❤ Rubrik

Myst klart med chips å dipp , mys . Nu blir de godzilla sen natti natti . Hörs imon ;)

Just another Melissas day ...

Vart en sväng in till stan för att prova en klänning. Vart all to big , och undrar egentligen hur en chey som är två år yngre än mig kunde ha den ? Musterium ... Sedan åkte vi in till Max , och köpte lite hamburgare å så. Fick vänta i en kvart, asså omg .... Sedan så har de ju inte min favvo lyx shake längre (banana split) utan andra äckliga sak saker ? Me dont like . Så tog hamburgare istället. Vart ju massa folk ute idag igen för att de va ngn match på ullevi öis - Ik elr ngt ? Så vart helt fullt överallt . Och folk glor , wiho .. Hatar de .. Och så fuckar insta appen oxå .. Hoppas de är klart imon isf . Nu har vi handlat godis , som inte jag ska ha ikväll för ja ska äta chiiips <3 Kanske ska be estrella om att få dem som sponsor? Haha äter 7kt mkt chips ? Får se med de . Nu ska jag sitta å softa vid datan  sedan teve , och mys ! Tänk så mkt man ser på vägen asså , haha sjukt . Aja hörs later on !
Haha jag på Liseberg med bästaste kompisarna till go hjulet in tha liseberg för tre veckor sen ?
 
 

Jaaa vad händer?

Duschat , och skönt känner mig 7kt fräsch igen . Inte så bra väder ute , och inga kompisar kan göra ngt. Ville egentligen till stan idag , men som sagt hatar buss å ingen kan köra mig så skit på de. Kul sommarlov , piss väder
-.- Aja mer än 8 veckor kvar , och tur de . Nu blir de teve , sedan får jag se vad som händer ? Hörs later on...
Jag och min bebiiiis Grand , älskar dej ! <3
 

Ledig dag

Ledig dag idag ifrån stallet, skönt . Inga planer, bara softa . Har städat mitt rum och nu ska jag damma. Sedan är jag klar för utgång , vill ut ! Verkar vara fint väder så ska åka ut å bada om de blir finare väder idag. Finally vet jag vart jag ska köpa en virkad topp , trodde den kosta 199 kr , men den kosta ba 99 kr så jag vart glad ! Blir att åka in en sväng dit idag elr imon . Visar bild på toppen när den är köpt , och mina två skal . Får la lägga upp de på datan så ni får se lite nya bilder ? Gör det senare isåfall. Nu städa , sen ut . Hörs later on !
 
 
 

God natt sötnosar

Suttit vid datan , fortfarande mätt så orkade inte äta några chips . Tar de imon kväll istället ... Känner mig lite down just nu , vet inte varför ? Kanske för att statestiken börjar bli lite låg nu ? Så sprid min blogg ! <3 Men går nog över tills imon .. Nu ska jag iaf sova , å längta tills min header är klar. Ha de så bra så hörs vi imon ..
 

Info om ändringar på bloggen + deepshit .

Känner mig helt trött och seriöst helt rastlös . Ont i huvudet , kul lixom ... Beror nog på detta vädret + alla folk ? Vart ju som sagt inte på stallet all day . Jag och mamma åkte å handlade , och vart folk seriöst överallt ? Blev sjukt stressad , och mått dåligt sen dess .. Sedan hämtade vi syrran , och nu är vi hemma och ska äta . Ikväll blir det chips med dipp , mys ! Min header är som sagt klar nästa vecka , så stanna kvar å se hur bloggen fräschas upp. Kmr hända mkt på bloggen och den kmr bli fin fin .. Mer på ett vuxnare sätt , mer inlägg and so on .. Mkt roligare att blogga på en blogg med cool header och snygg bakgrund , right ? Så headern kmr + en ny bakgrund = perfekt. Funderar på grått nu faktiskt , men lutar lika mkt åt svarta håller. När headern är klar kmr ja prova lite ... Som sagt kmr de händas mkt med bloggen bl.a kanske jag kmr få en s***** . Men får se hur de blir med det ? Blir det av , skriva de på blöggen .. Hihi å skryta * . Nä men jao .. Nu ska jag äta å lite så .. Hörs sen more update later on..
 

❤ Snabb video .

Tjo , bjuder på en snabb video där jag pratar lite , ser helt fail ut och låter konstig för att de blåser . Men vi hörs sen , nu stallet all day !

❤ Stallet @ day again .

Idag blir det att va på stallet all day , men om de blir fint väder åka och bada. Älskar mitt nya skal ! Så snyggt ! Visar bild på de när Appen är fixad . På tal om fixad ska jag fixa mig lite å åka till stallet hörs sen ! 
 
 

❤ Fredag 29 Juni 11:47

God morgon , vaknar så himla sent nu för tiden ? Lixom vakna 11:43 ? Men skönt är de iaf att sova ut ? Idag blir det att bada om de är lika fint väder som de skulle ? Annars ska jag fråga min syrra om vi kan åka in till stan . Melissa Dagestam heter jag vem är du ? Skulle vart kul om ni kunde kommentera (namn,ålder,stad , län och vrf ni läser min blogg) kanske har jag läsare uppe i Norrland ? Hade iaf vart kul å veta så hoppas några kan kommentera . See u later On , pusspuss ! (gammal bild)
 

❤ Kör mitt eget race ...

Tjo , kollat på matchen Italien - Tyskland . Så tråkigt att Italien vann ? Hejade på Tyskland , men som sagt spelar de om tredje plats mot Portugal på lördag ! Så hoppas på brons till Tyskland. Köpte iaf två skal som jag tyvärr inte kan visa för att Appen fortfarande inte funkar ! Men ja de va de och imon ska de bli fint väder så ska passa på att bada . Stänger bloggen för idag så hörs imon ;)
 
 

❤ Limousinen rullar som livet rullar ...

Nu rullar limousinen hem efter en hel dag i stallet. Syrran tog ut xl i paddocken och travade och skrittade han över hinder på marken . Han va GRYM ! Lyssnade jätte bra och gick jätte fint . När vi i början skulle ta in xl ville Ville (en annan häst som står i samma hage) oxå in så allt blev lite bråttom . Så när vi gick ut ifrån hagen va de en jätte smal väg med brännässlor som jag gick in i . Så de börja svida och bränna på benen, och så fick jag små prickar på hela benen. Men syrran tog på en kräm så de sluta svida och nu är de borta och vi är på väg hem . Så hörs later On ! Kram!
 
 

❤ Tjo

Tjo , ute i det fina vädret . Påväg till 421:an och ska shoppa lite . Sedan hämta syrran och åka till stallet . Så blir stallet @ day ! Hörs later on , puss ! <3
 

❤ God morgon

God morgon vaknar jätte sent varje dag det är skönt men de = att dagen redan gått en hel del. Så ska försöka gå upp vid 10 istället . Gick upp och fick se att de var soligt ute och de gjorde att jag blev glad . De skulle egentligen varit dåligt väder idag . Ajahoppas att de håller i sig så man kan bada huh? Ska även se om jah kan få ut mamma på en shopping tur vill ha ett mobil skal och en snygg klänning . Så hoppas jag kmr ut . Så tråkigt eftersom att jag inte kan visa bilder på alla saker jag köpt eftersom Appen still don't work. Vilket är tråkigt och gör mig arg på blogg.se hoppas de fixar de på en vecka ? Har väntat över en vecka nu ? Ajà mer update later On , puss! 

XOXO Melissa

Haha kollat på en jätte rolig djur film på 4:an ? Som sagt älskar djur , så va tvugnen att kolla på den ? Skulle rekommendera den om jag visste va den hette ! Nyss ätit glass, nom nom . Nu blir det teve , sen lägg dags och imon inga plans . Men kmr på ngt . Så stanna kvar så hörs vi imon , puss å hej !
 

Stallet @ day !

Vart på stallet @ day.  Vi gick ut i skogen eftersom det var så fint väder , och att allt vatten från tidigare på dagen inte hade torkat i paddocken. Så vi gick ut med XL i de fina vädret. Han var jätte duktig hela dagen ! Fick mkt möten på vägen han är så trafiksäker ? GRYM PONNY ! Snäll i alla lägen och är dressyr häst och de = fin gång. När vi sedan kom tillbaks till stallet gjorde vi iordning honom , sedan åkte vi och handlade . Och nu är jag @ home. Har varit en rolig dag? Skönt att få gå ut och gå i de fina vädret ? Med sol och allt lixöööm ? ;) Nu ska jag iaf äta , sedan blir de mer bloggning ! Har så 7kt mkt bilder jag vill visa er ? Men skyller de på appen eftersom den fortfarande inte är klar och de = inga mobil bilder. Vilket e tråkigt , eftersom jag inte har några bilder på min data ? Fixar sig och blir exakt som vanligt när appen är fixad. Så stanna kvar . Headern ska bli klar idag elr imon. Bilderna var tydligen inte lika stora så tipsade henne om Picasa 3 som är GRYMMA ! Så hoppas hon fixar de . Vill verkligen ha med alla bilder. Så får se på de , och även lite annat kul som ska hända på bloggen ! Ska få ny header, bakgrund och en s****** kanske. Får se vad som händer med det huh ? Nu ska jag äta så see jah later on .... <3 PÖÖSS PÖÖSS !
 
 
 
 
 
 
 

❤ Dagen

Tjo , har vart på stallet @ day ! Tyvärr funkar inte Appen och de = inga mobil bilder. Men så fort den funkar blir de massa bilder , lovar . Vart Shit fint vädet idag så följde med syrran och XL ut i skogen och solen . Nu blir de mat , mer update later On ! 

Här ska de stå rubrik

God morgon.
Vakma typ nyss så nu blir det att äta frukost . Planerna idag är att gå till morfar , så ska vi fixa min cykel å lite så. Hörs sen !

God natt !

Nu blir det att vara inne lite på datan sen ska jag sova , så stänger bloggen för idag ! Har följt alla som följer mig ! Hörs imon ;)

Deepshit ...

Känner mig sorgsen . Arg , ledsen ! Massa tankar for runt i huvudet på mig. PISS VÄDER ! Det är de som gör mig ledsen ? Och deprimerad ? Att ba kolla ut och se att de regnar = usch va tråkigt ! Idag va de fint fint väder men såklart som alla andra lov är ngn i min familj sjuk så de inte kan , och alla mina kompisar är mer elr mindre iväg? Wiho .. 2 veckor av lovet har gått på onsdag ? 2010 va bäst , alla dagar gick långsamt och var happy all day ! Men 2011 hände ngt . Jag fick nya vänner, en kille och yada yada. Svek och glädje upplevde jag ! Den sommaren va tråkig ? typiskt svensk sommar med regn all day ? Dagar ba for iväg ... Och nu är vi här 2012 ? De har redan gått över ett halv år av året ? Inte klokt . Trodde att detta sommarlovet skulle bli annorlunda , ngt speciellt? Att tiden skulle gå sakta och jag skulle få umgås mer med en kompis som jag glidit isär med. Men det har redan gått 2 veckor och vad har ja gjort ? Inget. Just de där ordet inget , är så sjukt tomt och tråkigt? Och speciellt så är de vädret som fått mig att göra inget ? Det är 9 veckor kvar av lovet och jag har lovat mig att äta nyttigare,  va ute mer så fort de blir fint väder ! Ska passa på varje sekund ! Har mkt att se fram emot ? bada, sola , äta , sova , kompis , gröna lund , skara sommarland , legoland , skåne och massa saker! Helt fullpackat ? Som tur är är de 9 veckor kvar , och de är lång tid ! Så ta vara på dagarna ! DET ÄR SOMMARLOV <3 Kmr bli bäst om jag hinner med allt detta på 9 veckor ? ingen kan göra denna sommaren till min sommar? Det är nu jag ska göra sommaren till min sommar!
 

