Oct. 19, 2012

Sorry för no bloggning! Kmr bättra mig imorgon, for sure! Nu blir det bara teve å chill @ Home @ My Place. ses imorgon as usual, ha en bra dag allihopa ,för mig blir det tårta ikväll med à la famila, lyx, kmr bli riktigt kul!
Bild: På min underbart fina ponny Grand!


Kommentarer
Postat av: Maja

Sjukt fina ni är tillsammans! Du rider verkligen jätte bra! Lyssna inte på alla andra jävla bitterfittor som inte har ett liv? Och ingen aning om vad de pratar om heller för du rider jätte bra! Har följt din blogg lääänge och du är grym!Kommer fortfarande ihåg ditt gamla inlägg om att ingen faktiskt är anonym på internet. Och det är så korrekt och välskrivet. Jag hade själv en blogg innan, men tröttnade. Men har bestämmt att öppna en ny igen, med insperation ifrån din, så fin är den! Va alltid dej själv, kram från Maja.

Postat av: Sara

Jag har sätt Melissa rida och jag vet hur hon rider.
Grand är inte din! Det är ridskolans! Fatta

2012-10-23 @ 17:14:45
Postat av: Melissa

Sv; Säg vad du heter Irl så kan du säga det f2f om du fortfarande vill ngt. Jag rider honom BÄST därför rider jag honom MEST, inse det.

2012-10-24 @ 09:48:26
URL: http://Createdbymelissa.blogg.se
Postat av: Melissa

Sv; jag säger att han är min när jag rider honom för att då har jag ansvaret mm? Och sen rider jag ju honom BÄST och MEST. Sluta va så himla avundsjuk ...

2012-10-25 @ 10:59:28
URL: http://createdbymelissa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0