus. Skrev på min svenska uppgift lääänge och noggrant för projekt steg. Ska bara lista ut vad jag ska säga på plats muntligt,svenska framför alla? Känner på mig att det kmr gå Perfa! Sen vid halv två kmr mami och hämtar mig så åker vi direkt till Borås hästmässa,kmr bli riktigt kul! Ses vi där? Brb med ett inlägg live på plats @ Borås hästmässa. Bild: kolla så sjukt fin ponnyn är! Åh älskar han! Vi hann tyvärr inte få så många bilder för vi red ut och var i paddocken ca Max 10 min. Men morfar ska plåta bilder på oss nästa vecka och några videos.


Natti!

Pluggat,kollat teve och yada yada. Nu natti,ses imon as usual.


pics

@ home , nu blir det att softa sen plugg ! Här kmr lite bilder:
 
 
 
 
 

God morgon!

Igår pluggades det,idag lite mer calm med det. Ska iaf plugga svenska och matte. Matte skall redovisas, bara repetera och gå igenom vissa saker innan redovisning. Svenskan sker live @ My school, framför massa folk. Men jag kmr klara det perfekt! Har gjort det förut och det kmr bli perfekt! Kmr bli bäst. Efter skolan blir det lite plugg,och sen vet jag inte? Får se vad jag hittar på! Nu måste jag iaf sluta skriva ska dra till bussen som Åker till school. Ses sen!


Plugg+foto *

Hej allihopa. Nu sätter jag iaf igång med plugget. Först matte och sedan svenska skall fixas, efter väntar teven! Hörs later On...

Bild: älskar låten!


Vart i skolan!

Vart i skolan,gick bra och pluggade på. Va även på gymnasiemässan med skolan och det va riktigt kul faktiskt! Riktigt lärorikt och bra så fick information och några fina goodie bags,lyx!! Men nu är man iaf @ Home @ My place. Ska softa,sen plugga och bada,mysigt! Hoppas ni får en fortsatt solig onsdag! Bild: På min nya fina hoodie, åh älskar den, så himla snygg med mkt färg och mysig till hösten? Detta kmr lätt bäras av mig i höst,helt klart.


Oct. 10, 2012

God morgon!
Idag kör jag på att plugga matte och svenska i skolan, ska redovisa matten. Sedan blir det hem å lite mer plugg. Ni får iaf ha en fortsatt trevlig dag,kram på er så ses vi live där vi brukar @ My Home @ My place.


Natti!

Nu blir det natti,ses imon as usual.


Stolt över mig själv och den jag är *

@ Home, gick jätte bra på ridningen, Grand va super och morfar var på plats för att fota lite. Bilderna ska skickas å publiceras när de ligger i min mail korg. Grand va iaf super fin, saknat han! Nu blir det plugg och sen softa,ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi snart!


Dagens me!

Vart i skolan all day. Gick riktigt bra, redovisade tyskan, stolt * och allt flöt på riktigt bra med mkt plugg. Nu blir det att äta,plugga och sen ridning. Imon kör vi på att redovisa matten, så får göra klart steg testet tonight och repetera. På torsdag skall ett projekt steg i svenska redovisas live, på plats @ school. Känner på mig att det kmr gå riktigt bra bara det flyter på och att jag inte blir för nervös,så kmr allt gå Perfa, och vet att jag kmr klara det! Över till stallet... Vi ska bara ha en vanlig rid lektion, hoppas på mkt galopp och att jag får rida Grand, Isåfall väntas mkt gos i boxen,lyx! Återkommer mer om det senare och ska se om de finns ngn som har tillfälle att filma. Dagens me:

Utsläppt hår
Mascara
Goa jeans
Mysig kofta
Svart basic linne
Svart skinn jacka
Brun kort pälsväst (ej äkta päls ofc)
Converse
Älskar outfiten, varm och höstlig,kmr lätt köra på detta nu till höst,mys!


Oct. 09, 2012

God morgon!
Idag blir det att komma in i schemat, plugga,plugga och redovisa dessa dagar. After school blir det att ta sig till stallet och rida Grand, saknat han sjukt. Hade även för mig att det är hoppning idag? Kul! Så ska se ifall ngn kan filma oss idag så får ni se hur underbar ponnyn är! Och efter rid lektion lite gos i boxen, sen hem, duscha,plugga å teve. Soft/rid/plugg tisdag helt enkelt. Hörs senare med ett inlägg live @ Home @ My Place.