PUSS PUSS BLÖGGEN ! <3

Åh fick höra att min nya header är klar ? Den med rullande bilder inspererad av Nellie Berntssons blogg ! WOOOPA! Har inte fått den än , men när hon skickat den ska jag se om jag är nöjd ( hihi är lite bestämd) för
vet exakt hur den ska se ut. Så hoppas hon fixade de isåfall är de så häääääääär bra ! Ska försöka lägga ut
den sån håll utkik ! Nu ska jag iaf sitta lite vid datan sen ska jag ut ! Vad ska ni göra ?
Hörs sen  , puss ! <3
 
 

❤ Blogg rekord !

God morgon !
Har sovit till typ nyss svin skönt ! Idag är det varmt ute så får se va ja hittar på ? Ville egentligen shoppa men ingen kompis kan nu under sommaren ? Lite tråkigt huh? Men slog blogg rekord igår ! Kul kul . Hoppas ni alla stannar + har följt alla som följer mig nu . Nu ska jag kolla lite på teve och komma på ngt att göra idag , hörs sen när jag vet mer puss !

Ska jag bli BROWNIE efter sommaren ? RÖSTA! <3

Behöver er hjälp, så snälla rösta på det ni tkr passar mig ! Stänger bloggen för idag så hoppas ni ALLA stannar så hörs vi imon. Ha en fortsatt braig måndag , kram !
 
 

Önskeinlägget

Tjo, back on track again ! Tänkte skriva önskeinlägget som ni har vart så duktiga med att rösta fram ! Och vann de gjorde sanningen om Melissa. Jag tänkte berätta några sanningar om mig själv då ?

Jag hatar folk som snackar bakom ryggen och är falska, så fegt , but thats a girl thing , right ?
Jag ÄLSKAR djur har gjort det ända sedan jag va liten.
Jag har världens sämsta humor !
Jag hatar skolan !
Gillar inte att prata framför folk i stor grupp .
Älskar mode och musik !
Är alltid mig själv och står upp för mig själv om det händer ngt.
ÄLSKAR SOMMAREN OCH VÅRAN !
Föredrar chips före godis.
Älskar livet och har världens bästa familj + självförtroende.
Ska bli polis när jag blir stor elr jobba med hästar.
Jag gillar inte folk som glor ( då jag blir trött på de eftersom folk gör de varje dag),
ÄLSKAR ATT BADA !

Så nu vet ni lite mer om mig, vart lite svårt att komma på vad man ska skriva ? Finns så 7kt mkt att skriva om ? Men är det ngt speciellt ni vill veta ba att fråga ? Kmr ha önskeinlägget snart igen, så håll utkik ! Nu ska jag sitta lite vid teven , då jag nyss ätit .
Har följt alla som följer mig , elr som sagt att de följer mig. (så tror på er) dåligt att man inte kan se vilka som följer än ? Aja , hörs snart!


❤ Scrolla ner och rösta !

Tjo ! Just nu kollar jag på Simpsons så kmr skriva önske inlägget kl 21.00 ! Just nu ligger flera lika så scrolla ner och rösta på din favorit ! Måste ha ngt vinnande , just nu ligger flera lika så hoppas flera röstar tills senare ! Hörs sen ! ;)

Aja baja !

Jag ska bada nu å lite sådär , så kmr följa alla som kommenterat att de följer mig (tror på er) så hoppas att ni inte ljuger, aja baja! Men vi hörs sen och fortsätt att rösta på önskeinlägget, skriver de om 1-2 timmar hörs snart, puss!
 

Rösta.

Rösta fram ditt önskeinlägg ! Skriver inlägget med flest röster om 2-3 timmar ! SÅ RÖSTA , Hörs sen puss !
 

❤ God morgon !

God morgon ! 
Skulle egentligen åka in till stan idag med en kompis men min mamma är sjuk så vill va hemma istället . Skulle logga in på min data igår med internetet funkade inte , men idag gör det se så idag blir de en mys dag med data och film , tråkigt väder idag oxå ... Men en glad nyhet är att en tjej håller på just nu med min nya blogg header inspirerad av Nellie Berntssons header . Hoppas den blir klar idag ! Haha vaknade för typ en timme sedan hihi älskar att sova <3 och en till Diss idag är den nya blogg.se som gör om alla orden när de Tkr att ordet är fel och så blir de blå markerat på mobilen och så tas de bort och det = DÅLIGT ! + att inte mobil Appen är fixad än efter 1 vecka ? Skit dåligt av blogg.se att inte fixa Appen innan ? Så ni får nöja er med gamla bilder medans jag ska kontakta blogg.se IGEN ! Men vi hörs sen puss puss ! Tänkte låta er få välja ett dröm inlägg ! Så stanna kvar ! 
 

❤ Sorry !

Sorry för dålig uppdatering , men mitt internet har segat och jag har Inte haft ngt att skriva om . Men blir så sur för de har fortfarande inte fixat Appen och då kan jah inte lägga ut nya bilder . Men hoppas de fixar sig , men imon ska jag in och kolla på en klänning . Skriver mer imon och stänger bloggen för idag så hörs imon . Blir så himla sur på blogg.se för att de inte fixat de än ? Men min header ska iaf en person fixa så får en ny inom några dagar . Så kmr prova lite olika bakgrunder och den som passar bäst väljer jag . Men vi hörs imon Puss !

❤ Untitled video

Bjuder på en video när jag pratar lite snabbt ;) hörs sen , puss !

❤ Min bebis Grand på bild !

Tjo, nu blir de match tagga tagga ! Och chips med dipp ! <3 skriver mer sen hörs då PUSS ! <3
 

❤ Stanna kvar !

Kollar just nu på teve . Och ikväll blir det fotboll med chips och dipp mums ! Imon åker vi hem och jag hoppas såklart att det är fint väder så jag hinner bada innan jag åker hem . (kmr en bild bomb när Appen är fixad och massa inlägg med bilder) så stanna kvar. hörs sen och glöm inte att kommentera för att få en video runt omkring mitt land . Hörs sen puss !
 
 

❤ Video från landet !

Tjo ! Här kmr videon som jag lovat , pratar lite om vad vi gjort å så . Men kommenterar 5 st att de vill se mitt land så visar jag hur de ser ut å så . Hörs sen och Glöm ej att kommentera !

❤ Rubrik...

Hej allihopa ! Har ätit tårta och har haft hur mysigt som helst. Det har regnat här men de börjar bli mycket bättre väder . Hoppas att de kmr sol så ja kan bada ! Nu blir de mys sen ska jag lägga ut ett video inlägg , hörs sen !

❤ God morgon !

God morgon !
Just nu uppe på landet och har knappt kunnat sova under hela natten för att jag tog på mig ett par skor igår och så tryckte de nog hårt mot min tå elr ngt så har jätte ont där nu . Och det har bultat hela natten av värk . Fick sova 4 timmar iaf , och kan knappt gå idag så blir att köpa Alvedon brus och dricka och hoppas att de lägger sig ? Idag ska vara en rolig dag med jordgubbar och tårta! Skulle blivit på bättre humör med ngn kommentar där det står : krya ! Elr ngt , hörs snart iaf ska hitta på ngt å göra tills jag kan kolla på teve Puss å hej !

❤ Asså puss puss !

Tjo , sorry för dålig uppdatering men har iaf haft jätte mysigt med teve , fotboll och mat ! Imon blir de tårta och jordgubbar , mums ! Tack för alla kommentarer ! Kmr följa er alla imon . Nu ska jag iaf sova med ännu en vinst för Tyskland , grymma är de hoppas de vinner allt ! Glöm Inte att följ mig via bloglovin och kommentera så följer jag dej tbx . Hörs imon , Puss puss ! <3

Hur firar ni midsommar ?

Midsommar idag , kul huh ? Hur ska ni fira midsommar? Jag kmr åka upp till landet , äta lite tårta, göra en krans. Ta en massa bilder och mysa med chips och dipp till kvällen då de är fotboll tyskland-grekland tror jag att de va ? (spännande) hejar på tyskland ! Kmr bli en soft midsommar helt enkelt , e inte mkt för att göra en midsommar stång, ta kort och dansa runt den ? Nä , i has grow up now. Så blir på detta sättet istället ! Just nu är jag iaf hemma hos mormor och morfar och vi har inte åkt till landet än. Men så fort mormor kmr hem ifrån jobbet åker vi ;) Uppdaterar på vägen ! Hade internet förra gången jag va där så hoppas jag har de denna gången oxå ? Isåfall väntas massa inlägg ! Tråkigt att inte appen funkar för då hade ni fått massa bilder . BLIR SÅ SUR PÅ BLOGG.SE ? DEN HÄR NYA SKITEN SUGER? DE KAN VÄLL FIXA APPEN OCH FLYTTA ALLA BLOGGAR SEN ? INTE BARA NÅGRA ! Åh ! Drf blir min blogg så tråkig utan bilder :/ Men det kmr bli en bild bomb och massa uppdatering med en massa bilder när de har fixat de , så de e bra :) Men hörs sen puss puss ! och glöm ej att rösta på vilken färg min bakgrund till bloggen ska va , just nu är den rosa ? Tror att de hade passat med grå elr svart mest. Vad tkr ni ? Scrolla ner och rösta!
 

Rösta !

Rösta på vilken bakgrund min blogg ska ha !
 
 

Mina favvo låtar!

Här kommer mina favvo låtar just nu , kommentera gärna vad ni tkr om min Musík Stil !
 
 

Svar på frågestund del 2 !

Tjo tjo blöggen !
Tänkte svara på resten av frågorna så nu blir de ett lååångt inlägg ;)
 
Vad ska du göra under sommarlovet ? Jag ska åka till Danmark, Skåne, Bada, Va med kompis, va på stallet, äta glass , sola och åka till Liseberg och Gröna Lund (stockholm).  
Vad har du gjort hitills ? Jag har badat , vart med kompisar , solat . Men har mkt att se fram emot !
Gillar du att bada ? Jaaa ! Jag ääälskar att bada !  
Hur många år är du ? Jag är 14 år , men blir 15 nästa februari den 25:e Februari. 
Hela ditt namn ? Melissa Madeleine Dagestam
Kommer du ha någon bloggträff? Ja det kmr jag, fast de händer när min blogg blir lite större.
Vad heter din bästa vän? Jag har min häst Grand som är min bästa vän ! <3
Vad ska du ändra på din blogg? Inget kommer ändras bara att jag kommer få en ny header snart + lite små fix , och massa bilder och så i inläggen när appen är fixad. 
Ska du få ny header? Ja de ska jag.
Är du nöjd med din blogg? Ja jätte nöjd ! Bara att den är lite för rosa (gillar typ inte rosa) så satsar mer på ngn grå elr blå blogg nästa gång ? Elr vit kanske ?
Hur många läsare har du per dag ? Ungefär 60 , fast ibland kan de va högre !
Hur många kommenterarer får du per dag ? Det är olika , men mina läsare sviker mig aldrig med mindre än 5 kommentarer / dag ! Så tack för de och fortsätt såå ! Ett tag fick jag minst 2 kommentarer på varje inlägg så skulle vart kul om det hade kunnat bli så igen huh ? ;)
Vilka bloggar följer du ? Jag följer Kissies och Nellie Berntssons blogg !
Varför börja du rida ? Jag har alltid gillat djur och älskat hästar , så ville prova på som liten och föll för de med en gång !
Varför börja du blogga? Jag hade några oseriösa bloggar när jag var mindre men ville skaffa en bättre , snyggare och vuxnare blogg.
Hur många år har du ridit ? i 4 och ett halvt år.
Vilken är din riktiga hårfärg, om du har färgar det asså? Jag har färgat det till blondt , elr jao de blev iaf ljusare. Innan hade jag någon mer ask/brun/svart hårfärg. Typ som Kissies utväxt xD
Har du en egen häst? Nä tyvärr !
Tävlar du inom någon hästgren? Nja , i ridskolan tävlar jag i gympkhana , men jag vill tävla i hoppning då det är de jag satsar på och älskar !
This or that:
katt/hund
rida i paddock/manege Paddock när det är varmt och manege när det är kallt.
cponny/dponny
data/teve
godis/glass
chips/godis
bakverk/kakor
Ponny/häst
Singel/förhållande  
Vänner/hästar
Katt/hund 
Gör du länkbyten ? Nä , men bloglovin byten , så följ mig och kommentera så följer jag dig !
Favoritdjur? Häst & hund.
Favoritårstid? Sommar & vår.
Var bor du i Sverige? Jag bor i Tynnered i Gbg !<3
Har du syskon? Isåfall hur många? Jag har två systrar.
Favoritblogg? Åh den var svår , inom Blogg världen Kissies och inom Hästvärlden Nellie Berntsson.
Har du något husdjur? Ja en katt, han heter Lucas och är 9 år. Älskar honom !<3
Vad heter hästen på bilden till frågestunden ? Han heter Grand , och är världens bästa häst så drf fick han oxå vara med på bilden :)
Vilken skola går du i ? Jag går på Kunskapsskolan.
Har du bra betyg? Ja det tkr jag för att vara ny på skolan. Men ska ta igen och göra mkt bättre ifrån mig detta år då jag får betyg nu när jag börjar 8:an. Innan hade jag bara omdömen.
Rekommenderar du din skola? Nja , den är bra åh så, mkt trevligt folk och lärare osv osv.. Men ibland kan det vara lite krångligt då man inte får reda på information i tid.
Vilka klasser finns det? Från 6an-9:an.
Gillar du någon? De du ;)
Skriv tre vänner. Angelica, Shaheena , Emmy. Finns massa fler men kmr inte på alla.
Har din syrra en egen häst? Ja det har hon, han heter XL och är en jätte fin och snäll dressyr ponny !
Går du i någon annan sport? Nej , men när jag tröttnar på ridningen (vilket nog aldrig händer) men om de gör det blir de fotboll, elr om jag vill ha ngt utöver ridningen så blir de fotboll.
Skulle du kunna bli vän med en bloggläsare(mig)? Ja det är klart, blir vän med alla som är snälla osv osv .. Men måste självklart träffa personen först xD Men svaret blir Ja.
Vilken ridskola går du på? Långeberga.
Älska bloggen :) <33 Tack så mkt hoppas du stannar!
Vem är din idol i musiken ? Helt klart Nicki Minaj och Rihanna, så himla coola va ?
Favoritlåt? Jag vill ut och den nya låten med Rihanna och Coldplay.
 
Det va alla frågor, de flesta var samma med svarade på alla :) Tack för alla frågor de va jätte många hela 23 st :O Jätte kul ! Hoppas ni kommenterar lika mkt som ni gjorde nu även när de inte är frågestund. Nästa frågestund kmr jag svara på alla frågor i ett video inlägg. Nu ska jag iaf göra er ett inlägg med alla mina favvo låtar ! Hörs sen puss puss ! <3
 
 
 
 

Svar på frågestund del 1 !

Tja tja blöggen !
Hade spelat in lite videoklipp som jag tänkte lägga ut men jag sitter heeelt konstigt och allt blev skit !
Så för er skull svarar jag på frågorna såhär den här gången , men ni var grymma på att kommentera !
 
Har du någon pojkvän? Nej inte just nu.
Tycker du att du är känd? Nooo de tkr jag inte , men jag hoppas att jag blir känd !
Hur är Grand att rida , och varför gillar du han så mycket ? Jag älskar Grand för att han alltid är snäll, lyssnar, snabb, följsam i galoppen så man inte skumpar (hatar när man skumpar) HAN ÄR BARA BÄST ! <3
Favorit mat? Favorit hår färg?Browniie !
Är det sant att du ska färga ditt hår brunt? Nja , får se efter sommarlovet om jag vill bli brownie.
Favorit färg på häst? Brun, svart och sist vit.
Favorit ras på häst ? Har ingen favorit, tkr alla hästar är lika fina.
Hur ska din dröm häst vara ? Snabb , följsam i galoppen(så jag inte skumpar) , bra hoppteknik, snäll i all hantering och kan lite dressyr. Utseende ska vara som Grand fast lite mörkare .
Högsta dröm ? Att få en egen häst, och kunna tävla i hoppning och komma långt !
Favorit serie? Våra värsta år , helt klart min humor.
Favorit film? Avatar !
Favorit färg? Favoritfärgerna är blå,grå  svart och vitt !  
Högsta dröm ? Att få en egen häst. 
Högsta du hoppat? 40-50 cm i ridskolan. 
Mål att nå upp till i ridningen? Vill få en egen häst, kunna tävla , komma långt och ja hoppa älskar de och galopp ! Hoppa en meter.
Hur högt vill du hoppa ? Jag vill satsa på att kunna hoppa 1 M.
Favorit plagg? Mina svarta victoria Beckham Jeans med kronorna på rumpan.
Vad vill du köpa just nu ? De svarta linnet med virkning upptill som Nellie Berntsson har, ett par svarta jeans med dragkedjor, och ett korall linne !
Favorit låt ? Den nya låten med Rihanna och Coldplay.
Favorit artist? Nicki Minaj och Rihanna , dem är as coooola !
 
Skriver mer sen och lovar att svara på resten av frågorna på landet om jag har internet, annars gör jag det med en gång när jag kmr hem . Nu har jag iaf packat och ska åka upp till landet och fira midsommar ! Vi hörs puss !
<3
 
 

❤ Kommentera frågor !

Kom typ hem nyss så tyvärr hinner jag ej svara på frågestunden idag . Men lovar att göra det imon innan jag åker upp till landet för att fira midsommar ! Så än är det inte försent att fråga ;) scrolla ner och kommentera inlägget som heter : <3 frågestund <3 med en massa frågor! Hörs imon och glöm ej att kommentera. Hörs imon !

❤ Hörs sen !

Haha Pratar på stranden ;) nu är ja på stallet , och svarar på alla frågorna i ett video inlägg så scrolla ner och kommentera en massa frågor i inlägget som heter <3 frågestund <3 hörs sen , puss! 
 
 

I love my life ! <3

Älskar verkligen livet , seriöst. Visst jag är inte känd , nah ? Jag har ingen egen häst, nah ? Men jag kan höra, läsa , känna och se allt ? Jag fick ett sött utseende, visst jag är inte världens snyggaste chey men jah ser iaf okej/fin ut? (haha jag har bra självförtroende) Jag har världens bästa familj, seriöst. Dem stöttar mig alltid och gör mig always happy ?  Mina vänner ska vi inte tala om ? De ställer alltid upp för mig och jag älskar dem ! Men sen finns de folk som snackar skit bakom min rygg och yada yada .. ? But thats a girl thing ? Så går inte att komma ifrån, right ? Men på något sätt älskar jag livet ändå, för att jag får vara mig ! Idag på schemat står det :
- Bada !! <3
- Åka hem vid 15.00 och göra iordning sig för stallet
- Åka till stallet 15:30, va i stallet . Tror vi har gympkhana wiho ....
- 17:00 åka hem och svara på frågesstunden åt er !
- Sedan kanske jag går på en sak senare!
Frågestunden är inte över förräns klockan slår 18:00 ? Så kommentera nu en massa frågor i inlägget som heter:
<3 frågestund <3 Nu ska jag äta frukost sedan bär de av till stranden , mys ! Skriver mer sen , puss och hej ! <3
 
 

Information !

INFORMATION!
Tack för alla kommentarer på frågestunden so far ! Kommer
svara på alla frågor i ett video inlägg imorgon ! Så än är det inte försent
att kommentera ! Kommentera en massa frågor under inlägget
under detta ! Stänger bloggen för idag, hörs imon med mina favvo
låtar och svaren i ett videoinlägg, puss !
 

♥ Frågestund ♥

♥Äntligen är det dags för frågestund! Kommentera under detta inlägg med massa frågor! Svarar på alla i ett video inlägg senare . Vill du va anonym ? Skicka till min email [email protected]
Lycka till så hörs vi sen och glöm inte att kommentera massa frågor !
 
 

❤ Hörs sen !


❤ Melissa !

God morgon !
Imorse kom mamma hem med McDonalds mums ! <3 haha tjockis ! Idag är det varmt ute så blir nog bad , Yey ! Kmr bjuda på jätte roliga inlägg bl.a. ett inlägg med mina favorit låtar och frågestund ! Kommer bli jätte kul så håll utkik och stanna kvar . Nu blir det att vakna till liv , kolla på teve och göra iordning sig , hörs sen ! <3

❤ Vet mer nu :P

Sry för dålig update men har lärt mig hur man lägger in bilder nu vilket gör roligare bloggning tills Appen är fixad ;) som sagt fixar jag en frågestund imon, kul ! Vart önskat för många som önskat frågestund så nu har jag en till för er skull :) frågestunden börjar vid 16.00 så då kan ni börjà fråga frågor , sedan svarar jag på frågorna vid 18/19-tiden . Stänger bloggen för idag nu match , sverige-frankrike. Spelar ingen roll om vi vinner vi är ute ur EM och de = dåligt ! Hörs imon !Vet hur man lägger upp bilder men just nu funkar de ej.

❤ <--- Detta är ett hjärta !

Pratar bara ;) frågestunden kommer imon , puss !

❤ Glöm ej att rösta !