@ Home @ My Place

Valde att inte ta med mig mobilen så därav ingen bloggning utan kmr direkt nu, live @ Home @ My place. Åkte till stallet, mockade och fixade i stallet. Sedan fixades hästarna iordning med extra omvård och gos i boxen, lyx. Sedan ut till paddocken, vi körde på skritt i bra tempo hela vägen. Och syrran red Ville jätte bra! Xl ska få sina hovar iordning, lyx, så han skall bara skrittas denna veckan, med bra tempo. Vi skritta även över några bommar och det var kul, grym ponny! Sjukt fin, riktigt fin gång, lyssnar riktigt bra på skänklar, en snäll vän och ja han är grym och bäst helt enkelt. Sedan hjälpte Syrran och jag till med några andra uppgifter och gosade med hästarna och hade en hel rolig dag i stallet... På vägen hem blev det ett besök donken. Nu blir det att kolla på teve med de jag älskar brb.


Ridning!

Syrran ska rida Ville , en stor häst idag. Så jag ska rida xl. Vi ska rida i paddocken, kör inte xl så hårt mer ett vanligt basic pass, med skritt och trav, fr handla därifrån later. Nu ska man ladda mobilen till 100 % , sen blir det rakt to the stable. Ha de bäst så hörs vi later!


Natti!

God natt, ses imon as usual. Inläggen publicerades aldrig? Så ska ta tag i detta direkt efter skolan.
Bild: togs idag när vi skulle hämta syrran i stan, Liseberg hade ngn avslutning och bjöd på en fyrverkeri uppvisning, Tkr det ser ut som ett hjärta.


Kommentera!

God morgon,
Haha elr god eftermiddag! Idag blir det tyvärr bara att bada, plugga, blogga och vila! Hoppas ni kmr få en rolig dag iaf...
Inläggen ligger på inställt under dagen så håll utkik! Funderar även på att ha en frågestund? Vill ni det? Kommentera isf, hörs snart!


Tack

Tack för era tips! Tänkte skriva om allt ni ville imorgon, så håll utkik! Skriver detta inlägg mer noggrant, hamnar på inställt under dagen(imon) så håll utkik, hörs sen!


Vad vill ni läsa om? Kommentera

God morgon bloggen!
Hela helgen blir det att vila ( tråkigt ) för att bli frisk till prao nästa vecka. Nu känner jag mig bättre, mest halsen som gör ont. Så blir vila hela tiden typ, och när jag känner att jag orkar kanske vi Åker ut på ngt litet. Tävlingen och bättre bloggning kmr dyka upp när jag mår bättre ( snart ) så håll helt enkelt utkik dessa dagar nu. Vad vill ni läsa om? Har lite slut på idéer just nu faktiskt och inte så mkt att skriva om när man är sjuk. Skulle vara kul att se vad mina läsare vill läsa om? Så passa på att kommentera förslag, väljer ett slumpat förslag senare och inlägget skrivs ordentligt. OBS! detta gäller bara idag, så passa på att kommentera allt du har velat läsa om på bloggen , och få chansen att få ditt inlägg visat här på min blogg! Kommentera alla förslag under detta inlägg, lycka till!


God natt!

God natt bloggen, ses imon as usual. Kmr bli bättre bloggning, så håll koll!


Ingen blogg lust just nu

Sorry för dålig bloggning! Men hade ont i halsen osv osv imorse, så blev tyvärr ingen skola utan vila, igen... Nästa vecka blir det prao. Vecka 42 måste alla redovisningar va klara. Händer även stora saker nu med blogg tävlingen som är på g, så håll utkik. Just nu känner jag inte för att blogga. Så hörs senare.


Inlägg.