❤ God morgon

God morgon !
Tänkte skaffa en frågestund senare ? Vad Tkr ni , vill ni det ? Isåfall kommentera så fixar ja det senare ;) vakna nyss och nu ligger man i sin varma Goa säng och ska vakna för 8 min börjar mitt favorit program. Hörs sen och glöm ej att kommentera.

❤ Godnatt

Skulle ju bli 18 grader idag ? Vilket de blev + regn ? Wiho . Imon ska de bli 15 och sol :) hoppas på 20 grader , så ja kan bada ? Som sagt kmr bloggen bli bättre så fort allt är fixat ;) hörs imon stänger bloggen för idag , nu lägg dags , puss!

❤ Bl.a. Bl.a. Bl.a. ❤

Tjo ! Är på stallet i de regniga vädret . Här kmr videon jag lova er och självklart bloggar ja mer när ja kmr hem ! Snart ska vi åka någon annanstans får se vart vi hamnar då ? Puss,

❤ Puss!

Jätte fint väder idag huh ? Jätte mysigt , me like ! Ska göra iordning mig och sen ska man hämta syrran och va i stallet å så , får se vad vi hittar på sen ? Bjuder på en video sen när jag är mer iordning gjord !
Följ mig gärna på insta @ createdbymelissa , puss !

❤ Sry...

Sorry för dålig uppdatering men har haha glömt att blogga . Hade ändå inget speciellt att skriva om . Stänger bloggen för idag så hörs vi imon när jag har fler saker att skriva om . Ska tydligen bli 18+ grader imon , me like! Hörs imon puss !

❤ Just talk...


❤ Söndag

God morgon !
Ngn som vet om de har fixat Appen än ? Isf va heter den , kommentera :) Tkr det inte är lika roligt att blogga utan bilder ?
Vad Tkr ni? Men det ändrar vi på med en gång Appen är fixad
Ni kmr få massa bilder , roliga inlägg och videos , ni kmr älska det .
Va social på facebook till halv ett så ja sov ända tills nu .
Sommarlov ju ? ;) nu ska jah messa lite och vakna till liv så skriver
Ja ngt tråkigt inlägg och sen får ni video, hörs sen !

Rubrik...

Sorry för dålig update men blev inget bad pga av vädret dvs regn och sen gick inte bussen den tiden heller -.- wiho ! Men vi drog till min kusins mammas ställe och åt pizza , mums ! Inga plans imon men kmr nog på ngt ;) hörs sen !

❤ Video.

Hörs sen !

❤ På bussen !

En liten video ba, ser helt fail ut men jao ;) hörs sen efter bion , just nu på bussen !

❤ God morgon

God morgon ! :)
Idag blir det bio med syrran och min kusseh .
Tagga tagga ! Vi ska se på LOL så ses vi där ?
Ska absolut inte äta ngt snack för Åt chips igår
Och vill va lite nyttig så skiter i de .
Jao . Sverige är ute ur EM !
Och jag tänkte prata ut om det sen .
Shit är de oxå att Appen inte är fixad ?
VARFÖR FIXAR DE INTE APPEN FÖRST OCH SEN
FLYTTAR ALLA BLOGGAR ! Blir arg seriöst ?
Har jätte många bilder till er som kmr när Appen är fixad,
Då är allt som vanligt ? Bra huh ? Skriver mer sen nu äta
Frukost och göra iordning sig , tar med min iPhone som står
För update ! Hörs sen .

❤ Sverige !

Nu blir det att kolla på Sverige matchen hörs sen ;)

❤ Videoblogg elr text utan bilder ? Va Tkr du kommentera !

Berättar om vad vi gjort idag , mina åsikter och planer ;) Hoppas ni kollar för att den är riktigt rolig Uhum ... Skriver mer sen ! TAGGA TAGGA MATCHEN ! (ser helt fail ut haha, men bjuder på de) hörs sen. Glöm ej att kommentera om du vill ha Videoblogg elr text ;)

❤ HEJA SVERIGE outfit !

Video , berättar vad jag ska göra . Oseriös haha ;) men allt för bloggen ! HEJA SVERIGE IKVÄLL , och till deras hyllning en Sverige outfit med Sverige tröja, skinn jacka och ljusa jeans = snyggt ! Hörs sen !

❤ On My Way...

Skriver mer när ja kmr hem ! Nu åka och lämna syrran på stallet sedan hämta morfar ! :) hörs sen !

Video !

Bjuder på sådanna här videos istället för text med no pictures ! Så hoppas att det ska bli roligare ? Kmr göra dessa tills de har fixat blogg Appen så blir allt som vanligt igen ;) hörs sen !

❤ Vet mer nu ...

Fick veta att alla konton ska flyttas till publishdev ? Dåligt att man ej fick någon förvarning . Men mobil Appen ska fungera om ngn dag igen , så de = bra ? Gillar gamla blogg.se mer men hoppas ja blir van vid denna ? Blir som sagt tråkig bloggning utan bilder i ngn dag men ska försöka blogga från datorn med bilder . Hörs sen ;)

Skit !

Har tydligen fått ngn j@vla skit som heter publishdev utan att jag ens bett om det ? Kmr bara in på datan och ej på mobilen, e så sur så blir ingen mobil bloggning idag. Men kanske bloggar jag senare från datan. Har ni också fått publishdev och ej kmr in på blogg.se appen ? Snälla kommentera så att jag vet att jag inte är den enda. Men vi hörs sen !

Stänger bloggen för idag , hörs imon . Nu natti natti . Men imon kmr en rolig video när vi rider , så håll utkik! ;)


❤ Rubrik.

Har som sagt börjat använda ett serum till mina fransar som ska få de längre ? Får se om de hjälper , lägger ut före och efter bilder om 4 veckor då de ska hända Mkt ? Få se hur "mkt" som händer ? ;) Nu teve ! Och skita i skiten ! <3 LOVE LIFE , SOMMARLOOOV ! <3


❤ Woopa !

Duschat och är fräsch ! :) nu blir det att kolla på sommarlov och slappa, hörs sen ! Ska be morfar skicka videorna . Har inga speciella planer denna veckan , men när de blir varmt kör vi på! Woopa !! Ses sen ;)


❤ Okej.

Nyss kommit hem vart kul förutom att ja ba kom fram i galopp 1 för att en person va seg idag ? Men annars va de okej . Hoppas de blir bättre sista gången nästa vecka ? Och vi har en ny plan för nästa år , som jao e lite privat men haha kmr seriöst säga de :) aja nog om det , fick lite videos (inga foton , vi va inomhus och det = bad photos) men lägger ut videosarna som ja ska klippa ihop och Gö ngt roligt av imon , låter bra huh ? ;) hörs sen ! <3


Nu ska ja göra iordning mig sen åker vi till ridningen hörs sen ! ;)


❤ Video , nytt i garderoben !

Här kmr videon som ja lovade , visar alla saker ja köpt ;) kunde ej visa mina linnen och tröjan från herravdelningen men de va för att den låg i mitt skåp ! :D nu ska ja va Inne lite på mobilen sen ska hela familjen följa med till ridningen så mamma får ta med min mobil och fota lite :) (jag ser lite stor ut på videon för att kameran zoomar in automatiskt) hörs sen !

❤ Planer :

Nu blir det att gå ut och gå vid havet . Sedan hem , göra en video till er . Och göra iordning mig , åka till stallet . Morfar fotar och spelar in videos , sedan ut och kolla på skrivare och lite så;)
Imon fotbolls match och om de e fint väder bad , annars kolla på LOL filmen på bio med Nicole :) skriver mer sen ciah ! <3 massa kul update idag , har bestämt mig för att börja med några video inlägg under dagen ;) kul huh ?


❤ Videoinlägg (fin stillbild)


❤ God morgon , Torsdag.

God morgon !
Nu blir det att vakna och kolla på teve ;)
Sedan göra iordning sig vid 13 för att spela in ett videoklipp och visa alla mina saker ja köpte igår . Sedan blir det ridning och en till kul video när vi rider , kul huh , så stanna kvar ! ;) jag tänkte på om jag typ ska börja göra några videoinlägg typ när ja ska ut och säga vad ja ska Gö och så? Skulle de bli kul? Isåfall kommentera så börjar jag idag elr imorgon ! Skriver mer sen och glöm ej att kommentera typ: ja du kan börja
Med det :) elr ngt sådant hörs snart! <3


❤ SOMMARLOV NU !!

Matchen är slut , var grym ! Tyskland vann med 2-1 . Riktigt duktiga är holländarna iaf ? ;) slänger in en video på va ja köpt imon , sen blir de ridning xD och morfar är på plats och står för plåtning och video inspelning . Därför bjuder ja på en video imon , kul ? Och hoppas att ja får lite bilder till min nya header ? :) stänger bloggen för idag. Hörs imon ! Sommar lov nu !!!!! <3


❤ match !

Spelar in ett video klipp imon när ja visar alla kläder ;) nu match Holland - Tyskland , puss ! <3


❤ Svar på tal:

Fråga : kan du inte göra ett video inlägg när du visar de du köpt ?
Svar : Ja det fixar ja när ja kmr hem , bra förslag ! ;)
Hörs när ja kmr hem , puss ! <3


❤ På väg hem !

Shoppat på Ullared och fikat, mys ! Nu bär det av hemåt sedan visar ja alla saker ja köpt , Blev lite saker på herr avdelningen xD stanna kvar så hörs vi om 1 timme !


❤ På väg till Ullared , ses vi där ?

Bytt kläder och nu bär det av mot Ullared i detta fina vädret ! :) hörs sen , iPhone står för update !


❤ Skolavslutning

Nu bär det av till Max och ska få en lyx shake ! :) jätte kul va det idag , folk sjöng och jag bara satt ner i en stol haha men ja klagar inte ? ;) vad Tkr ni om min skolavslutnings outfit ? Ja Tkr den blev jätte fin !! Kommentera gärna va du tyckte ! :) när ja kmr hem ska ja byta om och sen åker vi till Ullared. Hörs sen ! Haha kasta typ iväg mina omdömen men fick massa komplimanger :) skryt jao , haha humor hörs sen ' .


❤ 1000 gånger starkare !

Laddar om inför imon och känner mig sjukt stark ! :) stark * kmr bli AWESOME att ha skolavslutning i 2 timmar och sedan va ledig i 11 veckor , me like ?
Sola , bada , bli brun <3 , träffa kompisar , åka till danmark , Skåne , legoland, stockholm och gröna lund !
Kmr bli feta sommaren ju ? :) stänger bloggen för idag, hörs imon med min skolavslutnings outfit ;) nu kolla på fotbolls match Polen - Ryssland !


❤ Love life nu när hon är borta från mitt liv :)

Nu blir det top modell ! :D mår mkt bättre nu tack vare min katt som tröstat mig ! E oxå jävligt trött på folk som klandrar ner på mig ? Det är fan hon själv som blir sur på allt så låt mig va ? Mupp . Hatar oxå att de inte vågar säga ngt face to face ! -.- förlåt är så sur på en person men ska skita i de och de ska ej komma ut över er , hon är raderad ur mitt liv kmr bli så skönt utan en jobbig jävel som blir sur för allt ! Nä livet e helt jävla skönt just nu :) bloggar mer sen puss ! <3


❤ lite Deep right now

Hemma , vart hemma hos mormor och morfar och ätit korv . Vart kul och så . Lite Deep för en sak men säger inte för vill inte göra ngt negativt för er läsare ! Lägger sig nog och går över , bättre om vi hörs sen ? :)


❤ Solar

Sitter här och solar , ätit glass och köpt en ny servett hållare ;) bjuder på lite coola bilder från dagen ! Hörs sen ;)


❤ Tisdags outfit:

Tisdags looken består av :
Utsläppt hår
No make up ! Big NO !
Kunskaps byxor
Ngt vitt långt linne ?
Baggy style helt enkelt !
Skriver mer sen ;)


❤ Åker iväg

Blir att göra iordning sig och åka iväg med mamma och åka ut och typ gå ngn stans :) skriver mer sen , tar med mig mobilen !


❤ God morgon

God morgon !
Är tydligen bara min skola som är ledig idag ? Men det är gött för mig :D idag har ja inga planer men vakna nyss , gött ! Va svin trött igår efter matchen så nu är man utvilad ;) får se vad jag ska göra idag men hittar nog på ngt. Skriver mer sen !


❤ Sur !

Så sur för att dem jäklarna från Ukraina sega hela tiden ? Och vad vi än gjorde fick vi varning ? Men inte de, drama queens !! Så jäkla sur är ja nu va ? Men skit samma , satsa bättre nästa match ! Nu ska ja va glad och så laddar vi om inför imon , stänger bloggen för idag , hörs imon ' :D


❤ Tagga !

TAGGA TAGGA bloggträff på Liseberg för att möta Henrik och shirin från ponny akuten 3 , kul ! :) 9 dagar kvar ! Men nu ska man tagga för EM lycka till Sverige ! VI SKA VINNA ! <3 hörs sen ! ;)


❤ EM Sverige !

Hemma efter en hel dag i stallet :) imon är man ledig soft ! Nu ska syrran färga håret och sen blir de Em Sverige ! Heja Sverige ! Skriver mer sen puss !
TAGGA TAGGA MED MIN OUTFIT , hiss elr Diss? :)


❤ God morgon

God morgon !
Idag kände jag mig sådär för en sak så kunde ej gå till skolan . Vi skulle ändå bara umgås och springa och sånt -.- och även så är vädret skit och jag är inte hemma förrän typ halv 6 ? :O
Men även om ja e hemma idag får ja ledigt imon för ja har inget kvar i skolan att göra :D så yes ledigt imon och skolavslutning på onsdag ! Kmr bli grymt ? Hoppas de blir bad väder så man kan bada ! Haha nu drömmer ja bort men längtar ! Nu teve och frukost hörs sen ! Alla mina bästa läsare ! Love till er :) <3


❤ Läggdags

Matchen är snart slut , riktigt spännande match :) heja Kroatien som vann ! Nu ska jag göra iordning mig för läggdags , hörs imon ! Och jag hoppas att alla NYA som hittat min blogg stannar , kram till er ! :) ses imon!


❤ Svar på tal :

Fråga : följer du Nellie berntssons blogg?
Svar : Ja det gör jag , varje dag har typ blivit besatt och diggar ju henne och hästar starkt , vilket har gjort henne till en förebild :) så ja läser hennes blogg , nästan stalkar xD nä men jao;)
Fråga gärna frågor i kommentaren svarar alltid på mina läsares frågor !
Ses sen :)


❤ EM

Kollar just nu på EM Irland - Kroatien . Hejar själv på Kroatien , och ni ? :)
Kommentera , hörs sen efter matchen !


❤ Tack

Tack för alla kommentarer om min blogg :) det värmer ! Ngn kommenterade att det skulle vart kul att se när ja rider och scrollar du ner så finns det 3 videos när ja rider ;) kommentera gärna om de är ngt ni vill att ja ska göra elr börja med t.ex uppdrag att äta en citron osv ? :) kommentera vad ni vill ha ! Skriver mer snart , hörs då !


♥ Topp 5 av mina favvo låtar!

♥Låtar som ja lyssmar 24/7 på nu och kmr göra i sommar !
me like , vad tkr du ? Kommentera ! :)










❤ Video !


Gjort en film som jag gjort till er :) lägger ut den när jag gjort om den liten puss !


❤ GÖTEBOOORG !

Hemma i Goa Göteborg ! <3


❤ ....

Blir att äta på donken istället , gatuköket stängt ;) ses snart !


❤ Home ©

On My way Home , hörs sen ! Nu åka bil och äta hamburgare :)


❤ Rubrik.

Yey mer regn :/ haha iaf nu blir det att kolla på teve sen åker vi hem och ska äta :) skriver mer på hem vägen ha de bra ! <3


❤ Söndag

God morgon !
Vaknar alltid tidigt nu för tiden .
Sitter och kollar lite fina hästar på mobilen , hitta en perfekt häst för mig .
C-ponny , snabb , bra hopp teknik och fin galopp :) perfekt och maffig och en cool valack ! Me like ! Får se om man kan försöka få en häst nästa år ? Dröm hästen finns därute och just nu är de Grand ! <3 . Idag gäller det att fixa till det sista sedan åker vi hem vid 15 elr 16 beror på väder , och åker in och tar en hamburgare , mums ! :D skriver mer sen ;)


❤Melissa Dagestam ©

Danmark vann mot Holland , grattis ! Verkar som att Tyskland vinner mot portugal ! Vart väldigt tråkig match men får hålla med om att denna match är mkt bättre :) nu blir det att sova . Sjukt trött . Imon blir det att åka hem vid 15 , men blir att spela badminton och lite så , kul ! :) skriver mer imon kul att det fanns ngt internet här uppe ? Bilden är på Rihanna som ja målat , Melissa Dagestam © Ses imon ! :D


❤ www.createdbymelissa.blogg.se

Tagga tyskland - Portugal !
Nu blir de mer mys haha efter den ganska tråkiga matchen ! ;)
Ses sen !!! Kmr spela in ett litet videoklipp imon när jag pratar lite om ni vill det ? Kommentera isf ! Kmr iaf bjuda på en till video när jag målar :) ses sen !


❤ Tagga Tagga EM

Tjo !
Nu blir det tagga EM med chips och dipp :) bjuder på en bild jag målat av Beyonce , vad Tkr ni ? Kommentera gärna ! Hörs sen <3


❤ Video när jag målar :

Tjo ! Bjuder på en video när jag målar :) hoppas ni lär er ngt och kommenterar vilken bild som blev bäst . Kommentera gärna om ni vill ha fler sådanna här videos och vad jag ska måla :) hela videon kom tyvärr inte med för att den va för lång. Ses sen ! <3

❤ Pizza Time !

Pizza time ! :) har internet så bloggar på . Just nu regnar det ute vilket är tråkigt men blir nog roligare med lite fotboll ikväll ;) ses sen ! <3 just nu i ulricehamn! :D


❤ Svar :

Fråga : Vem gjorde din design ? Och var gör du dem ?
Svar . Min kompis gjorde den , och i programmet photoshop tror jag .
Själv använder jag picasa och pizap ;)


❤ På vägen till landet

På väg till landet :) skriver mer sen om jag har internet!
Här är en fan bild ifrån floppan :) länkar dig sen ! Tack för bilden ! Gör en idolbild och skicka till min Email [email protected] och du får länk så skicka din bloggs namn :) skriver mer sen om ja har internet !


❤ Lördag:

God morgon !
Idag blir det att åka iväg till landet :) tar med mig bikini om de blir bad väder.
Nu blir det att äta frukost och sedan
Ett inlägg med fanbilder ! Så passa på att skicka en fanbild till min Email : [email protected]
Alla som skickar fanbild får länk så skicka ditt namn + blogg namn .
Ses snart , ha de bra :)


❤ Landet imon

Blev ju tyvärr ingen dans video men ska prova mina nya knep på torsdag. Ska be morfar filma oss och fota oss ! Behöver nya bilder på mig och Grand till min nya header :) imon åker jag som sagt till landet . Ska ta med mig min iPhone . Men blir de ej ngn uppdatering är det för att jag ej har internet ! Men Isåfall uppdaterar jag mkt på söndagen om vad vi gjort å så + bilder ! Nu blir de teve sen läggdags. Soft fredag helt enkelt på stallet . Nicole sover över och åker hem tidigt imon . Och ja stänger bloggen för idag så ses imon ! :)


❤ EM

Gjorde en EM dans och den blev haha as dålig :D så lägger ej ut ngn . Utan bjuder på videon där under när jag rider (skrittar) men kmr bjuda på fler videor när ja rider :) nyss ätit tacos så är propp mätt ? Idag blir de mys med teve och kolla på EM HEJA SVERIGE ! <3 ses sen ! ;)


Video


❤ Till alla mina fans:

Blir att köpa tacos för taco time :) bjuder på lite bilder från fölis på stallet . Ber syrran filma min dans , lägger ut den snart , kram ! <3


❤ till stallet..

Påväg till stallet med min kaluffs :D ses sen! Ha en bra dag ! Tgif ! <3


❤ Ändrade planer:

Blir inget bad på grund av vädret så vi åker till stallet istället :) tar med mig mobilen och bjuder på dansen när vi kmr hem , ses ! <3


❤ Videofyme

Skaffat videofyme som jag ska använda snart när jag ska lägga ut min EM DANS 2012 till er :) Är som sagt varmt väder men ingen sol :/ hoppas den dyker upp så ja kan bada ! <3 annars får jag väll ba be Nicole komma hit ? Får se hur vi gör . Skriver mer sen ! See u later on !


❤ Stranden !

Vart hos tand läkaren osv och därefter ingen skola . Men längtar tills Nicole kmr så vi kan åka till stranden och bada och så :) sedan får hon spela in min "EM dans 2012" för er ! Så därför ska jag skaffa ett videofyme konto , hoppas det är bättre där :) ses sen !! <3


❤ Svar

Sv : till floppan . Självklart ska du få din länkning när du skickat idolbild / idolfilm . Har bara inte fått den ? Dubbel kolla så att den är skickad till min e-mail
[email protected]
Vill du ha en länk ? Skicka en idolbild elr en idolfilm (ger fet länk) till mig ! (min epost står längre upp i detta inlägg)
Och kmr ha en frågestund snart igen , kul att ni gilla det :) skriver mer sen ha en bra dag kram ! <3
Min katt på bilden igen , han tackar till folk som tyckte han var söt . Han sa jag är inte söt utan snygg , haha älskar honom ! <3


Stänger bloggen för idag ! Ses imon :) glöm ej att kommentera för att få EM
Dansen ;) ses imon ! <3
Bild : på min söta katt Lucas ! Älskar honom ! <3
Oseriös bild på mig ;) (dissa inte)


❤ EM Dansen 2012

Bara för att jag är så snäll och gör allt för mina läsare lägger jag ut en video på min "EM dans" låter syrran filma imon innan vi drar till stranden ? Låter bra huh ;) längesedan ni fick se mig själv och inte ngn häst oxå ! Men de e kul de med :) ska absolut se till att göra fler video bloggar ? Men e lite trött på youtube just nu ;) ska kanske skaffa videofyme elr va de heter ? Nu kollar ja iaf på teve , en av mina favvosar ? Mamma ska oxå hämta ut paketet med min tröja i , love ! <3 skriver mer sen !
Glöm ej att kommentera !