Sorry för ingen bloggning @ all idag? Så blir ett remind inlägg om dagen. Mamma körde mig till skola, gick hela dagen, fixa provet, kurs å pluggade. Nyss pluggat, ska bara repetera. Imorgon skall även svenska projekt redovisas och tyskan( då jag hade seminarium osv när öppet tiderna va, som vanligt...) så ska se om jah kan stanna kvar efter skolan och få det fixat! Hade även på mig min nya hoodie, sjukt fin. Nu blir det teve, soft å plugg. Mår iaf bra nu förutom att man har lite ont i halsen, hoppas det går över imon. Hörs sen!


Pluggat

Pluggat lite, fortsätter imon ... Nu natti, hörs imon as usual...


Dagen.

Fick reda på att vi ska ha ett test imon i demokratiseringen i kurs. Dålig upplysning att man aldrig får veta ngt i tid utan på plats? Dåligt. Så blir att plugga nu, även om jag knappt orkar. Imorgon blir det att gå till skolan och glänsa i min nya kofta, me like! Ska även redovisa kurs och tyska( wish me good Luck) och på fredag väntas som sagt svenskan som ska ske på plats, live, framför massa random folk, jippie. Nä men kmr greja det! Gör alltid mitt bästa! Nu ska jag plugga, vila å kolla teve helt enkelt. Hörs sen :)


God morgon :)

God morgon bloggen!
Hade inga redovisningar idag och kände att jag inte var tipp topp. Så lika bra att va hemma och vila ut sig riktigt och prestera på torsdag och fredag då jag har redovisningar. Skulle jag gått idag hade jag nog blivit sämre och inte kunnat gå imon. Så tog tag i vad som kändes viktigast och kände att jag inte var riktigt kry, men att det börjar gå på bättringsvägen. Hela dagen blir det vila, imorgon skola och redovisa tyska, på fredag redovisa svenska projekt, så blir kanske en liten snabb repetition på stegen, om jag orkar. Fick även ett gulligt sms från en läsare imorse som undrade om jag skulle till stockholms horse show. För att hon ville gärna träffa mig, Naw riktigt gulligt, värmer! tyvärr kan jag inte det, alldeles för lång väg ifrån där jag bor. Hade annars varit riktigt kul å se, så ni som ska dit, hoppas ni får det riktigt kul! Själv ska jag åka till Borås häst mässa, mkt närmare från mig, ska bli riktigt kul.
Nu blir det att vakna, äta å vila. Hoppas ni får en super trevlig onsdag så hörs vi senare , kram på er! :)


Oct. 02, 2012

Sorry för dålig update. Fick hem min älskade nya hoodie, kmr en bild på den sen, åh så sjukt glad! Nu blir det läggdags ha de bäst ! :)


Oct. 02, 2012

God morgon!
Nyss vaknat så ska äta och sen bara vila. Så kmr det bli hela dagen, att vila...
Hoppas jag blir frisk *? Har ju massa i skolan osv osv... Aja, vilar all day, så kmr jag självklart bli bra tills imon, då ska det pluggas och lämnas in färdiga kurs uppgifter.På torsdag redovisas tyskan och på fredag projekt i svenska.
Ha en underbar dag så hörs vi senare
(tyvärr nu när jag inte mår så bra kmr jag inte orka blogga så mkt, men ska göra så gott jag kan för er skull. Kmr ta tag i bloggandet när jag är frisk)


God natt !

God natt! Ses imorgon as usual.


Oct. 01, 2012

Sorry för dålig update, mår inte bra @ all. Hoppas jag blir bättre imon , annars blir det va hemma å vila. Nu ska jag iaf fortsätta vila, ha en underbar måndag!
Bild: Go cupcake!


Glad + huvud värk mm.

God morgon!
Mådde lite bättre idag. Fast hade ändå huvud värk å va yr och mådde inte ett dugg bra. Så idag blir det helt enkelt att vila hela dagen. Och imon måste jag gå för ska ha en redovisning. Så vila hela dagen idag , hoppas gör att jag blir frisk.
Och blir att ta en Alvedon för huvud värken så blir allt Perfa.........
Och är så sjukt glad! Mamma har beställt en ny mössa till mig och en kofta. Sjukt glad! Kmr komma bilder när de är mina och in my closet. Lycka till i skolan alla ni andra och ha en grym måndag nu så hörs vi senare, nu äta frukost och vila, kram på er!


RSS 2.0