♥ Melissa Dissar:

♥Tjo !
Vart lite förbannad och vill klaga på youtube för att om du spelar in
en video från din iPhone och ska ladda upp den tar de 2 timmar?!
Och nu gick tydligen allt bort och never, pronto ! Att jag kmr vänta 1
timme till ? Så tyvärr kmr ej videon på XL ut , men ska sluta att filma ifrån
min mobil och ifrån min kamera elr ngt ;) Ska be morfar filma och fota oss
nästa vecka, så ja kan använda de bästa till min nya header :)

GLÖM INTE ATT KOMMENTERA DETTA INLÄGG OM DU VILL
HA EN BILD NÄR JAG DANSAR EN "EM DANS" !

Ses sen iaf , nu blir det teve och myyyys <3 PUSS PUSS !



♥ Kommentera !

♥Tjo !
Håller på att ladda upp filmen när jag och XL skrittar , inte så kul
men alltid ngt ;) Lägg märke till att han är dressyr häst ? För det ser
man långa vägar! Haha som en liten hyllning till EM 2012 som börjar
imon (som ja ska följa) så tänkte jag spela in en liten dans video elr ngt ?
Vad tkr ni om det ? ;) Kommentera om ni vill ha så fixar ja det imon
elr på lördag ! Planerna är iaf att softa igenom hela fredagen och
skolan och va fett social och awesome ? Sedan åker jag och Nicole ut till
stranden och badar, mys ? :) Sedan åker jag till landet från lördag - söndag
med morfar och vi ska kolla på EM och lite så ! (så därför kanske de inte blir
ngn update, elr jao om inte internetet fungerar? Annars får ni massa bilder
och inlägg de dagarna?). Glöm inte att kommentera så ses vi sen !
LÄGGER UT VIDEON SÅ FORT DEN E KLAR , SES SNART !<3



❤ Hemma !

Tjo !
Nyss kommit hem ifrån ridningen !
Vart kul , vi red ut åh så , synd att vi ej galoppera men vi var ba i manegen 10 min ? Hela min studieplan är tom ! Har gjort allt ja ska göra ! Så skönt ? Bara ngn case sak kvar i kurs ? Annars är jag stolt över mig själv eftersom att jag redovisa inför 11 personer ?! :D lägger ut videon snart ! Ska logga in på min data (hoppas internetet funkar) sedan ska ja bada :) ses snart !


❤ Drar till stallet...

... Bloggar mer när ja kmr hem ;) bl.a får ni ett inlägg om dagen för e klar med steg 10 i engelska !! Och redovisa inför grupp ;D bjuder oxå på en video på XL , hörs sen ! <3


❤ Tack

Tack för alla kommentarer om att min blogg är fin :) ska få en ny header med rörliga bilder som gör att bloggen blir roligare att läsa ;) (den kmr inom kort ska beställa den idag). Skriver mer när ja kmr hem , ses då kram ! :D tack alla som kommenterat att ni har mig som förebild och allt ! Va ngn som ville att ja skulle ha rosa hår ? Sure de e coolt men nä passar inte mig ! Men tack för era kommentarer ses sen :)


❤ Sorry ! Bad internet !

Tjo !
Gjorde ett inlägg i morse som ej publicerades för att jag har sjukt segt internet ? Sorry for that ! :/ anyway har redovisat kurs saken så e stolt ! :)
Så bli soft och plugga kurs tills BG , sedan gäller det att redovisa engelskan 14. Så får verkligen skynda mig . Hoppas att det kmr ta 8 min ;) så ja hinner med min buss annars blir de jätte stressigt ? Ni får video på mig och XL när vi skrittar och han busar ;) skriver mer när ja kmr hem ! :D


❤ Shit internet !

Haft sjukt segt internet idag ! Hoppas det är bättre imon ?! Uhm ska lägga mig nu så skriver mer imon ;) så jao stänger bloggen för idag och ska redovisa imon och rida ! Senså får ni den korta videon på mig och XL ! ;) tänkte testa en sak . Fråga NellieB hur man gjorde slowmotion och hon svarade (kul) så ska testa de imon med min och XL's video ! Ses imon , kram ! <3


❤ Bild bomb : blommor tagna av mig ©

. Vart ute och gått med mami och mormor :) mys , tog kort på en massa fina blommor . Och alla foton är tagna av mig (om du vill låna ngn bild till din blogg , maila mig (min e-mail står längre ner) så scrolla ner .......
Glöm ej att kommentera om rid filmen ! Nu teve! Imon ridning ! <3 och redovisa kurs och engelska så ska Gö ett tal ;)


❤ Påväg

Pålägg till botaniska trädgården ;) ska ta en massa bilder på de fina blommorna . Glöm ej att kommentera här elr scrolla ner och kommentera att ni vill se rid filmen ;) skriver mer sen ! Kram .<3


❤ Är jag fin nu ?

Vad Tkr ni om mitt skal och min söta ros jag fick av Nicole . Hiss elr Diss ? Själv älskar jag skalet !! Vad Tkr ni ? Kommentera detta inlägg och inlägget under för video när ja rider . Kommenterar 3 st lägger ja ut videon senare när ja kmr hem , kram !


❤ XL

Fick rida syrrans dressyr häst XL han var lite busig med att få komma hem till stallet och maten ;) så drf fick ja gå Runt lite med han . Vill ni se video när ja red ? Kommentera så visar ja er den sen ;) nu hem och äta hos morfar hörs sen och glöm ej att kommentera ! Visar saker ja köpt sen ;)


❤ Sveriges Nationaldag

Har haft sjukt segt internet idag ... Så därför dålig uppdatering . Tack för kommentarerna om att min blogg är fin :) och angående fanbilder får man använda alla bilder som du Tkr passar in till just din ! Skicka din fanbild följt av ditt namn och blogg(om du har ngn) till :
[email protected]
lägger upp alla bilder ! ;) (men får ej stå ngt taskigt)
Ska Gö iordning mig sen åker ja och mamma och lämnar syrran , köper mina Palladium . Hämtar syrran och grillar :) lägger ut bilder från dagen ! Ha en bra dag kram ! <3


♥ Fanbilder

♥God morgon!

Idag gäller det att grilla senare innan elr efter syrran
har vart på stallet och ridit å lite så .. Skönt anyway med
sovmorgon ? :) Såg att några kommenterat att dem gillar
mina videoklipp när vi rider och vill ha fler . Ja jag kan absolut
fixa fler, är de dem med elr utan musik ni gillar ? Helst föredrar
jag dem med :D Men kommentera hur ni tkr ! Så ska jag be
morfar följa med imorgon , (om han har tid) och filma lite.
Fast då är de inte säkert att ja har Grand :( Men hoppas
de <3 Jao .. Tar med mig iPhone så ja kan uppdatera under
kvällen ? Mys ? Ska ni måla ngn sverige flagga i ansiktet ?
Jag gjorde alltid de när ja va liten och nu kan de va lite
"töntigt" men jag kanske ska göra ett jätte litet hjärta vid
ögat med sverige flaggan i , snyggt ? ;) Haha får se .
Nu blir de iaf frukost och göra iordning mig .. ?



Gör en fanbild med mig , använd din fantasi ! Skicka till :
[email protected] följt av ditt namn (bloggadress)
Alla fanbilder visas i bloggen och du får en länk om du har
ngn blogg . Enkelt och kul, använd fantasin och skicka till mig, lycka till ! :)


http://cityhorse.blogg.se
Blev ngt fel på länken ;)
Kika in och följ våra bloggar !


❤ www.cityhorse.blogg.se

Har kollat på desperete housewives och efter programmet blir det natti ;)
Glöm inte att kolla in och följa min systers blogg som flera frågat efter . Hon har just nu fått en ursnygg header som är värd att se på , kika in och följ:
http://www.cityhorse.blogg">www.cityhorse.blogg
Ses imon , stänger bloggen för idag ;)
Tack för alla kommentarer ! Fortsätt så gärna lite bättre xD <3


❤ vet du vem jag är ?

Har kollat på en jätte bra film som handlar om en delfin som skadar sig , sjukt fin film ! Och mer film blir de nu när top modell börjar om en halv timme och sedan desperete ? ;) vill ni att jag ska ta med mig min iPhone och uppdatera med en massa bilder och sånt ? Kommentera gärna , så gör ja de för er skull ! <3 såg att ja fått en kommentar från Lena tydligen , som skriver att hon har mig som förebild och vill bli som mig ? Och det är stort för mig ? Så hoppas inte att ngn ba skriver så , för blir glad verkligen :) hoppas fler känner så och kom ihåg va bara dig själv ! Nu blir de teve ses sen ! Och glöm ej att rösta om ja ska ha brunt hår elr ej , scrolla ner och kommentera detta inlägg ses !


❤ Händer mkt nu

Nu är det dags att hoppa in i badet ;) kmr bli lite ändringar på bloggen bl.a funderar ja på ett kontrakt om ny header ? Händer mkt stora saker nu ! Får se hur jag gör ? Återkommer mer med det senare ? Glöm inte att rösta nedanför och rösta om ja ska bli brownie elr ej ;) fick en fråga om en video när jag hoppar elr när jag håller på med dressyr . Och en video ligger ute på bloggen , ba att scrolla ned så ser du den ;) skriver mer sen ciah ! <3


Rösta <3


❤ Trodde ja skulle dö ?

Slutar om en halv timme :) och imon är man ledig och har redovisat steg 10 i svenska inför grupp , trodde ja skulle dö av nervositet ? Men e godkänd och ganska nöjd för att va första gången ? Mamma hämtar mig ;) sedan bär de av hemåt och vila .. Äta .. Blogga och vänts tills sista delen av desperete housewives är + top modell Yey ! Skriver mer sen , skulle vart snällt om ngn kunde kommentera bra gjort elr ngt haha ! Ciah ! <3


❤ brownie !

Bestämt nu !! Ska bli brownie när sommar lovet och skolan börjar så man
Får ändras lite ? Vad Tkr ni ? Kommentera gärna om det kmr bli hiss elr Diss när ja skaffar brunt hår och blir brownie ? :D ska ha en mörk brun färg och ba Tona , men den ska ej va svart man blir så vit då ? Så kör på mörk brunt ? Värt elr ovärt ? Ni bestämmer ;)


❤ Du känner inte mig ...

Mitt liv har vart up and Down .. Men jag har varit stark och det är den riktiga Melissa . Alla hate kommentarer raderas och rinner helt av mig , för
Om de ej kan stå för va de skriver och kommenterar så behöver ja ej ta för mig ? Right ? Och senså brukar ju de inte riktigt ha rätt bedömning av mig heller ? Jag är en snäll person , min förebild är Nellie B . Jag skriver va ja vill , och är mig själv . Älskar min familj och står för va ja skriver , peace ;) nu kan ni bedöma om ja verkligen är den där "taskiga personen" som ni inte ens känner . Anyway :) längtar sjukt till grillningen imon , ridningen på torsdag och simning med Nicole på fredag ! Kmr bli grymt :) flera frågade vart mitt linne kmr ifrån och det avslöjar jag såklart för mina bästa läsare , den är från ginatricot ofc , bästa kläderna där elr Say whuut ? Dagen i skolan har gått bra :) är ledig på tisdag och jao Iam back ! Skriver mer sen , nu spela och plugga ;)


❤ Godmorgon Tisdag

God morgon !
True Shit när man sover så försvinner alla problem . Glömt allt som var . Ska gå vidare och va mig själv och aldrig ändra mig ;) mitt motto, idag är de vanlig skol dag , måste plugga kurs ...
Och sen vänta tills klockan är 14 så ja
Får åka hem :) här väntar de mys all day , får se om vi kan kolla på ngt ?
Och jao ba umgås typ ? Sedan lite grejer i kurs vid 18 tiden . Och ledig imon på Sveriges nationaldag ! :D
Så blir grillning all day med familjen som
Ja älskar mest , kan ej bli bättre än de och få sova mums :D skriver mer i skolan elr när ja kmr hem ! Hoppas ja slipper all Shit ... Venne Hur jag ska redovisa muntligt ? Men får smsa och får se ? Ses sen ! :D


❤ Rubrik

Åt en hel paj så e helt mätt ? Ska kolla på 2 och 1 halv men :) älskar de gamla delarna med Charlie mest ? Ni kmr få mkt roligare inlägg imorgon . Och mkt fler med mer bilder ;) såg att Smilla B hade kommenterat ett inlägg och undrar hur mkt jag högst har hoppat och svaret är : 70 tror jag ? :( går ju i ridskola så får ej hoppa hur högt ja vill annars hade ja velat satsa på 1 m eftersom de är hoppning ja vill satsa på in tha future ? ;) skriver mer imon , ciah !


Yey dubbel avsnitt av en av mina favorit serier Simpsons :) skriver mer sen !


❤ choklaaaad !

At Home och har köpt lite jordgubbs choklad ja ska tjocka mig med !! <3
Veckans planer :
Måndag : check , mission complete !
Plugga till mitt tal , och softa .
Tisdag : plugga , försöka att klara av att ens vara i skolan xD nä skoja... Men typ softa på livet och vänta tills dan e slut ?
Onsdag : Ledig :) och Sveriges nationaldag , så sticker ut med familjen och grillar , mys ? Tar med min iPhone som får stå för uppdate ;)
Torsdag : Ridning ! Hoppas ja får Grand ! <3 och ska fråga lite frågor till några där då va !
Fredag : Åka och bada med Nicole
Och hela helgen ska ja softa , sova och hoppas på fint väder så man kan sola ? Åka ner å ha picknick vid havet elr ngt ? Få se om ngn kan Gö ngt ngn dag ? ;)
Nu blir de mys med choklad ! Sedan mer update ? Vad Tkr ni om min frågestund och videorna när vi hoppar ? Gillar ni dem så kmr fler :) kommentera gärna , hörs ! Ba lite True teenage posts


❤ På väg till stallet

På väg till stallet skriver ett inlägg om dagen och planen när ja e hemma ;)


❤ En glad Melissa

En glad Melissa har de blivit efter att ha ätit ? Va nog bara hungrig ? :) nu e allt glömt och ja ska leva livet och se på film och softa ;) låter mer som den Melissa ni känner va ? Hade vart kul med lite snälla kommentarer som ba ni kan ge ! Tbx med ett positivt inlägg sen , ses <3


❤ En Down Melissa

All day busy busy ! För att skolan snart är slut ? Och jao det är fett skönt men allt som måste göras innan kan ja Elda upp för de är sån Shit ? Mår sjukt dåligt idag igen ... För att de kom upp en sak i skolan igen ... Så jao e fett less på livet jao ? Får ingen livs gnista ? Som brukar finnas där i den riktiga melissa , men hon börjar dö ut ... Elr de har hon gjort idag ? Mår sjukt dåligt av att gå till skolan . Men ska redovisa engelska på torsdag och svenska på fredag elr ngt ? Så blir att göra ett tal idag. Och annars ba softa ? Vet att ja kmr må sjukt bra imon ? För alla problem försvinner under natten , right ? Och lovar att de ba kmr va en Down Melissa i några timmar , sen e ja back ! Ja kmr aldrig ändra på ngt ? Inte på hur ja skriver elr ngt . Ja skriver va ja vill , de e min blogg. Gillar inte du det ? Behöver du inte läsa elr skriva anonyma kommentarer ;) tack alla andra underbara som kommenterar så snällt och era riktiga namn , fortsätt så ! Och tack för att du finns mamma , du stöttar mig alltid. Älskar dig ! <3 kmr bli ett positivt inlägg ;) och ja hoppas att ni som gillar bloggen kmr stanna ! Ha en bra dag ! <3


❤ Ditt val ?

Ni behöver inte läsa min blogg om det inte passar er för va ja skriver elr hur ja skriver med olika ord ? Det är frivilligt ! Och jag hoppas absolut att ni kmr stanna här ? Ni som kommenterar så gulligt det värmer ! Fortsätt att kommentera så , va er själva och fortsätt gärna att läsa min blogg :) men ni som ba ska klaga kan sluta kolla om det är ngt som stör er ? Tack . Ses sen ;)


❤ Deep Shit inlägg

In tha school och e sur på min skola för att jag kanske kmr få ett streck för att ja ej vill prata framför folk ? Fast har gjort alla andra uppgifter -.- Shit säger jag ? Allt gick perfekt och nu .. Allt går Down ? Mår seriöst bara dåligt av att va i skolan ? Som tur är så ska jag ba redovisa två saker sen e ja done med denna skola ? Och alla som skriver att ja är wnb Nellie ? Och hon är min förebild och ja inspireras av hennes blogg ? Ja får skriva va ja vill och ni kan väll skriva era namn? Anonym elr att skriva en i din ridgrupp är inget namn . Behöver ej bli ngn stor grej av detta med fler anonyma kommentarer va ba tvungen att prata ut ... Återkommer med positiva inlägg sen , ses ! <3


❤ Måndag

God morgon !
Idag gäller det att plugga och dricka mkt vatten . Vi slutar kl 14 så e hemma vid 15 - tiden och gör ett inlägg till er , men ofc om internetet funkar får ni ett i skolan ;) bra huh ? Och sen när man kmr hem softa och skriva tal ... Och prata med min lärare idag om *************. ;) ger er oxå videon på intervjun denna dag kmr bli AWESOME ! E ju ledig på onsdag oxå ? Ses sen <3


❤ Hiss elr Diss ?

Beställda ! Me like <3 Hiss elr Diss ? ;)
ses imon !


❤ AWESOME helg

Helt slut , men denna veckan har vart bra ! Men längtar redan till torsdag , hoppas jag får Grand ! <3 denna veckan gäller det att redovisa eng och sv 10 och sen slappa och dricka mkt :)
Kollar just nu på teve men stänger bloggen för idag , tack för alla kommentarer fortsätt så , ses imon med nya inlägg och allt efter skolan ;) <3


♥ Aragoooooon !

♥Mums gott med pizza :) Har nyss ätit upp och har fixat
en liten enkel header till Nicole. Kan ej lägga in den men
de får ngn annan fixa ;) Btw , så kmr intervijuv videon imon
efter skolan ? Blir bra va ? ;) Skriver mer sen ses då <3
Min hund Aragooooon ! <3


❤ Rubrik

Nu har man beställt pizza mums ! :) många ville se videon så ska lägga upp den imon men ni får påminna mig ;)
Soft söndag har det varit och förra Helgen var AWESOME ! <3 ska skriva mer sen ;)


❤ är jag känd nu ?

Hemma med Nicole efter att en reporter hade kommit fram till mig och ville att jag skulle svara på några frågor :) kul kul ! Förutom att jag ser helt Cp ut , men nu ska vi sitta lite vid datan och sedan ska vi äta ? Hörs vi sen ? Vill ni se videon , de skicka den till mig . Kommentera så lägger ja ut den kram !


❤ at torget

Tröjan fanns ej i butik men ska köpa den när ja kmr hem :) Jag och Nicole har vart å myst på Frölunda torg och ska möta upp några ! Sedan bär det av hem till Goa hemmet och äta och prata Shit :) mys ! Vart längesen man träffades , och imon är de skola ! -.- måste redovisa eng och sv 10 . Känner att ja aldrig hinner med 14 ? Får se ;)
Annars tar ja de när vi börjar ? Som sagt 10 dagar kvar ! Va va vom vom <3 uppdaterar mer på datan puss puss ! Ses vi på torget innan ja drar hem ? :)


Just some egopics


❤ soft dag med syrran

God morgon !
Idag blir det att åka till Frölunda torg med syrran och shoppa , mys ?
Möts vi där ? Och sen åker vi hem till
Mig och ba pratar Shit och spelar data
Osv :) soft söndag ! Behöver de efter
Allt slit i skolan ? ;) tar med mig mobilen
Så uppdaterar nog när vi e ute.
Dagens outfit :
Ny duschad
Rosa dubbel korall linne
Svarta jeans
Utsläppt hår
Lite mascara


Vad tyckte ni om .. ?

Hoppas ni gillade svaren från frågestunden :)
kommentera gärna va ni tyckte ! Kollar nu
på en bra film, typ maffia styket? Väldigt
bra men svår att hänga med i ;) Stänger bloggen
för idag så vi hörs imon igen / Melissa.<3



Haha Jag som liten :) Gilla hästar redan då ! <3


♥ Svaren till frågestunden !

♥Så här kmr svaren till frågestunden :)
Hoppas att ni gillar den och fick alla era svar!
Gillar ni sådanna här inlägg ? Så kan jag ha en till
frågestund om några månader och gö likadant :)
Vad tkr ni ? Kommentera:
Nu ska jag iaf kolla på lite teve ses !
Fin stillbild ?




♥ Info om frågestunds videon

♥Tack för alla söta kommentarer idag :)
Fortsätt så ! Har nyss målat naglarna i väntan på att
videon ska bli klar ? Och den är 6 min lång och tar typ
2 timmar att ladda upp ? Tråkigt och seeegt !
Lovar att ladda upp den med en gång såklart ;)
Så håll utkik vid 22 tiden elr ngt hoppas jag att
den är klar, den har gått 51 % men så ska den gå igenom
allt igen lite snabbt hoppas vi huh ? ;) Jao och imon blir det
att gå till torget, eller åka och bada , me like / sola !
Fast beror helt klart på vädret , så hoppas det blir 20+ skulle
inte suttit dumt inte ? Tog första doppen för 1 månad sedan ?
typ i maj ngn gång ;) Och då bada ja i en sjö och det va mega
kallt ? Nu borde det väll ändå vara 10 grader minst elr ngt?
Fast satsar helst på att bada i havet ist :) Vad ska ni göra imon?
Let me know;) Hörs senare med videon ! Och jag ser helt fail ut
håret e helt slickat och spik rakt , och helt
osminkad och blek e man oxå xD Men haha bjuder på för svarade
på frågorna like a proo HAHA ! ses ;)


jao

Håller just nu på att ladda upp svaren till frågestunden..
seeegt ? lägger upp den direkt när den e klar om den
inte hackar som den gjorde förut ..


Pass på <3

Om en kvart spelar jag in svaren till video inlägget
där jag svarar på alla frågor ! Så vill du att din fråga ska
komma med får du kommentera detta inlägg nu :) KRAM KRAM !


♥ Fuck what other says , i do my own thing !

♥Måste bara hålla med Nellie Berntsson ?
Om denna text , så grym !



Tack ni som kommenterat frågestunden än sålänge !
Ska förbereda lite, och ta på sol oljan och sola lite !
Solen har ju tittar fram ,yey ! :D Så fortsätt att kommentera
så ses vi senare när jag svarar på alla frågor ? Låter bra
huh ? ;) Fråga på , scrolla ner lite och ställ frågor i kommentarsfältet kram " <3


❤ passa på

Svarar på alla frågor i ett video inlägg om några timmar ;) kanske vid 18 - tiden ? Så passa på att fråga massa frågor !


♥ Nu startar frågestunden !

Nu startar frågestunden !
Passa på att kommentera en massa frågor under
detta inlägg ! Elr maila till : [email protected]
SVARAR PÅ ALLA I ETT VIDEOINLÄGG SENARE
IKVÄLL ! Blir ej kul om man ej får några frågor,
så fråga på ;)





♥ Bildbomb från Thailand 2011 Februari-Mars

♥Tjo!
Förbereder frågestunden ;) Sålänge får ni
lite bilder från Thailand 2011 Februari-Mars.



Hur det såg ut utanför våran bungalow.



Första dagen i Bangkok, jag och syrrorna äter bananasplit, mums !
(Tänk hur mkt man kan förändras på ett år ? jag i mitten)



Nicole till vänster,jag i mitten , och samantha till höger
när vi rider på elefanten , jätte kul ! :)



Vi äter ;)



På båten på väg till en ö ;)



Pappa tog kort på mig och samantha när vi gick upp ifrån
stranden , vi två till vänster, haha ;)



En till bild utanför vår bungalow.



Jag , syrran och Nicole i en tuc tuc som deras
buss kallas :P


Jag och Samantha framför ett av buddha templen i Thailand.



Några kattfiskar vi matade.

Samantha kliar sig på stranden ,hahah !



Bild på stranden och havet !



Första dagen i BANGKOK, hur ser man ut ? :DDDD


Jag och Jenny i en tuc tuc.



Nicole, Samantha och Pappa i en tuc tuc



Haha pappas nya frisyr , jag i bakgrunden :P



Haha , söt bild ?


Samantha och Jenny på en filt :)

Idag blir det att sola , och om det är fint väder
imon bada i havet . Om inte jag och syrran åker
ut idag, annars tar vi med Nicole ngn annan dag ;)
Frågestunden kmr upp senare, ses !


❤ svar på tal :

God morgon !
Vet inte vrf jag alltid vaknar minst en gång under natten ? Som tur är somnar ja alltid om ;) btw idag startar frågestunden vid 13-tiden kanske ? Så håll utkik ! Fick en kommentar om att min häst Grand var halt , och att jag hade en grym blogg ! Tack för de :) men Grand e inte halt han e lite svår att få fram i galopp och behöver ganska mkt utrymme ;) när han hoppar ser man att han galopperar mkt fint in i det sista ;) så nu vet du , han e lite stel när han inte har tillräckligt med fart men e ej halt .
Mår iaf bättre , nacken börjar mjuknas upp och ömheten i huvudet går bort långsamt ... Får se hur det är om några dagar ;) idag ska jag iaf fixa frågestunden och när mamma kmr hem hoppas jag att det är fint väder så att man kan sola elr bada ? Nom nom <3
Får se hur de blir , sitter ju inte inne en hel helg ba för att ja råka ramla och slå i huvudet no no ;) skriver mer om planerna sen , nu vakna till liv ses sen !


❤ God natt alla mina fans

God natt !
Imon är det en ny dag och nya tag . Blir att skriva mitt tal som jag ska säga på tisdag och hoppas att min ömhet i huvudet har gått bort efter knocken ;) vart ju som sagt inget farligt , slapp hjärnskakning och blödning så vart riktigt glad . Får se om några dagar och blir de sämre gör vi ngt åt det men just nu bara lite stel nacke och lite öm i huvudet som borde gå bort om några dagar hoppas vi ;) Ses imon ! <3


❤ LETS DANCE

Kollar på lets Dance och har proppat i mig massa chips så e jätte mätt ! Skriver mer sen va ba tvungen att skriva ngt ! ;)


❤ Livet e f*n på topp !

Livet e på topp asså ! Vart ute och hämtat syrran och handlat . Blir chips till lets Dance ikväll ;) nom nom och körv och galler pommfritt till middag ! Dagens outfit består av:
En mysig USA tröja
Svarta jeans
Haha en mysig outfit helt enkelt ;) kom på värsta inlägget ja skulle skriva men glömde av :/ skriver mer sen iaf, kul att solen tittat fram ;)


OMG ..

Har fått några kommentarer om att jag härmar Nellie Berntsson ? Men och ? Vad spelar det för roll ? Jag får skriva vad jag vill ? Hon har en grym blogg och läser den ibland . Och yeh sure hon kommer på va va vom vom ? Finns en låt som heter så och det va så ja fick det ? Visst yada fick jag från henne och ja gilla det ordet ? Och börja använda det ? Jag får skriva va ja vill ? Det är fler som skriver sånt oxå ? Skit samma tänker inte Gö ngt big av det här Nellie är grym ville bara säga till personen som skrev anonymt (vilket inte är ett namn) att ja skriver vad ja vill . Så nu fick du ett svar ? Nöjd , för kmr inte bry mig ett skit sen then ? Och hoppas inte ngn blir upprörd osv osv svaret var bara till den anonyma saken så ta inte åt er , Take care peace ! ;)

❤ Hur det är att vara Melissa Dagestam

Hur det är att vara Melissa Dagestam ?
Jo det finns förstås för- och nackdelar.
Jag har en grymt stor press på mig i skolan , med alla redovisningar och allt som ska göras inför sommarlovet . Jag har vänner som är grymma ! Men även vissa som snackar skit bakom min rygg ? Och så är det bara , thats à girl thing ? Går inte att komma ifrån ? Synd att det verkligen berör dem som jag älskade mest av mina vänner.. Men känner att de som hände då har jag tagit tag i och nu är de löst vi är bra vänner och yada yada . Måste träffa henne mkt till sommarn för vi har glidit isär sedan hon börja umgås med några jag Tkr lite mindre om. Som sagt så blir jag sjukt stressad av skolan ? Och det var nog det som fick mig att svimma av . Var nog dags nu . Måste redovisa " det är de enda citatet jag har i huvudet ? Massa creed till min mamma som står upp för mig och hjälper mig att fortsätta uppåt även om jag ligger efter . Och absolut stöttar resten av min familj mig oxå och jag får göra det jag älskar , att rida . Så tack för att ni finns där för mig älskar er och alla mina grymma vänner ! <3 det bästa med att vara mig är att få gå i ridskola göra det jag älskar mest , ha grymma kompisar ? Synd att folk snackar Shit men händer alla ? Har världens bästa familj som alltid stöttar mig , och att känna att man älskar livet ibland är en underbar känsla ? Kmr bli så AWESOME till sommaren kommer träffa alla underbara , åka till Skåne , Legoland , äta glass , sova och bara leva livet och bada och sola ? Det är det bästa med Melissa Dagestam , och nu vet ni mer om mig . Vem är du ?

Ps : love my familj och friends ni betyder mest ! <3 tack för att ni finns ! Och alltid står upp för mig , love !


❤ miss the sun

OMG saknar redan sommaren ? Det är svin kallt ute ? Tråkigt ... Ska iaf gå in i badet och sen följer jag kanske med mamma och hämtar syrran va va vom vom ;) haha mitt nya favvo ord ! Ska absolut be min morfar filma oss mer , synd bara att ingen kommenterar vad ni tyckte ? Så skulle vart kul om ni kunde kommentera inlägget och gärna se filmen för vi har kämpat och blev riktigt bra resultat och då ska såklart fler få se den ? Så scrolla ned och se videon och gärna kommentera ! Ang frågestunden så flyttas den tyvärr tills imorgon :/ tråkigt att jag ej fått ngn fråga så kommentera mkt nu tills imon ! Svarar på allt imon kmr bli grymt nom nom ses ;)


❤ va va vom vom

Känner att ja inte kan ligga inne en hel dag även om det är hur mysigt som helst . Så blir att smörja in sig med sol olja och sola lite på balkongen om solen visar sig ;) mm so Melissa style va va vom vom . Nu vilar jag iaf mysigt ! Känner mig mkt bättre har inte alls ont i huvudet , ba fortfarande lite tryck över tinningarna . Skriver mer sen jollar just nu på familjen kardashian . ;)


Kollar just nu på våra värsta år mitt favvo program ! Är glad idag precis som alla andra dagar för jag har haft över 30 och 70 läsare / dag nu ! Hoppas ni stannar ;)


❤ Långt inlägg om att prata ut

Tkr att det är väldigt konstigt att vi får så många lediga dagar , visst det är hur skönt som helst ?! Men jag hinner inte redovisa allt jag behöver. Och så vill de att vi ska klara våra mål och yada yada ? Behövde egentligen inte redovisa steg 8 i tyskan för e godkänd men skulle velat ... Men nu hinner jag inte för att jag måste verkligen fokusera på att redovisa ett gammalt steg i eng och sv . Och steg 14 i eng och sv ? Och det är typ bara denna veckan kvar ? Så måste verkligen jobba under helgen va va vom vom ! Det är viktigare att steg 10 blir klart , det jobbigaste är bara att man ska prata i grupp ? Jao mamma ska prata med min lärare och fråga om jag får redovisa enskilt för nästa tisdag är sista dagen för projekt , så måste verkligen greja detta ? Ett lycka till hade suttit fint ;) hihi iaf över till dagen ... Mår mkt bättre idag efter de som hände . Typ allt löser sig när man sover ? :) idag blir det nog bara en sooft fredag eftersom man va ledig . Nu ska jag gå upp och äta ngt sen lägga mig i min säng och kolla på teve . Ska absolut inte ligga inne hela helgen ? Bara idag , så hinner huvudvärken ha gått bort , var ju så orolig igår om det hade hänt ngt med huvudet eftersom jag smällde i de ? Men känns mkt bättre ;) ciah ! Bild från WWF


RSS 2.0